icon

KET - august 2022 - podporme sa

lussyaweiss
13. aug 2022

Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?

lady_o
30. aug 2022

@gina6 netuším, prečo by to mohlo byť... viac nepovedali?
Ja som mala 10den po et cca 360 hcg, na 14.den bolo zdvojnásobene... v podstate ako u teba... 😊

gina6
Autor odpoveď zmazal
jarrys
30. aug 2022

@gina6 ja som sa stretla len s tym ze som mala nizske HCG a ked som sla na kontrolu tak mi povedali te klesa tak mam vysadit lieky. ale zeby stupalo pomalicky neviem s tym nemam ziadnu skusenost. no ale zatial je to tam 🙂 aj ked nechapem preco ti neurobili aj sono.
mne este nevolali aby mi potvrdili co uz viem. a navyse ja som to ut vzala ako za uzavretu vec a poobjednavala vsetky vysetrenia a uprosikala ich na skore terminy.

lady_o
30. aug 2022

@gina6 och, moja... osobne som sa s tymto este nestretla... strasne držím palce, posielam objatie ❤️

jarrys
30. aug 2022

@lady_o
@gina6
@ysl
@dasakamajko
tak volali z CAR a tak ako som preedpokladala. HcG negelativne.

gina6
30. aug 2022

@jarrys je mi veľmi ľúto moja 🫂🫂🫂

jarrys
30. aug 2022

@gina6 aj ked som to vedela a pripravovala sa na to aj tak som z toho smutna. s kazdym dalsim vkladom stracam nadej ze sa to raz podari.

dasakamajko
30. aug 2022

@jarrys tak dievčatá pripájam sa aj aj dnes krv negatívna🥲som velmi sklamaná neviem či vôbec ešte pôjdem do ďalšieho ivf 🥲ale vám všetkým zo ❤️❤️❤️❤️❤️Prajem

jarrys
30. aug 2022

@dasakamajko mrzi ma to. daj si chvilku oddych a povenuj sa sebe, oddychni a uvidis naberies silu. ja 4vklady neuspech, a idem sq dva mesiace povenovat sebe, urobim vysetrenia, uvidim co mi povie doktor na konzultacii a v novembri by som chcela skusit vklad s poslednym mraziacikom.

lady_o
30. aug 2022

@jarrys mrzí ma to... verila som... do poslednej chvíle 😪❤️

lady_o
30. aug 2022

@dasakamajko 😪 .... ja tomu dám ešte jednu šancu... hoci manžel sa uz snaží vycuvat... pritom nám to už raz vyšlo... 😪

ysl
30. aug 2022

@jarrys to ma mrziiiii :( boze to su zle spravy dnes.. :( nerozumiem preco :( prajem vela sil ❤️❤️❤️

ysl
30. aug 2022

@dasakamajko to mi je luuuto :( :( ja som verila do poslednej chvile ze to niektorej vyjde... 😭 hlavne hlavu hore a najst silu niekde bojovat :(

ysl
30. aug 2022

@gina6 tak krv vola normalna len raz ked som bola na wc. Inak stale aj ked udem na wc tak spinenie a tmava.. takze zatial sa ms nespustila 🙏 na krv v piatok .. su to nervyyyyyyy :(

gina6
Autor odpoveď zmazal
ysl
31. aug 2022

Baby tak ja bezozmeny - treti den spinim, stale tmava krv a mierne bolesti a rano o trochu silnejsia no stale jemna ciarka.. dufam ze este bojuje 🙏 dnes som 11DPT.. krv v piatok i ked mi nedvihaju telefon na gynekologii.. takze mozno az v pondelok.

lady_o
31. aug 2022

@ysl myslím na teba 😊🙏 dobre to dopadne 😊

ysl
31. aug 2022

@lady_o dakujem 🙏🙏🙏 musim uz len cakat..

gina6
Autor odpoveď zmazal
jarrys
31. aug 2022

@gina6 som si to musela pozriet co to znamena. a je to uz iste?

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
31. aug 2022

@jarrys u mňa nič nie je isté v posledných dvoch týždňov....
Tehotná, biochemické,mmt, anembryomola a teraz potrat...

ysl
31. aug 2022

@gina6 to ma mrziiiiii :( :( to je hrozne kolko toho nam hrozi.. zaujimalo by ma ci aj zeny ktore sa snazia prirodzene sa takto sleduju a analyzuju 😔😔 co navrhol doki dalej? Aky postup? Je to uz iste? Drzkaj sa 🙏

jarrys
31. aug 2022

@gina6 a do CAR mas ist kedy? a dnes ti gynekolog bral aj krv na HCG ci iba sono?

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
ysl
31. aug 2022

@gina6 je mi to luto.. mozno nebude potrebny kyret :( ani ja som o tom este nepocula musela som si to tiez googlit.. musis byt silna a pockat na CAR..

gina6
Autor odpoveď zmazal
jarrys
31. aug 2022

@gina6 este pockaj na piatok co povedia oni. A porad sa s nimi ci by to mohlo byt to co ti povedal tvoj gynciar.
Baby ja neviem co sa to deje fakt. a preco. co sme komu urobili ze si musime vsetky prechadzat tymto vsetkym.
Keby som mala tu moc tak by som namvsetkym zariadila aby sme to dietatko mali bez problemov a o rok ho uz vsetky drzali v naruci. 😘

ysl
31. aug 2022

@jarrys aj ja si to prajem 🙏🙏🙏 neviem preco niektore musime mat tu cestu taku narocnu :( malo by byt dopriate kazdej ktora tuzi po babatku.. je tolko zien ktore dieta ani nechcu.. ani nevedia ako otehotneju a my riesime tolko veci aby sa nam to podarilo.. inekcie hormony lieky narkozy sklamania vycitania.. fakt neviem preco to tak je :( :( :(