KET - august 2022 - podporme sa
Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?
@jarrys ja som dnes 9DPT a zobudila som sa s bolestami ako ored MS, zajtra mam dostat. Netestovala som sa - mozno dnes ale uz tiez neverim 😭 na krv asi nepojdem lebo ja chodim do Brna tak neviem ako by sa zatvarila gynekologicka resp.jej sestricka.. ak dostanem dnes / zajtra MS tak naco.. 😭 asi sa zrutim 😭😭
Baby tak mne palicka zosilnela, jemnucka palicka! Prvykrat v zivote mam jemnu palicku 🤷♀️ stale sa velmi netesime .. musime cakat :(
@gina6 vydržíme bojovať, jasne ❤️ stoji to za to ... dnes očakávam telefonát z CAR ohľadom termínu na spg a konzultáciu 😊
A viete čo, baby? Ja som opäť spokojna a stastna 😊 sestre pomáham pri prerabani domu a malej ideme urobiť krásnu izbičku. Cize aj "dobre" , že sa môžem pri tom naplno vysantit 😊 sestra sa mi smeje, že budeme opäť tehotné spolu 😊
Majte krásny deň a teším sa na pozitívne spravy😘
@gina6 treba verit ale zase byt opatrna, testy ti ako vychadzaju? Zlty vytok? Mozno sa zmeni este na hnedy? Ja uz 2 dni mam.. a benoze to byt z amalgenu alebo inych hormonov? Nelakaj sa, treba len cakat :( alebo zavolaj do car? Ak sa ti to nepozdava. Ja som tiez vcera mailovala s mojou doktorkou v Car zlakla som sa toho hnedeho spinenia a odpisala ze je to ok
@lady_o ano ono cas ukaze preco su veci ako su.. len clovek je v tej chvili netrpezlivy lebo nerozumie dovodom.. aj nam sa stalo viacero nahod pri tomto cykle tak uvidime aky bude nakoniec vysledok.. tak strasne sa bojime si nieco pripustit... po tolkych sklamaniach ze radsej na to nemyslim.
Tak mne sa uz spustila krv 😭😭😭😭 je to ako na husenkovej drahe.. rano slaba ciarka a teraz krv 😭😭🤢🤢

Kolkym vlastne v tejto skupine to vyslo? 🤷♀️