icon

KET - august 2022 - podporme sa

lussyaweiss
13. aug 2022

Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?

jarrys
24. aug 2022

@lady_o je tam ciarka 🙂 blahozelam 🙂 ja sa testovat stale nejdem lebo mam z toho strach.

lady_o
24. aug 2022

@dasakamajko och, normalne neverím 😍 dnes som 9DPT (2 dní do MS). Včera som si mákla, povysavala a umyla podlahy v celom dome, večer ma chytili kŕče- podbruško a kríže. Neskôr mi to vystrelovalo až do nôh, uplne brnenie som mala... celú noc som sa prehadzovala, bolo mi vážne zle...🙄 myslela som, že som sa pri tom všetkom preťažila🙈 a hoci som chcela testovať zajtra, niečo mi vravelo, aby som skúsila uz dnes.. inak dovtedy skoro nič okrem miernych tlakov v podbrušku a krížoch 😊

lady_o
24. aug 2022

@ysl
@miska295
@dasena30
Dievčatá, ďakujem zo ❤️... ale ešte sa len tak trochu potichučku teším... uvidím, aká bude čiarka zajtra 🙏🙏🙏🙏
Rozrevala som sa ako malá, keď som to videla 😪😪❤️

lady_o
24. aug 2022

@jarrys ďakujem ❤️❤️
Ja ťa strasne obdivujem... a úplne verím tomu, že o pár mesiacov budeme obe počítať posledné dni do porodu 😍😍

elinka112
24. aug 2022

Dievčatá, ja tomu nerozumiem už. Písala som že som začala špiniť 3 dní pred MS. Potom sa mi to z hnedého spinenia rozbehlo viac. krvacam u tretí deň, ale včera som si spravila Digi test a tak 1-2+ skoro som odpadla. To som mala 10dpt. To už by malo ukázať 2-3+ nie? Dnes ráno som si spravila klasický test a tam jedna čiarka. Síce som ho použila zle, lebo ho trebalo len namočiť a ja som dala do prúdu a prekročilo to aj tu Max čiarku, kde by sa to už nemalo namočiť. Ale aj tak mi je čudné, že by neukázalo ani len náznak slabuckej druhej čiarky? Vyzerá, že tým krvácaním sa to asi zle konci...len hneď na druhý deň takto? Nezda sa mi to celé...

gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
24. aug 2022

@gina6 ďakujem, verím, źe bude silniet ❤️🙏

Verím, že postupne budú dobré správy pribúdať❤️

gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
24. aug 2022

@elinka112 špinenie by este mohlo byť ok...a teraz už krvacas? Volala si do CAR?

lady_o
24. aug 2022

@gina6 som malinko pokojnejšia, hoci ani zdaleka nemám vyhraté 🙏😊 nikto okrem sestry nevie, že sme riešili KET 😊

lussyaweiss
autor
24. aug 2022

@lady_o jeeeee.....GRATULUJEM!!!❤️❤️❤️ Ja som ti hovorila ze ti to vide a tesim sa velmi s tebou nech ma malicka súrodenca 🙏

lussyaweiss
autor
24. aug 2022

@lussyaweiss Babušky kazdy den citam Vaše prispevky a vsetkym Vam drzim palceky aby ste mali pozitivne výsledky .. u mna minuly tyzden vysla krv negativna takze ja o 3tyzdne zacinam odznova 2IVF odber a podobne a pevne budem verit ze k Vianociam nam to vide ... sranda bola ako som isla na krv v ten den bolo nas tam dalsich 5zien a ani jedna sme nemali pozitivny vysledok to tak trocha omrzelo ale este davam sancu tomuto centru aj mojmu doktorovi.. a vy kludne piste pridávajte sa dalsie snazilky a podporte nas ze to ide .. posielam Vam vela síl a vela pozitívnych vYsledkov 🥰🥰

lady_o
24. aug 2022

@lussyaweiss ďakujem krásne ❤️ snáď bude všetko v poriadku 🙏❤️

dasakamajko
24. aug 2022

@lussyaweiss ahoj mňa by zaujímalo či môžeš hned do ďalšej stimulacie

lussyaweiss
autor
24. aug 2022

@lady_o nemas zaco moja hlavne aby si to dotiahla do konca velmi ti to prajem ❤️

lussyaweiss
autor
24. aug 2022

@dasakamajko ahoj ja som v tomto roku bola len teraz raz na Ket takze nemam v sebe tolko liekov tak mi povedali ze na dalsi cyklus mozem ist na stimuláciu ak by som mala po sebe viac vkladov musela by som cakat 2mesiace cize 2cyklusy MS ...moje prve IVF bolo v októbri 2021 zaroven aj moj prvy ET... Odvtedy pausa kvoli hydrosalpinxu a následne laparoskopii.

elinka112
24. aug 2022

@lady_o je to normálne krvácanie tretí deň už ale včera test pozitívny...

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
jarrys
24. aug 2022

@gina6 ja som tiez na tom takm aj by som sa otestovala ale sa bojim vysledku. Dnes som 9DPT a kontrola az 30.8.

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
jarrys
24. aug 2022

@gina6 no to je skoro. skor 10den ale tak uz aj na 9ty by malo byt cosi vidiet v krvi.

lady_o
24. aug 2022

@elinka112 keby krvacam, v momente volám do CAR 🙄 teda ja som aj volala minule... lenže to bolo len spinenie na pol malej intimky

lady_o
24. aug 2022

@gina6 ja som testovala vždy ráno (teda no všetkých 5 testov za život som robila ráno) 😁
Ale veľmi som zvedavá na výsledok 🙏😊

jarrys
24. aug 2022

@elinka112 krvacanie silne alebo mierne? ci len spinenie? lebo ak krvacas tak urcite hned volat do CAR

dasakamajko
24. aug 2022

@lussyaweiss dakujem a držím prsty ,mňa najviac ma tomto všetkom desí cas

elinka112
24. aug 2022

@jarrys a čo by mi povedali v car? Neviem nikdy som takto nevolala.Ja užívam len progesterón a clexane injekcie picham. Krvacam už tak ako pri menštruácii takej strednej. Mne len nejde do hlavy, že včera som si robila test bol 1-2+ a dnes už nič? Že by to tak rýchlo to hcg vymizlo? Aj kebyže to ma zle dopadnúť?

elinka112
24. aug 2022

@lady_o a čo ti povedali?

jarrys
24. aug 2022

@elinka112 do car volat urcite. Bud ti zdvihnu davku liekov alebo povedia aby si prisla skor na test a vysadia ti lieky uplne. to ako dnes testvuz negativny? pokial hcg bolo v krvi napr. tesne nad 25 tak to test uz zachytil ale ak sa nieco stalo a hcg napr. kleslo na 20 tak uz ho test nezachyti kedze citlivost ma nastavenu na inu hodnotu hcg.
no tak mna v centre upozornovali ze ak sa nieco stane alebo ak zacnem krvacat okamzite im mam volat.