KET - august 2022 - podporme sa
Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?
Zienky zlate.len vas chcem povzbudit a dodat vam nadej. Nas 1.syncek sa narodil po ivf,potom som prirodzene otehotnela ale potratila a 2.syncek opat zazrak prirodzene pocaty....uz ma 5 mesiacov....nikto tomu neveril....drzte sa
@ivonka121 ja som dnes 9 deň od vkladu. Urobila som si prvý test, ten vyšiel nesprávne, nevyšlo ani ani. Za krátko na to druhý test a ten vyšiel negatívne. Bolo to robené dnes poobede. Bolesti v podbrušku na jednej strane skoro stále a test negatívny. Myslíš, že je ešte nejaká nádej, alebo koniec. A keď nie som tehotná, prečo má stále bolí na Tom jednom mieste...
Som zúfalá 😢
Prednison dáva väčšinou reprodukčná imunológia... Niekedy ho CAR dávali preventívne nizku dávku ale teraz to už nebýva zvykom
Dievčatá, mala by som otázku na tie, ktoré si vkladajú Utrogestan. Už dva dni po sebe sa mi stalo, že som sa zobudila ráno a bola som ako pocikaná. Ale vytok bez akehokolvek zapachu a uplne ako voda. Toto iste som mala aj prvykrat, no zda sa mi, ze neskôr a postupne to prestalo. Stretli ste sa s tým ešte niekorá? 😊

@lady_o tak ja mam este dlhe cakanie. dnes aom len 3den po vklade. ale zatial som neskutocne unavena a len spim, je mi zle od zaludka, ked vyjdem vonku vencit psov tak po 5min.utekam domov co nevladzem a je mi na odpadnutie, dva dni som mala bolesti na pravo v podbrusku ten isty bod a vcera doobeda ma chvilku bolelo ako vajecniky.