icon

KET - august 2022 - podporme sa

lussyaweiss
13. aug 2022

Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?

sparkling
16. aug 2022

@lussyaweiss ahoj, na piaty den je testovat este skoro. Ja som na piaty den vecer zacala špinit na ruzovo, resp. Takou riedkou krvou. Špinila som takto dva dni. Na 6. Den rano som mala na teste slabunku ciarku. Ale aj to mi Dr. Povedala, ze stale sa ta ciarka objavila pomerne skoro.
Vobec nehadz flintu do zita. Drzim palce ☺️

gina6
Autor odpoveď zmazal
bbyja
16. aug 2022

@lussyaweiss ahoj ja som bola 12/08/2022 môj štvrtý vklad

jodo27
16. aug 2022

@lussyaweiss ja sa cítim stále rovnako, nič sa nedeje. Netestovala som sa… v nedeľu ráno sa chcem. To bude 11 deň po vklade. 3 dni do odberu krvi. Deň pred očakávanou menštruáciou.

Ty máš kedy ist na krv?

jarrys
17. aug 2022

@lady_o mne povedali o 14dni co je 29.8. ale kedze je to sviatok tak az 30.8. mam prist na krv a sono. testovat zatial neplanujem lebo viem ze keby tam ukaze negativny vysledok tak zbytocne ma to zase vystresuje. Pockam rovno na krv.

33ada33
17. aug 2022

@asztalosnovak ja som včera bola celý deň už aj bez bolesti, a dneska ma bolí v podbrušku tak neviem či to je už príznak MS alebo tehu

lady_o
17. aug 2022

@jarrys mne povedal embryológ, ze mám prísť na 10-14den, v správe mám, ze na 14.den. tak uvidím podla toho, kedy muž bude vedieť ostať s malou. Keďže sme nikomu nehovorili, ze ideme na ket. Verím, že nám to dopadne dobre ❤️

lady_o
17. aug 2022

@33ada33 sorry, že sa miešam do konverzácie, no ja som to mala podobne- bolesť krížov, podbruška, citlivé prsia. Zo dňa na deň príznaky vymizli, pol dňa som mala špinenie (v čase ms) a bola som tehotná 😊

dasena30
17. aug 2022

@lussyaweiss ahojky no konečne mám čas odpísať 🤗 už aj ja som si robila test a nič tam není a to mam teraz úplne iné pocity ako predtým vklady... Taaak ja už neviem 😪😪😪 2x som mala vklad po 1 blastocyste a 2x po 2.... Snažím sa zostať v pohode... Sak niektorým ukázalo aj neskôr ale....

jarrys
17. aug 2022

@lady_o embryologicka tiez tak povedala ale doktor 14den povedal. viem to uz z minula ze 14den je najistejsi co sa tyka HCG v krvi ale aj kvoli sonu. mne dali rovno termin na 30.8. ale aj tak tam idem aj teraz v piatok na infuzku

lussyaweiss
autor
17. aug 2022

@lady_o a koľkých vklad je toto tvoj?? Ja som si robila aj dnes 7deň test a nič... tak si myslim ze v piatok to uz len krv potvrdi ... ale chcem si vybrat hned aj lieky a ist do druheho IVF nejako som uz na to naladená😄

lady_o
17. aug 2022

@jarrys to je jasne 😊😊 ja som prvýkrát bola na krv na 11.deň a mala som hcg vyše 360 tuším. Asi to ale tiež nechám na utorok, lebo v piatok ideme na svadbu a neviem, ako budeme stíhať 🙈

lussyaweiss
autor
17. aug 2022

@sparkling ahoj ja som zas nespinila ani nic mne ten progestenalle velmi drzi krvácanie ked ho vysadím do dvoch dni hned dostanem menštruáciu .. a dnes som robila rano test som 7dmy den a nič. Ale Dakujem ti inac za povzbudenie ❤️

lussyaweiss
autor
17. aug 2022

@bbyja ahoj drzim ti palčeky tak ty si bola dva dni po mne ako sa inac citis ?

lady_o
17. aug 2022

@lussyaweiss druhý vklad 😊 to je super, že si takto naladená 😊 toto je naša posledná možnosť, keďže manžel odmieta ďalšie IVF 🤷‍♀️ tak uvidíme 😊

lussyaweiss
autor
17. aug 2022

@jodo27 no ja mam ist na krv na 9ty deň to je v piatok

lussyaweiss
autor
17. aug 2022

@dasena30 a ty si koľký deň po vklade ?? Este nevesajme hlavu mne v centre povedali ze ani si test nemam robiť to asi preto ze idem tak skoro na krv do akeho centra chodis ?

