KET august 2023
Ahojte. Ako baby prežívate prípravu? Mňa to čaká v piatok 11.8. a teraz si to nejak celé začínam uvedomovať. Bude to môj prvý KET. Držím palce🤞
@wejuska7910 ja som mala vklad 2.8 a všetky mám pozitívne,a digitalny ukazuje 2 tyzden
Neboj sa 10 deň ti ukáže uz veľmi pekne mne ukázal uz šiesty ducha a siedmy svetlu krásnu čiarku 🥰 daj vedieť potom
@denulik1234 viem ze ukaze,ale sa obavam ze bude opat negativny
@wejuska7910 držím ti palce aby tam boli dve // 😊 ja som prekonala pred 2r mimomaternicove takže mám strach aby sa to neopakovalo tiez nám strach neboj
@denulik1234 dakujem,este teraz sa klepem
@wejuska7910 waaaw. Krásne čiarky. Gratulujem 🎉🎉🎉♥️♥️♥️
@wejuska7910 jeeej gratulujem aj ja 😙😇 mala si aj nejake priznaky, alebo ako ti bolo od vkladu do testu? 🙂
tiez pocitujem ako pred 🩸 ale nie počas celeho dňa
a včera zimnica a uplne ma vyplo tak som si pekne skoro dve hodky pospala .. tak uvidime 🙏🏻
@wejuska7910 gratulujem 🍀
@natali8581
@akiknabruh
Dakujem kocky stalr nemozem uverit ☺️☺️
@olivia_c praveze vobec nic,minuly vklad om mala pocit ako na ms ale to bolo z liekov vsetko,to som si myslela ze vyslo a nevyslo a teraz nic a vyslo 😂ale uz mi je dva dni zle,tak ze rano urobim test a bum // ciarky ☺️
@wejuska7910 gratulujem
@aniie7 dakujem.drzim ti palce ✊🏻
Žienky aj ste boli už niektorá na krv ? Ja som bola včera 14.8. A HCG mi vyšlo 415,5🥰 KET bol 2.8. dajte potom vedieť aké výsledky ste mali vy pri prvom odbere
@denulik1234 ja idem vo stvrtok na krv
Zdravím dievčatá, našla som túto skupinku, tak že vám napíšem. Som po KET, ten bol 14.8. Zmenili sme CAR, predtým v GynFiv v BA 4 neúspechy, 13 embryí, 1.IVF negatívne, 1xKET tehotenstvo a MA, 2xKET tehotenstvo a MA a posledný negatív. Embryá sme dali likvidovať, každý ďalší vklad ako cez kopirák bez ďalších vyšetrení... teraz sme skúsili Helios v MT. Vybrali mi 8 vajíčok a na mrazenie išli 2. Aktuálne teda 3.deň po KET, som úplne v pohodke, dala som si dovolenku a oddychujem. Necítim nič, testy som si nekúpila. Idem vydržať. Ale nemám žiadne očakávania. Sme už aj po príprave na adopciu, tak ak sa tejto malej bobuľke nebude páčiť u mňa, tak nejaká srdiečková už snáď kdesi na nás čaká...držím vám palce ❤️❤️🍀🍀
@kklaudia držím palce snáď to už vyjde 🙏🏻 ja som tiež bola v Heliose MT a veľká spokojnosť a veľká profesionalita 🥰
@kklaudia pred rokom som bola tehotná cez nich ale babetko zomrelo po predčasnom pôrode , teraz som opäť tehotná a modlim sa aby bolo všetko v poriadku. Modlim sa za všetky mamičky z modrého koníka čo sa snažia mat babetko …ja som si toho už veľa prežila….jednoznačne odporúčam Helios Martin a dr. Krajkovica, my sme za ním vždy cestovali 2 hodiny a neľutujem
@wejuska7910 ahojky čo krv ešte nie sú výsledky ? 😍
@denulik1234 jaj prepac zabudla som napisat ano,hcg bolo 1341 🙂
Je tu niektora z okresu HE,SV,MI?
Ahojte, ako sa mate? Mate priznaky? 🤍
@akiknabruh Ahoj 😊 mňa veľmi bolia kríže,som dosť unavená a v podbrušku mám občas také pichanie ale normálne nie silné aj to vždy len chvíľočku a zachvilu je to prec,a ty ?
@denulik1234 Ahoj, presne ako ty. 🙂 uz čakam piatok ideme na krv . 🙏🏻
@denulik1234
@akiknabruh drzim vam palce baby ✊🏻pri prvom kete som mala tyzden bolesti krizov aj podbruska,teraz nic vobec takze je to individualne velmi
@akiknabruh tak daj vedieť potom výsledky a aké bolo hcg😊
@wejuska7910 ako pokracujes?😊
@denulik1234 zatial asi ok🤷na sono idem do car az buduci utorok,skor sa mi neda,ale hadam je vsetko vporiadku,akurat ma prepadaju nevolnosti uz 😬

Robili ste uz test niektora?ja som mala vklad 3.8 a akosi nemam odvahu