KET/ET - apríl/máj
Ženy co ste boli teraz alebo sa chystate na et/ket kde ste nech sa trochu podporíme. My ideme koncom mesiaca na KET.
@edi16 Ano, ja som, aj ked nie tuha. A citim sa rovnako. Musim sa priznat, ze prestavam postupne, par za den si este dam. A po teste (ak teda vyjde) uz ziadnu. Ja sa bojim, ze ten stres z uplneho radikalneho nefajcenia tomu prihorsi.
@lienkalienkaw Ahooj, tak ja som dnes 8 deň po KET a takto mi vyšli všetky testy čo som si robila od 4 dňa. Krvácať som potom nezačala, takze si myslím že ten menší hneď ružový hlienik bol asi uhniezdovanie. Niekedy keď dlhšie stojím alebo niečo robím tak ma pichne a 2-3x za deň prídu nachvilku take MS bolesti ale inak sa cítim už dobre, prsníky bolia, kríže strašne bolia 😀 9.5 utorok krvné testy tak som zvedavá akú hladinu hcg budem mat, ale som zatiaľ spokojná, pekne druha čiarka silnela 🙂 vy ako?
@lienkalienkaw no tak si ma teraz ukludnila…mozno som aj ja mala prestat postupne…take depky ma chytaju :/
@lienkalienkaw
@hanuskac obcas ma nieco pichne, ale nemam nejake vyrazne bolesti.. Tak neviem 🙂 rozmyslam ze skusim v pondelok. A vy kedy planujete testnut?
Práve mi tak zle ostalo od zaludka. Dúfam že ma nechytia ranne nevolnosti. Lebo pri ani jednom tehu som ich nemala😅
Ja planujem spravit si test buducu sobotu, kamoska ma rozlucku so slobodou, vtedy to bude 10dpt, vtedy by to uz malo ukazat…zatial si testy ani kupovat nebudem, aby ma to nelakalo😄
@viki_00 gratulujem 😊 krasne testy, na krvi sa jednoznacne nemas preco bat. Velmi sa tesim s tebou. @edi16 @hanuskac tak ono zalezi od toho, aky si clovek, niekomu je lepsie prestat s fajcenim radikalne a nahle, a niekomu skor postupne. Ja by som radikalne nezvladla, najma ked este ani neviem, ci to vobec vyslo. Ked uz clovek ma v rukach test, tak aj ta motivacia prestat fajcit je ina. Kazdopadne tesi ma ze ste ma neodsudili baby ❤ aj som si vravela, ci to napisem, ale potom si hovorim, ze zas klamat nebudem, ked tu je ta tema
@walkiri @edi16 ja este ani nemam testy doma, a najskor planujem v utorok testnut, to bude 7 den. Ale rada by som vydrzala aj dlhsie. Ja si myslim, ze o tyzden este kludne moze byt negativny. Po prvom ET som si robila az v den krvneho testu, az ked som vedela vysledok a ciarka bola stale dost slaba. Az 20 dni po boli riadne kolajnice
@lienkalienkaw ja som po ET mala už na 5 den durchaus takeho ze bol celkom dobre vidiet
@hanuskac je to asi velmi individualne. Ja by som minule na 5 den nemala urcite nic. Rozhodne ked testnes, daj hned vediet, drzim palce 💖
@matula26 a ty ako?
@lienkalienkaw ďakujem, áno testy sú ukážkové veľmi sa teším lebo nazoaj od 4 dňa po KET som začala testovať s malinkou dušou. Myslím že krv bude pozitívna ale vždy je tam nejaký ten strach. 🙈🥰🥰 ale dúfam že sa bejby páči v brušku a je spokojný.
@lienkalienkaw presne ako pises…aj ja som sa strasne bala, ze ma tu ukameňujete, ale mate pravdu, radsej prestat postupne a po krvi nebude problem prestat uplne. Dnes som si zapalila, a poviem vam, mam 100x lepsi den…ja mam problem aj s travenim, vzdy po cigarete viem ist na wc, a kedze som od transferu nefajcila, tak ani na wc som nevedela ist, z coho som mala uz tiez depku…ale dnes ma ako keby vymenili oproti vcerajsku😄 samozrejme hned, ako budem mat na teste 2ciarky, alebo potvrdene tehu z krvi, okamzite prestanem, tym som si ista (dufam, ze mi bude aj zle z cigariet😅), zatial si dam 1-2 za den, s tym nikomu neuskodim, dufam…
@lienkalienkaw ja som po prvom ET robila prvy test 8dpt, bol uplne biely a potom aj krv bola negativna…ale vtedy som od zaciatku ako keby citila, ze to nevyslo…teraz mam z toho celeho ovela lepsi pocit, uz som vedela, do coho idem, staviam sa k tomu pozitivnejsie, tak dufam, ze to tentokrat vyjde. Dzrim palce kazdej z nas baby, dufam, ze vsetky budeme ma pozitivne testy aj krv💖🍀🥰
To baby ja si skocim aj ma krv v pondelok. Stojí ma to 13 e a budem vedieť ci sa čosi deje. Ja mam strašne potrebu kontrolovat furt😁
@edi16 je to skvele, ze sa vieme podporit aj v tomto. Je to par dni, a urcite je teraz dolezitejsie byt aspon ako tak v klude. Ako nervacit a byt v depresii. A stale mysliet na cigarety. Potom uz tie dve ciarky pomozu v pevnej voli, to uz je uplne o inom
@hanuskac som zvedavaaaaa 😉
@lienkalienkaw presne tak!!!🥰
@lienkalienkaw no až také jednoducho to není. Ja som mala Problem s tým a facila som stále ale dosť redukovane. Ale vždy skúšať prestat. Aj teraz.

Baby neviem ako vy, ci ste boli fajciarky, alebo nie, ja som fajcila iqos, samozrejme som prestala, ale je to strasne. Mam nervy kvoli tomu, ci to cele vyjde, alebo nie a k tomu mam nervy kvoli tomu, ze si nemozem zapalit😏 toto budu dlhe 2 tyzdne…