KET - august 2022 - podporme sa
Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?
@jarrys no podľa ich štatistík by z nás mala byt aspoň polovica tehotných💁A neni ani zďaleka 😞
Ahojte, tak som tu.citala som všetky vaše príspevky 😊 tak veľmi by som si priala, aby čo najviac z nás bolo tehotných 🙏🙏🙏
Krv u mňa negatívna, no vedela som to, snívalo sa mi o tom. Celý deň behačky, svadba v style posedenia, o pol9 sme isli domov, kedze malinka bola uz unavena 😊nevesta so ženíchom oznámili, že čakajú babo ( ak by nám to vyšlo, rodime mesiac po sebe so svagrinou) 😊. Okrem toho tam boli asi 3 tehotné baby. Asi 5 ľudia sa nás pýtali, kedy bude druhé, ze svagrovci nás dobiehaju. Cize hoci som dovtedy bola vyrovnaná s tým, čo sa stalo, tieto všetky okolnosti trochu zaboleli 🙄. Aby ste ma chápali- ja sa strašne teším, že čakajú bábätko, z celého srdca im to prajem. No kdesi vo vnútri cítim smútok. Teda cítila som. Vyplakala som sa v kúpeľni (v sprchovom kute sa place najlepsie lebo voda mi hned zmyva slzy 😂)dostala som to zo seba a ide sa ďalej. Manžel sám prišiel s tým, ze pôjde na ten spermiogram a pokecame s doktorkou o možnostiach. Prvé ivf som mala dlhý protokol a chvíľami to bolo náročné, pri 1,5rocnom dieťati by to bol zaberak. Ale ak nebude iná možnosť, zvládnem čokoľvek 😍😍.
V konečnom dôsledku som rada aj za takúto skúsenosť, pretože som sa naučila niečo nové a ešte nekonecnejsie som vďačná za moju princeznú, ktorá spinka v postieľke vedľa mňa.
Sorry za výlev, baby, no fakt som to dnes nemala s kým riešiť... tak si to odtrpite vy 😅😅 cely môj vylev 😁😁
A @gina, asi ťa neviem oznacit 🙈 nič nie je stratené. ❤️ tiež som spinila 😊
Ostatné testovo pozitívne baby, ako? Ja už by som strasne chcela čítať, dobre spravy. 🙏
@lady_o v pohode ked to clovek dostane zo seba tak sa mu ulavi a inak presne viem ako to myslis. Ja tiez som rada ked je niektora tehotna. s9m rada aj za nu ale vo vnutri nastablne smutok ze ja sa toho asi nedockam nikdy. ty uz aspon jedno babo mas. Ja sa uz zmierujem s tym ze u mna to nebuse ani to jedno.
a jw dolezite ze mame pri sebe takych partnerov akych mame.
@lady_o ja 8 deň test biely ,krv 31.8.už netestujem naš posledný vklad
@dasakamajko 8.den môže byť ešte skoro 😊. Verím, že nás všetkých prekvapíš 🙏❤️
@lady_o kiež by si mala pravdu❤️
@lady_o ak tá mozem povzbudiť my mame 3 deti prirodzene rozdiel medzi deťmi je veľký 19,12 a 4 keď sme chceli 3 dieťatko nedarilo sa vyšetrili spermie a výsledky ze žiadna spermia😱a vydis otehotnela som aj tak teraz v centre spermie dobre až zle zakončenie spermií tak vydis ono to aj u mužov je ovplyvnené stresom ….
@dasakamajko u nas nikto nezistil pričinu zlého spg 🤷♀️ ani urológ... všetko mal v poriadku a aj tak diagnóza oligoasthenoteratozoospermia 🙈 doktorka povedala, že motyka môže vystreliť, no za 3,5 roka( ak odčítam tehotenstvo po ivf) sa zazrak nestal (minimalne 2,5 roka som to neriesila, nemyslela na to, lebo skola, svadba, male dieta)😊 ale nevadí, dáme ešte šancu ďalšiemu IVF ...
