icon

KET - august 2022 - podporme sa

lussyaweiss
13. aug 2022

Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?

jarrys
18. aug 2022

@lady_o tak ja mam este dlhe cakanie. dnes aom len 3den po vklade. ale zatial som neskutocne unavena a len spim, je mi zle od zaludka, ked vyjdem vonku vencit psov tak po 5min.utekam domov co nevladzem a je mi na odpadnutie, dva dni som mala bolesti na pravo v podbrusku ten isty bod a vcera doobeda ma chvilku bolelo ako vajecniky.

ivonka121
18. aug 2022

@lady_o ahoj. Tak ja dnes 9dpt keď nepočítam deň vkladu, testy sú stále slabé tak ja už neviem...

33ada33
18. aug 2022

@lady_o ja som dnes bola na krv, negatívna 😢 aj keď oproti predošlým vkladom som mala rôzne príznaky išla som ráno do CAR s tým že isto to vyšlo a žiaľ nič 😢😢

mirpet
18. aug 2022

Zienky zlate.len vas chcem povzbudit a dodat vam nadej. Nas 1.syncek sa narodil po ivf,potom som prirodzene otehotnela ale potratila a 2.syncek opat zazrak prirodzene pocaty....uz ma 5 mesiacov....nikto tomu neveril....drzte sa

jarrys
18. aug 2022

@33ada33 to ma velmi mrzi. Kolky vklad to bol?

lady_o
18. aug 2022

@jarrys to by mohlo byť nádejné 🤗ja som tiež tretí deň po vklade a len tlak v podbrusku a krížoch 🤷‍♀️

lady_o
18. aug 2022

@ivonka121 možno len pomalšie stúpa hcg, krv ukáže. Držím palce 😊 a odkedy testujes?

lady_o
18. aug 2022

@33ada33 to ma mrzí 😪

ivonka121
18. aug 2022

@lady_o ahoj ja testujem od 6 alebo 7 dpt. Čiarka netmavne alebo ak áno tak len úplne minimálne. Čo myslíš , môže to byť ešte o.k?

gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
18. aug 2022

@ivonka121 netrúfam si povedať, no verím, že áno 🙏 ja som si urobila za cely život tak 3 testy...takže nemám skúsenosť 🙄 ale strašne si prajem, aby si mala krv pozitívnu 🙏

ivonka121
18. aug 2022

@lady_o ďakujem krásne. Určite ti dám vedieť

lady_o
18. aug 2022

@gina6 to vážne až takto? 😯 ja som sa tak zobudila nad ránom 2 dní po transfere, že ma šialene bolia kríže.... odvtedy pohoda 🤷‍♀️
To, čo opisuješ mi príde ako uhniezdenie, že mohlo tak telo reagovať, či blbosť?

lady_o
18. aug 2022

@ivonka121 daj, prosím... sme v tom všetky spolu ❤️

asztalosnovak
18. aug 2022

@ivonka121 ja som dnes 9 deň od vkladu. Urobila som si prvý test, ten vyšiel nesprávne, nevyšlo ani ani. Za krátko na to druhý test a ten vyšiel negatívne. Bolo to robené dnes poobede. Bolesti v podbrušku na jednej strane skoro stále a test negatívny. Myslíš, že je ešte nejaká nádej, alebo koniec. A keď nie som tehotná, prečo má stále bolí na Tom jednom mieste...
Som zúfalá 😢

33ada33
18. aug 2022

@jarrys 3 vklad 😢 ešte máme 2 šance ale nechápem tiež keďže všetky výsledky mám ok 😩

jarrys
18. aug 2022

@33ada33 ja akurat som mala v pondelok 4ty vklad. Dnes som 3DPT. a dufam ze teraz to uz vyjde. Lebo je to celkom uz dost na psychiku.

33ada33
18. aug 2022

@jarrys áno to ti verím viem o čom hovoríš. Keď človek je taký bezmocný, spraví maximum a výsledok 😢
A kam chodíš do CAR?

gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
18. aug 2022

@gina6 hej, utorok je nultý deň 😊 ... neviem, to mi napadlo ako prve 🤷‍♀️... plánuješ aj testovať?

gina6
18. aug 2022

@lady_o pravdaže 😂...od nedele mám na ráno už nastavení budík 😂 a pripravené poháriky 😉.
Dobre až takto nie..ale určite budem, testy už mám pripravené 🙊

gina6
Autor odpoveď zmazal
dasena30
18. aug 2022

@gina6 ja sa tu moc nezúčastnujem.. Nejako je veľa prace a nechcem vás tu moc deptat mojimi vylevmi.. alé všetko čítam a držím vám moooooc palce 💕💕
Ja mam prednison 10mg... Teraz mi ho znížili, predtým vklad som mala 20.mg

jarrys
19. aug 2022

@33ada33 menila som CAR a teraz chodim Gynfiv ZA. A ty?

jarrys
19. aug 2022

@gina6 ja nie. Ja momentalne Estrofen 2-2-2, Prolutex 1-0-0 a Amelgen 0-0-1. a chodim do CAR na intralipidove infuzie ktore mi teraz predpisal doktor z CAR. Neviem co je to za liek ten Prednison, ani raz mi ho zatial nedali.

lady_o
19. aug 2022

@gina6 😂 ja asi prvý risknem v nedeľu alebo v pondelok. Chcem si vyskúšať ten pocit 😂😂 prvýkrát sa mi stalo, že som testovala uz 4.den, lebo jednej babe v skupine uz vtedy vyšiel pozitivny TT a čuduj sa svete -mne negativny 😲😅 o 5 dní už pekne // 😁

lady_o
19. aug 2022

@gina6 nie, ani som o ňom nepočula. Ja mám od 1DC Estrofem a od 14DC Utrogestan. Nič iné (Gyn Fiv).

dasena30
19. aug 2022

Prednison dáva väčšinou reprodukčná imunológia... Niekedy ho CAR dávali preventívne nizku dávku ale teraz to už nebýva zvykom

lady_o
19. aug 2022

Dievčatá, mala by som otázku na tie, ktoré si vkladajú Utrogestan. Už dva dni po sebe sa mi stalo, že som sa zobudila ráno a bola som ako pocikaná. Ale vytok bez akehokolvek zapachu a uplne ako voda. Toto iste som mala aj prvykrat, no zda sa mi, ze neskôr a postupne to prestalo. Stretli ste sa s tým ešte niekorá? 😊

gina6
Autor odpoveď zmazal