KET - december 2021
@hafanana25 držím palce, nech Ti je sv. Mikuláš nápomocný 🙂
@peronela Dakujeme 😍😍 Uz mame po a nas Rambo je tam a pevne verim,ze sa zahryzne a nepusti 🍀☺️
@hafanana25 drzim palce tiez som bola dnes na vklade...aj nieco specialne uzivas?
@strojarka25 Ahoj, dakujem ☺️🍀,aj tebe drzim palce ✊🍀. Uzivam amelgen a od zajtra picham fraxiparine, inac svoje uzivam uz 9 tyzden femibion 1.
Ty? Do akeho centra chodis?
@anika02 tak ja mam termin 15.12:)
@11michelle11 ja 12.12 ☺️
@bytcanka10 jej super drzim vam palce nech nam vyjde 🙂
@11michelle11 ja idem 14.12 takže bojujeme spolu 💪💪💪😉
@bytcanka10 ja idem 14.12. 😉
@hafanana25 ja beriem estrofern a progesteron. A svoje nic extra iba sa skusat teraz stopat ananasom 🙂 tak uvidime. Ja chodim do BB Heliosu
@anika02 nakoniec podrástla po bráni estrofenu a dali mi termín 🙂 tak sa teším a budeme netrpezlivo všetky čakať na pozitívny výsledok 🍀
@hafanana25 ja chodím do MT Helios
@strojarka25 ja som tiež skúšala ten ananás, resp. ananásový džús a tiež chodím do BB
@peronela a citis sa nejako inak?
@strojarka25 zatiaľ som len akoby trocha nafúknutá a dačo cítim v podbrušku, niečo ako aj pred MS prípadne ako počas stimulácii. Len pri stimulácii som dosť cítila že sa mi naliali aj prsia a teraz zatiaľ vôbec. Ináč nič.
@strojarka25 Ahoj, ako ?Nejake pocity? U mna nic len sem tam citim brucho ako na ms, ale len malo. Inak noc vobec, akurat den po vklade som na pravej strane citila take pichanie, ale len chvilku a odvtedy nic 🙂
@hafanana25 ja tiež nic jedine obcas aj mna pobolieva podbruško ako pred MS. Ja som ani ziadne pichnutie necitila. Ale tak uvidi sa stále dufam ze sa to podarilo.
@strojarka25 😁😁, jasnee, treba verit. Vase prve?
@hafanana25 toto je moj 3 KET zatial ani jeden nedopadol dobre. Ale mame jedno dietatko prirodzene teda uz ma 6 rokov za chvilku
@strojarka25 Ach jaaj, tak to mi je luto. "Ale aspon jedno " doma mate, ale jasne ze chapem. ✊✊🍀🍀 My nemame a toto ke nase 1 ivf a 1 ket (et nebol)
@hafanana25 tak ja zacinam mat nedobry pocit lebo vzdy pred MS cca 7 dni ma zacnu boliet prsia a oni uz bolia 😔
@strojarka25 Ale nooo, to este nemusi nic znamenat. Ktory to dpt si?
@hafanana25 zajtra je to tyzden mala som vklad 6.12.

Ahojte, ja idem zajtra na ket (cize 6.12.) v nativnom.cykle. Ale dlho to nevyzeralo ze pojdem lebo foliky neboli alebo len miniaturne a sliznica 4mm a takto 3 kontroly,dalsia kontrola bola na 19dc a folik narastol na 9mm a sliznica na 6, dalsia konteola bola 22dc a folik mal 16mm a sliznica 8 a teda mam ket 29dc.Takze drzme si.vsetky palce 🍀🍀✊✊