icon

KET - august 2022 - podporme sa

lussyaweiss
13. aug 2022

Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?

lady_o
1. sep 2022

@verkverk ahooj, no super 😊 do akého car? 😊
Drzim palce 😊 kedy si bola na vklade? 😊

lady_o
1. sep 2022

@jarrys ja mam dôveru, len ma zaujimalo, ci sa za 2 roky nestali nejaké zmeny 😊 och... co by som dala za mrazacika 🙏🙏 verím, že v novembri to vyjde a budete mat ten najkrajší vianočný darček 😍

verkverk
1. sep 2022

@jarrys fakujem.aj všetkým 😊

verkverk
Autor odpoveď zmazal
lady_o
1. sep 2022

@verkverk aj my 😊 akurát v pondelok mame konzultáciu 😍

verkverk
Autor odpoveď zmazal
verkverk
Autor odpoveď zmazal
lady_o
1. sep 2022

@verkverk jeej, a ako sa cítiš? 😊
Nám v piatok potvrdili, že sa drobec neudržal 🙄 a musíme všetko absolvovať odznova 🙈

verkverk
1. sep 2022

@lady_o akurat dnes ma zacalo trochu pichať a taka jak nafucana som...a pri malej sedieť sa nedá,to ona bezec riadny 😂 furt za nou utekame
Drzim palce a kolko este mate zamrazenych? 😊

jarrys
1. sep 2022

@lady_o tak dovera myslim ze funguje stale na predschvaleni ziadosti. V jednej skupine to nedavno jedna baba pisala.
no dufam ze uz ano lebo to uz bude moj 5ty vklad. A uz by aj stacilo.

jarrys
1. sep 2022

@lady_o ja inak tiez Gynfiv chodim ale ZA.

lady_o
1. sep 2022

@verkverk poznám to... 😊 tiež nonstop za malou behať 🙈
Ďakujem a podobne ❤️
Nič... z prvého ivf sme mali dve blastocysty. Hneď et úspešný a ket teraz neúspešný 🤷‍♀️ moje telo asi potrebuje milion hormónov, aby bolo schopné otehotnieť 😂
Tajne som dufala, ze budeme mat uspesnosť 100%🙈😁
Vy ste mali koľko pokusov?

lady_o
1. sep 2022

@jarrys snáď to schvália rýchlo, aby si to muž nerozmyslel 🙈
Presne kvôli neúspechu, sa toho bojí... ale kto neskusi, nemá ❤️

verkverk
Autor odpoveď zmazal
lady_o
1. sep 2022

@verkverk tak to sme na tom rovnako, len verím, že ty dopadnes lepšie ❤️ v BA robili... neviem, kto 🤷‍♀️
Hej, opäť to iste ... teda ešte zajtra ide muž na spg, tak uvidíme, čo a ako 😊

verkverk
Autor odpoveď zmazal
lady_o
1. sep 2022

@verkverk ja som mala iba 9 vajicok, tak som bola v pohode 😊 ... tiež mám výsledky ok a manžel- OAT - nikto netuší prečo, lebo vsetky výsledky má dobre , len výsledný spg katastrofa 😪

lady_o
1. sep 2022

@verkverk a ďakujem... mne bude asi stačiť aj to, ze sa to nezhorsilo 🙏

verkverk
1. sep 2022

@lady_o moj muz detto... tiež netuší,ci v robote,ci z detsva čosi....no berieme to tak,ze si nemusime davat pozor a ani brat antiku 🤣🤣🤣

lady_o
1. sep 2022

@verkverk šťastie v nešťastí 😁 doktorka povedala, ze motyka môže vystreliť, tak cakame 🤷‍♀️😂

ysl
2. sep 2022

@lady_o tak bola som nakoniec na krv, poobede budu vysledky. Sancu tomu ale uz nedavam ziadnu, uz mam cerstvu krv i ked nerozumiem dnes je 5.den. testy biele.. takze asi biochemicke .. uz nevladzem ani plakat.. o par mesiacov odznova😭😭😭😭

gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
2. sep 2022

@ysl
@gina6
Dievčatá moje, tak strašne ma to mrzí... 😪 dopriala by som vám len malinky kúsok šťastia ❤️🍀❤️ iba to vám chýba 🙄...
Ale sme ženy, matky/buduce matky, musíme vstať, oprášiť sa a ísť ďalej ❤️ lebo ďalší cyklus/ vklad uz bude náš 😘
Kdesi som počula výrok, že ak si niečo praješ a urobíš pre to maximum, celý vesmír sa spojí, aby si to dosiahla 😊

Inak...
Dnes malá niekde vyhrabala moje tehotenské pančuchy a doniesla mi ich so slovami:"dá, dá" 😁 a ja si ich veru dám 💪

jarrys
2. sep 2022

@gina6 takze je iste ze to mimo vzdalo?

gina6
2. sep 2022

@lady_o
@jarrys
@ysl
Takže v tomto momente volali...
Hcg bohužiaľ klesá....
Môžem vysadiť lieky.

jarrys
2. sep 2022

@gina6 to ma velmi mrzi. Kolko si este musime vytrpiet? Posielam velke objatie.

lady_o
2. sep 2022

@gina6 ja nemám slov... 😪 neviem co napísať... 🫂

gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
2. sep 2022

@gina6 presne tak ❤️

lady_o
2. sep 2022

Nám akurát došli výsledky spg... napriek zmene životného štýlu, vitaminom, obmedzeniu alkoholu na maximálne minimum sú výsledky ešte horšie 😪😪
Je otázne, či vôbec ma zmysel skúšať ďalšie ivf 😪😪