icon

KET - august 2022 - podporme sa

lussyaweiss
13. aug 2022

Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?

ysl
28. aug 2022

Kolkym vlastne v tejto skupine to vyslo? 🤷‍♀️

jarrys
28. aug 2022

@ysl dve maju uz iste ze nie. a 30.8. ideme 3ty na krv. A ostatne az neskor. ja ale viem ze to nevyslo lebo na 10DPT som sa testovala a test negativny. Prehliadla som ako si na tom ty? este len ides na krv ci uz si bola?

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
ysl
29. aug 2022

@jarrys ja som dnes 9DPT a zobudila som sa s bolestami ako ored MS, zajtra mam dostat. Netestovala som sa - mozno dnes ale uz tiez neverim 😭 na krv asi nepojdem lebo ja chodim do Brna tak neviem ako by sa zatvarila gynekologicka resp.jej sestricka.. ak dostanem dnes / zajtra MS tak naco.. 😭 asi sa zrutim 😭😭

ysl
29. aug 2022

@gina6 a uz si dostala MS?

jarrys
29. aug 2022

@ysl na krv ale chod lebo oni kontroluju aj sliznicu na sone. tak ak sa ti nechce do Brna tak popros svojho gynekologa. no tak ja uz natahujem lebo menzes aom mala mat v utorok len mi ho zatial blokuju lieky. ale tiez uz citim ze sa ms preraza a chce uz zacat.

gina6
Autor odpoveď zmazal
ysl
29. aug 2022

@gina6 @jarrys tak uz som zacala spinit 😭 je to ale taka velmi tmava krv a len take spinenie.. boze je to hrozne.. dievcata tak nam to vsetkym prajem, vsetkym co tuzia po babatku :( boli by sme take skvele maminy ❤❤ neviem preco sa zivot takto s nami zahrava 😭😭

jarrys
29. aug 2022

@ysl este nie je nic stratene. ale ak chces tak chod zajtra sa svojim gynekologom nechbti vezme krv. na 10DPT uz vidiet aj z krvi ci to bolo uspesne alebo nie.

gina6
Autor odpoveď zmazal
ysl
29. aug 2022

@jarrys dakujem 🙏🙏 prave son si spravila test a je tam uplne jemnucka druha ciarka..vidi ju aj moj muz .. ale este sa netesime .. stale ma pobolieva brusko ako pri ms a troska spinim.. takze netusim co tieto kombinacie znamenaju :(

ysl
29. aug 2022

@gina6 musime bojovat lebo ine nam neostava :( :( ale neviem kde naberien silu ak to nevyjde.. mna uz nic netesi .. tuzim len po tom jednom malom uzlicku

ysl
30. aug 2022

Baby tak mne palicka zosilnela, jemnucka palicka! Prvykrat v zivote mam jemnu palicku 🤷‍♀️ stale sa velmi netesime .. musime cakat :(

jarrys
30. aug 2022

@ysl tak super 🙂 ja som bola na krvi a sone. a lekarka mi povedala ze mam vysoku sliznicu a ze nevidi ze by sa mi mala spustit MS. Ze mam pockat na krv a ze 10DPT pri KET je skorona testovanie.
aj oed ai myyslim ze aj tak zavolaju ze je to zase negativne.

gina6
Autor odpoveď zmazal
jarrys
30. aug 2022

@gina6 stale si myslim ze mi budu poobede volat ze je krv negativna. Sona som vzdy mala super, sliznica krasna a poobede vzdy telefonat ze krv je negativna. takze myslim ze dnes sa to bude opakovat.

gina6
Autor odpoveď zmazal
jarrys
30. aug 2022

@gina6 ano vzdy. ked je prve kontrola po transfer je na 14den a robi sa sono plus krv. pozeraju sliznicu ci je velkostou oka

lady_o
30. aug 2022

@ysl jeeej, ja sa už teším, verím, že to vyjde ❤️

lady_o
30. aug 2022

@jarrys cakam len dobre správy ❤️

lady_o
30. aug 2022

@gina6 vydržíme bojovať, jasne ❤️ stoji to za to ... dnes očakávam telefonát z CAR ohľadom termínu na spg a konzultáciu 😊
A viete čo, baby? Ja som opäť spokojna a stastna 😊 sestre pomáham pri prerabani domu a malej ideme urobiť krásnu izbičku. Cize aj "dobre" , že sa môžem pri tom naplno vysantit 😊 sestra sa mi smeje, že budeme opäť tehotné spolu 😊
Majte krásny deň a teším sa na pozitívne spravy😘

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
ysl
30. aug 2022

@gina6 treba verit ale zase byt opatrna, testy ti ako vychadzaju? Zlty vytok? Mozno sa zmeni este na hnedy? Ja uz 2 dni mam.. a benoze to byt z amalgenu alebo inych hormonov? Nelakaj sa, treba len cakat :( alebo zavolaj do car? Ak sa ti to nepozdava. Ja som tiez vcera mailovala s mojou doktorkou v Car zlakla som sa toho hnedeho spinenia a odpisala ze je to ok

ysl
30. aug 2022

@lady_o ano ono cas ukaze preco su veci ako su.. len clovek je v tej chvili netrpezlivy lebo nerozumie dovodom.. aj nam sa stalo viacero nahod pri tomto cykle tak uvidime aky bude nakoniec vysledok.. tak strasne sa bojime si nieco pripustit... po tolkych sklamaniach ze radsej na to nemyslim.

ysl
30. aug 2022

Tak mne sa uz spustila krv 😭😭😭😭 je to ako na husenkovej drahe.. rano slaba ciarka a teraz krv 😭😭🤢🤢

lady_o
30. aug 2022

@ysl z celého srdca ti prajem, nech všetko dopadne dobre ❤️
Ak sa bude dat, daj vedieť, ako sa situácia vyvíja ďalej... 🙏

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal