KET august 2023
Ahojte. Ako baby prežívate prípravu? Mňa to čaká v piatok 11.8. a teraz si to nejak celé začínam uvedomovať. Bude to môj prvý KET. Držím palce🤞
@denulik1234 ja som mala vklad po trbe a ms tiez o dva dni neskor.tak sa to rata od poslednej ms.budes mat prebiehajuci 6 tyzden.
Inak preco si sla az dnes na krv?
@wejuska7910 ďakujem tak som to vyrátala aj ja 😊 ja som bola už aj minulý pondelok ale znova na kontrolu dnes a aj sono sa robilo a už doktor videl žĺtkový váčok povedal že veľmi pekne ho vidieť
@denulik1234 tak super ☺️ja idem az buduci stvrtok na sono tak uvidim.a mala si aj ❤️?
@wejuska7910 ešte nie😊 budúci týždeň v stredu idem do CAR a budú pozerať aj srdiečko a aj vypočítať pôrod+týždne a celkovo vypísať papiere aby som už mohla chodiť iba k svojmu gyn.
gratulujem vam 🙂 držim palce …ja uz odpočitavam dni do odberu 🩸dnes tehotensky test pozitivny ..❤️
@denulik1234 ano jasne,ja tak pojdem vo stvrtok ☺️
Potom pis,mame to cca rovnako
@akiknabruh super,gratulujem ☺️sme sa tu rozbehli s tou pozitivitou,super ☺️☺️
Ahojte dievčatá, čítam zbežne vaše príspevky, gratulujem zatiaľ tým, ktorým to vyšlo, tiež som bola na druhom Kete v gyn-fiv ZA presne pred týždňom, 15.8., na 5. den som z dlhej chvíle skúsila urobiť test, úplne snehobiely, ďalší som robila dnes na 7. deň a vyšla mi slabá čiarka, tak snáď sa udrží 🙂
@xenyja jeej super gratulujem,tak nech len tmavne a vsetko dobre dopadne ✊🏻🙏🙂🙂inak my tiez chodime do gf v za
@xenyja super ja som mala KET 11.8 , tak nech nam to všetkým vyjde ❤️ my sme gin fiv BA.
Presne takto som mala aj ja test a potom uz len silnel , a dnes uz digitalny + .
@aniie7 vpiatok budes 14 den?
@wejuska7910 ano
Ja dnes 8.deň, ešte som sa netestovala, chcem ešte vydržať, pozajtra mám dostať menzes, včera ma pichalo vpravo, dnes také jemné pobolievanie, ale nie celkom menštruačné. Trošku, asi hoďku som cítila prsia... do včera nič... asi sa testnem zajtra... 9.deň, snáď to nebude skoro. Keď som chodila do GF tak tuším 10.ty deň bol odver krvi. Tu až 14.ty... som objednaná k nám do Trnavy, že nemusím ísť do MT.
A inak super, že sa tu objavujú tie pozitívne testíky. Teším sa 🍀🍀🍀
@kklaudia napíš nám ráno ako dopadol test 😊 držím palce 🙏🏻
@denulik1234 ja sa nebudem testovať. Dnes v noci som mala dosť menštruačné bolesti, idem hore a do práce, asi sa mi to pustí... uvidíme. Ak to dám do víkendu, testnem sa.
Ahojte.ja som uz podstúpila dlhšiu cestu. U nás je problém zlý spermiogram. 1IVF: 1et biochemické tehotenstvo, ďalších asi 5 Ket ani ťuk. 2IVF :1et trojročný synček ❤️❤️ 1ket nič, 2Ket nič, 3ket hodnota hcg veľmi nízka , síce rástlo ale začala som krvácať a nič. 4ket nič, a teraz v auguste ďalší Ket včera výsledky HCG 14 deň hodnota HCG 10jednotiek🤐🤐 čo už viem čo ma čaká, viem že to nieje nič, ale čaká ma o týždeň kontrola. Máme ešte dve bubliny zmrazené. Dostávam intralipidy a chcem si ešte raz skočiť na endokrinologiu a hematologiu pred posledným vkladom. Je to boj sú to nervu, stresy, kopec peňazí a stále nič 🤐 ja ďakujem Bohu za svojho malého ináč by som už bola zrútená, ale túžba po ďalšom bábätku je veľká ❤️
@aniie7 gratulujem, to ides prvu krv od vkladu?
ja idem tiez piatok na krv ale sono nespominali .
ja som mala digi test 2-3 ❤️ tak nech nam to dobre dopadne .🙏🏻
@akiknabruh tak mi vravela sestricka ked som jej vysvetlovala o co ide? Uvidim co doktorka povie. Ano je to moja prva kontrola takze nam drzim prsty ako to dopadne
Ahojte žienky tak ako ste na tom? Citite sa dobre?
@akiknabruh ja vobec,je mi zle kazdy den.nieje mi zle len ked jem🙈inak estr okrem unavy mi nic nieje
ja mam nechutenstvo do jedla , plus dnes sa pridalo take zvlastne tahanie na bokoch od bruška a chrbta
@akiknabruh pridaj sa do skupinnky Aprilovky 2024
@akiknabruh Ja mám občas nepríjemné pichanie či ťahanie v bruchu, v krížoch, od 3 dňa od vkladu mi byva často nevolno od žalúdka, občas kŕče, som viac unavená. Dnes už je to 11 den, čiarka zatiaľ silnie.
Ahojte, ja mam zajtra 14.den. stale som sa netestovala, ja sa bojim, lebo vzdy ked som sa testla a bolo negativne tak som dostala hned po teste menzes. Zajtra idem na gyndu. Aktualne som bez spinenia, menzes meska 🙏🙏, citim sa skvele, prerabame dom, bola som na 2 koncertoch, no pecka. Jedine, co mi nechuti je kava. Som silny kavickar, tak 7-8 denne a teraz ledva 1 dam, lebo mi prosto nechuti.. som zvedava na zajtra. Tesim sa, aj bojim...
@kklaudia mas moj obdiv👌ja by som uz urobila test,radsej nech viem nacom som,ako ked mi maju povedat ze zial je to negativne,alr to som ja 😁tak zajtra daj vediet ☺️✊🏻🙏

Ahojte babulky,prosím vás viete mi niekto poradiť s týždňami tehotenstva? Stále mám v tom chaos😫
Ivf vklad bol 2.8.
Posledný menzes 14.7.
Ale stále tomu poriadne nerozumiem a chcela by som vedieť aspoň cca v akom týždni som.
Hcg dnes 6400.
Ďakujem moc🙏🏻😊