KET - august 2022 - podporme sa
Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?
@gina6 budeš mať novú nádej, zo ❤️Ti to prajem
@dasakamajko ano mam pocit utiect sama pred sebou. Som uz velmi unavena ale velmi unavena. Tento rok uz 4ty nevydareny vklad. Prvy ako prislo babo tak aj odisli. A dalsie 3vklady vratane tohto nic, snehobiele testy. Potrebujem trochu cas sa dat dokopy,fyzicky aj psychicky.
@gina6 ano mám dakujem ❤️no to prázdno a túžbu nemusím ani jednej z nás opisovat
@gina6 mam 39rokov a vysetrenia ako genetika, hemato atd nemam. a poooravujem sa lebo oddych ma necaka. za tieto dva mesiace chcem cvicit, detox, zmenit zivotospravu, urobit vsetky vysetrenia atd. Takze ma caka tazka praca qle verim ze ak pomozem takto telu tak mi to naoplatku vrati pri dalsom vklade uspechom. sice to boli 4tvrde rany zivota ale ja zase vstanem, oprasim sa a budem bojovat dalej.
@jarrys tiež rozmýšľam sa vydať touto cestou počula som aj o akupunktúre vyskúšam keď to nepôjde možno pôjdem do stimulácie ešte raz ja mám tiež 40 tak ma tlaaaaaaci cas
@33ada33 ja idem v utorok na krv. Ale robila som si test doma a bol negativny takze v utorok pojdem len na podvrdenie do CAR. toto je uz moj 4ty vklad. Strava si myslim z3 moze velmi pomoct telu vo vseobecnosti. Ocistit telo a davat mu to zdrave. a chcem hlavne zase zacat s jogou, tam su aj cviky na precvicovanie panvy a stimulovanie zenskych organov. tiez chcem skusit akupunkturu a cinsku medicinu a pocula som ze vraj ajurveda pomaha. Chcem sa objednat na ajurvedsku kliniku kdd mi zhodnotia co mam jest a co nie, kedy kolko atd. Poznam babu co vravela ze jej prave ajurveda az zmenila zivot a jej zdravotne problemy sa zlepsili. topiaci sa aj slamky chyta a tieto veci mi nemozu ublizit. bud bude efekt 0 alebo pozitivnY. ale chcem vyskusat vsetko. no ja mam tiez problem so sladkym. a mala som obdobie kedy som prestala uplne so sladkym a mozem povedat ze vtedy som sa citila super.
A mna tpaci cas lebo AMH mam velmi nizske.
@dasakamajko no tak ver ze mna tlaci viac, velmi nizske AMH, cytologia z juna CIN3, Carcinom in situ,39rokov a este ziadne dieta.
@jarrys joj dievčatá každá mame spoločne tuzbu a veru urobíme všetko preto moja váha nieje ideálna voľakedy som milovala Spinning po smrti mojej dcéry som nacvičila psychika robí svoje ano niekde vzadu my vraví že keď trocha schudnem pôjde to rýchlejšie chcem sa opýtať ako vravíte topiaci sa slamky chytá chcela by som sa v centre opýtať či by som teraz nemohla vyskúšať s clostilbegitom a plánovaný pohlavný styk však všetky detičky mame prirodzene
@dasakamajko skus sa opytat v CAR. ked ai ale uz mala prirodzenou cestou deti tak si myslim ze asi nejaky vacsi problem nebudeu teba. resp. neviem ci ti nieci nasli a preto si podstupovala IVF. ale urcite sa o tom porozpravaj v centre
@jarrys manzel ma zlý tvar spermií ma aj dobre len my sme sa hned rozhodli ísť do stimulácie sla som na istotu no mýlila som no a sme samoplatci tak musíme troska posetrit preto by som skúsila takto
@gina6 čo je to za stránka ak sa mozem opytat
@dasakamajko urcite sa poradte v CAR a opytaj sa co by navrhovali a ze stav je taky ze na stimulku musite nasetrit tak ci vobec medzi tym sa oplati planovany styk. lebo aj to stoji peniaze a myslim ze ak muz ma zle spermie tak to bude mat rovnaky efekt ako keby ste zatial skusali prirodzene.
Dievčatá moje mile.... až ma ❤️ boli, ked toto citam 😪
Tiež som rozmýšľala, ze sa zapojim do výzvy po lete, kedze vďaka podobnej výzve som od januara dala dolu cca 13kg. Cvičenie je úžasné na psychiku 😊 . Som zvyknutá cvičiť cca polhodku každé ráno +10.000 krokov denne. Len od vkladu mam pauzu. Od zajtra nabieham opäť na cvičenie, ale vrátim sa k cvikom na panvové dno a podporu počatia- Mojzisovej metoda 😊. Minimálne sa pri dlhšom cvičeni pekne spevním. 😁
Manžel sa objednal na spg a o týždeň v pondelok dáme asi konzultáciu v car ohľadom ďalšieho cyklu ivf 😊.
A tie, ktoré plánujete prestávku- prvé ivf nám v polke stimulky zrušili kvôli korone. 2 mesiace som sa venovala iba sebe - cvicila som , oddychovala , chodila som behať, pripadne na dlhé prechádzky so psíkom. Dala som sa dokopy fyzicky aj psychicky a hneď et úspešný 😍. Treba byť trochu sebec 😘 .
Najviac na svete vám, baby moje , prajem, aby ste aj vy mali možnosť prejsť si desiatimi spankovymi regresiami za rok a pol , ockovaniami, zubkami. Lebo hoci to je často náročné, stojí to za to... odmenou je nekonečná laska ❤️❤️❤️❤️❤️
Ano , viem, že vám chýbali moje roráty v dĺžke novorocneho prejavu prezidentky 😂😂😂😂😂😂😂
Ahojte dievčatá ja som si musela dat pauzu od modreho koníka lebo nejako ma deptala moja nízka hladina hcg... A teraz som sem prišla po 2 dňoch a zostala som veľmi veľmi smutná... Veľmi ma to mrzí za všetky 😔😔😔😔 pridávam sa k vám mne dnes sa spustila MS + to moje nízke hcg.. No ani som nešla na pohotovosť... Je to evidentne 😔😔😔 už som vyplakala potok... A čo nám iné zostáva ako ísť ďalej 😑😑😑🍀 len sa pýtam prečo nám dá život takú nádej a potom ju zoberie 😔

@gina6 aspoň mas mrazacikov ,ja uz nie 🥲