lussyaweiss
autor
17. aug 2022

@lady_o tak tebe prvy vklad vyšiel ? Aspoň vieš že to u teba ide ... aj ja mam 9rocnu dcerku ale prirodzene hned na prvy sup 😂😂 ale ju mam s mojim ex... teraz mam manzela a spolu dieta nemame spolocne no aj on uz ma dve deti ... snažíme sa cca 4 roky ja som mala teraz len 30.. a z 1IVF ja som mala soft kratky protokol cize 3Blastocysty Ačkovej kvalite .. prve som mala ET po odbere a teraz moj 1Ket vkladané 2embrijka.. takze uz nemam .. prvy ET som mala minuly rok v októbri potom som mala hydrosalpinx cize v juni operacia ale zaver lekárov ze maternica je top ze mozem ist na vklad a teraz som absolvovala prvy vklad .. a ked nevysiel tak by som hned dala 2IVF nech necakam ale tiez pojdem len na Soft dlhy protokol by som asi uz nezvladla .. a kam chodis do centra ?? Neboj ked ti to uz raz vyslo vide ti to aj druhy krat verim tomu❤️🙏😊

dasena30
17. aug 2022

@lussyaweiss ale áno máš pravdu nádej umiera posledná 🤩🤩😍 do gyn fivu BA

asztalosnovak
17. aug 2022

@33ada33 a ty neberieš estrogén a progesterón? Lebo ak áno, tak by menštruácia nemala prísť, či?

lussyaweiss
autor
17. aug 2022

@dasena30 a koľký deň si dnes ?

33ada33
17. aug 2022

@lady_o ahoj som rada za každý názor...ja som to mala takto: od vkladu každý deň do 6 dňa bolesť na ľavej str taka bodava vždy pri námahe ....7 deň úplne že nič celý deň pohoda
Dnes som 8 deň a od rána ma bolí podbrušku. Myslíš že ešte je nádej že tie bolesti sú není MS?
Je to môj už 3 vklad 😐

33ada33
17. aug 2022

@asztalosnovak áno beriem tie lieky, oni mi zatiaľ držia ms na uzde ale po vysadení ak sa nepotvrdi tehu tak mi do 2-3 dní prijde ms tak som to mala aj predošlé KET

dasena30
17. aug 2022

@lussyaweiss sak práveže len 6 ešte času a neboj ešte naozaj som v nádeji... Len keby sme neboli také nedockave 🤦🏼‍♀️ každý vklad so hovorím ze vydržím aaa nič 🙊🙊

lady_o
17. aug 2022

@33ada33 verím, že je to dobré znamenie.... musíme len veriť, výsledok nedokážeme nijako ovplyvniť 😊 vieš, koľko som plakala keď mi vymizli príznaky a začala som spinit? Strasne držím palce, nech to vyjde ❤️

lussyaweiss
autor
17. aug 2022

@dasena30 ja som 7dmi ... verim ze sa ti to podari aspon netestujes dopredu a netrápis sa tym ... viem ake to je a obdivujem tie ženy co uz boli tolko krat na vkladoch a podstúpili to dokola ... aj moja svagrina mala 3IVF neviem presne kolko vkladov a nič nepodarilo sa im .

lady_o
17. aug 2022

@lussyaweiss ano, hneď prvý vyšiel ❤️ preto manžel uz neverí, že aj druhý vyjde 🙄
Tak to je zaujímavé... 🤔
My sme mali tie 2 blastocysty, embryolog povedal, že táto je v stave ako pred zmrazenim, no neviem, aká kvalita a pravdupovediac, nechcela som to vedieť. Nech sa nestresujem, ak nie je úplne top 😊
Tiež budem mat v decembri 30, tak ak možno muža uprosim, ze chcem k narodkam 2.IVF 🤣🤣🤣 ale co trepem, tento vklad vyjde a hotovo 😁😁
Tiež som mala dlhý protokol, nebolo to nič príjemné, ale brala som to tak, ze na konci toho všetkého bude moje bábätko, tak som sa presvedčila o tom, že je to v pohode 😊 hnm.. som celkom psycho 😂😂😂 nevadí...
Chodím do Gyn Fiv v NR, moja gynekologicka tam robí, tak mám 2 v 1 😁
Och, ďakujem, aj ja tak veľmi verím 🙏🙏🙏 viem, že som pre nášho eskimacika urobila maximum - dala som sa do formy, cvičila som panvové dno, sliznicu som mala ukazkovu, snažím sa byť psychicky v pohode...
A hlavne, som nekonečne vďačná za to, že vyšiel hneď prvý vklad, ze mam zdravé dievčatko. Toľko žien dlhé roky podstupuje IVF, XY cyklov a nič.... ❤️
Sestra chce tiež riešiť babo, tak si vravím, že ako to nevyjde nám, budem jej maximálne pomáhať s tým jej... výhodou je, ze sa v noci vyspím a ak babo bude mrzute, vrátim ho rodičom 😂😂😂

nibiru
17. aug 2022

@lussyaweiss žiaľ negatívne

lussyaweiss
autor
17. aug 2022

@lady_o môžem sa opýtať mala si dlhy protokol a len 2embrijka?? Ja som mala kratky protokol a 3embrijka a to som pri stimulácii brala len par dni dve injekcie denne co sa este dalo 😁😁 a malicka to vysla z Ket alebo ET?? Ja som z tohto uz tiez na nervy take lieky brat tam to si pichat a vsetko na cas tak uz pomaly nie kabelku beriem zo sebou ale lekárničku 😂😂😂 no mozno ak mi tu v Gyncare nevide 2ivf tak asi zmenim centrum na Gynfive.. tam robia ak cez vikendy ?? Lebo tu v Gyncare nie a ked ti nieco vide na vikend tak si doslovne v prdeli.. len neviem aky tam je pristup inde lebo zas tu su vsetci milý a uz som si na nich aj zvykla .. 😁☺️

lussyaweiss
autor
17. aug 2022

@nibiru naozaj ??😭😢 aj mna to čaká