KET - august 2022 - podporme sa
Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?
@dasakamajko och, normalne neverím 😍 dnes som 9DPT (2 dní do MS). Včera som si mákla, povysavala a umyla podlahy v celom dome, večer ma chytili kŕče- podbruško a kríže. Neskôr mi to vystrelovalo až do nôh, uplne brnenie som mala... celú noc som sa prehadzovala, bolo mi vážne zle...🙄 myslela som, že som sa pri tom všetkom preťažila🙈 a hoci som chcela testovať zajtra, niečo mi vravelo, aby som skúsila uz dnes.. inak dovtedy skoro nič okrem miernych tlakov v podbrušku a krížoch 😊
Dievčatá, ja tomu nerozumiem už. Písala som že som začala špiniť 3 dní pred MS. Potom sa mi to z hnedého spinenia rozbehlo viac. krvacam u tretí deň, ale včera som si spravila Digi test a tak 1-2+ skoro som odpadla. To som mala 10dpt. To už by malo ukázať 2-3+ nie? Dnes ráno som si spravila klasický test a tam jedna čiarka. Síce som ho použila zle, lebo ho trebalo len namočiť a ja som dala do prúdu a prekročilo to aj tu Max čiarku, kde by sa to už nemalo namočiť. Ale aj tak mi je čudné, že by neukázalo ani len náznak slabuckej druhej čiarky? Vyzerá, že tým krvácaním sa to asi zle konci...len hneď na druhý deň takto? Nezda sa mi to celé...
@lady_o jeeeee.....GRATULUJEM!!!❤️❤️❤️ Ja som ti hovorila ze ti to vide a tesim sa velmi s tebou nech ma malicka súrodenca 🙏
@lussyaweiss Babušky kazdy den citam Vaše prispevky a vsetkym Vam drzim palceky aby ste mali pozitivne výsledky .. u mna minuly tyzden vysla krv negativna takze ja o 3tyzdne zacinam odznova 2IVF odber a podobne a pevne budem verit ze k Vianociam nam to vide ... sranda bola ako som isla na krv v ten den bolo nas tam dalsich 5zien a ani jedna sme nemali pozitivny vysledok to tak trocha omrzelo ale este davam sancu tomuto centru aj mojmu doktorovi.. a vy kludne piste pridávajte sa dalsie snazilky a podporte nas ze to ide .. posielam Vam vela síl a vela pozitívnych vYsledkov 🥰🥰
@lussyaweiss ďakujem krásne ❤️ snáď bude všetko v poriadku 🙏❤️
@lussyaweiss ahoj mňa by zaujímalo či môžeš hned do ďalšej stimulacie
@lady_o nemas zaco moja hlavne aby si to dotiahla do konca velmi ti to prajem ❤️
@dasakamajko ahoj ja som v tomto roku bola len teraz raz na Ket takze nemam v sebe tolko liekov tak mi povedali ze na dalsi cyklus mozem ist na stimuláciu ak by som mala po sebe viac vkladov musela by som cakat 2mesiace cize 2cyklusy MS ...moje prve IVF bolo v októbri 2021 zaroven aj moj prvy ET... Odvtedy pausa kvoli hydrosalpinxu a následne laparoskopii.
@lussyaweiss dakujem a držím prsty ,mňa najviac ma tomto všetkom desí cas
@jarrys a čo by mi povedali v car? Neviem nikdy som takto nevolala.Ja užívam len progesterón a clexane injekcie picham. Krvacam už tak ako pri menštruácii takej strednej. Mne len nejde do hlavy, že včera som si robila test bol 1-2+ a dnes už nič? Že by to tak rýchlo to hcg vymizlo? Aj kebyže to ma zle dopadnúť?
@elinka112 do car volat urcite. Bud ti zdvihnu davku liekov alebo povedia aby si prisla skor na test a vysadia ti lieky uplne. to ako dnes testvuz negativny? pokial hcg bolo v krvi napr. tesne nad 25 tak to test uz zachytil ale ak sa nieco stalo a hcg napr. kleslo na 20 tak uz ho test nezachyti kedze citlivost ma nastavenu na inu hodnotu hcg.
no tak mna v centre upozornovali ze ak sa nieco stane alebo ak zacnem krvacat okamzite im mam volat.

@lady_o je tam ciarka 🙂 blahozelam 🙂 ja sa testovat stale nejdem lebo mam z toho strach.