Momentálne idem znovu začať každý deň cvičiť a dám sa do formy ... 😁😁 vážne sa n to teším 💪
Inak môj muž odkedy sme boli na ivf (2020) berie vitamíny... a v iných oblastiach vidiet zlepšenia, tak možno sa vážne prekvapime 😁
Och, normalne som sama seba namotivovala a podporila 😅😂😂 cista schiza toto u mňa 😁
@lady_o je mi to straaaasne luto a viem presne ako sa citis :( :( :( sice som v sprche ten plac neskusala (a tak strasne verim ze nebudem musiet) ale inak presne tak ako pises.. my ideme na svadbu tento vikend a uz teraz viem o par tehotnych ktore tam budu.. vsetky im to samozrejme doprajeme len ono to tak strasne boli ked nam sa nedari :( a potom tie otazky - tie by mali byt zakazane!!!!!! 🙏🙏 ja som dnes 7 den ET, netestovala som sa. Posledne dva dni mi je trocha zle ale pripisujem to trocha cestovaniu a stresu tak uvidime :( mam ist v piatok na krv ale pojdem iba ked nedorazi mrcha.. inak baby vy ste ku komu sli na krv? Lebo ja chodim teraz do Brna, predtym som ale chodila do Gin-fiv Nitra, resp.mam ist ku gynekologicke?
@lady_o mozem sa opýtať aké vitamíny dám trochu pauzu sa troska pozbierať a hádam možno ešte vyskúšame jednu stimuláciu 💁
@ysl verím, že to vyšlo, uz jednoducho musia pribudat ďalšie pozitívne, inak to nejde 😊 ja som už v pohode, pripravená bojovat ďalej ❤️❤️aj popri tomto mojom živom striebre 😂
Myslím, že by si mohla ísť na krv k svojej gynekologicke 😊 ja chodím do gyn fiv gynekologicku mam o par metrov dalej, tak to mam zajedno 😁
A inak ako hodnotis Brno? Je tam lepší pristup/forma liečenia? Lebo reálne som aj nad tým rozmyslala, lebo mi to príde, že som do seba cez stimulku napchala milion hormónov... odvtedy mam problémy so štítnou žľazou 🙄
@dasakamajko vystriedal ich milion... on si to nejak podľa účinných zloziek našiel 😊 ale napr.folandrol u nas 0 bodov... zameral sa na komplexné vitamíny pre mužov... 😊 nevyznám sa v tom ale, ktoré sú na čo... asi 4 druhý berie.
Ake zober si, že na hlave sa mu zboku urobila uz dávno plesinka. Cele roky sa jej nevedel zbaviť. Odkedy si nasadil vitamíny, do par mesiacov mu plesinka pekne zarastla. cize očakávam aj iné zlepšenia 😁
@lady_o ano myslim ze mame rovnaku gynekologicku aj CAR - teda ja uz nie - uz teraz to Brno. Pravdupovediac to Brno hodnotim ovela lepsie Nejde len o profesionalny pristup ale aj o skusenosti a velkost kliniky s cim suvisi aj lepsia vybavenost, lepsie pristroje a lepsi personal lebo ho vedia aj zaplatit. Ja sama poznam pracu v laboratoriu a viem ake su dolezite skusenosti a kvalita. Aj v Brne pracuhe vela Sloveniek lebo tammaju vacsie moznosti. Nehovorin ze na SK su neschopni ale kvalita odbornost a moznosti su lepsie v Brne.
A ano statiaticky by to mohlo u mna vyjst aby som vylepsila priemer tejto skupinke 🙏🙏
@lady_o urcite ak im verite tak ano - lebo aj to je dolezite. Urcite su to odbornici, to nespochybnujem len pri nasom veku a viacerych zlych faktoroch uz nechcem stracat cas a nic podcenovat. Do brna sme sli na 1.konzultaciu 19.5. - potom kym sme vybavili papiere a prislo schvalenie od poistovne - to trvalo 2 mesiace. Potom sme sli na kvoli nastaveniu liecby a liekom, 2x ultrazvuk (to sme mohli na sk ale nechcela som) a potom odber a vklad (20.8). Takze celkovo 3 mesiace a 6x cesta.
@gina6 ticho …žiadna radostná správa ako pozerám velmi malo sa to podarí ja uz som tiež začala špiniť 💁som sa vyplákala no musim ísť dalej
@dasakamajko a kedy mas ist na krv a sono?
@jarrys v stredu ,tiež máte ten pocit po sklamaní utiecť na kraj sveta