icon

KET - február 2022

bbyja
6. feb 2022

Ahojte
Dnes som bola na tretí vklad ešte mame 4 embrya

dzonifera
17. feb 2022

@butterfly333 ahoj prepáč že až teraz píšem. Chodím do Brna, akupunktúru pred aj po vklade . Bola som na KET.

dzonifera
17. feb 2022

@ahojte tak nič z toho, ani Akupunktura nepomohla…už ani plakať nevladzem… môj 4 vklad. 🙁

januska1905
17. feb 2022

@dzonifera neboj, len sa vyplac. Nakoniec to dobojujeme vsetky. a mas vysetrenia porobene? Hlavne repro imuno

dzonifera
18. feb 2022

@januska1905 určite dobojujeme a úspešne 🙏 verím tomu. Imunologiu mám v poriadku , stále beriem od minulého roka medrol a nolpazu.

januska1905
18. feb 2022

@dzonifera tak to uz je len otazka casu❤️

daniela_8
20. feb 2022

Ahojte dievčence ako sa máte? 🙂 @bbyja ako si dopadla v piatok?? Verím že pozitívne. 😉
Ja som si v sobotu ráno urobila test a vyšli dve čiarky. 🙃 Nečakala som to, lebo 2dni predtým som myslela že už už príde ms a zatiaľ nič. Dnes ma už aj brucho menej bolí. V pondelok skúsim ešte raz otestovať. Verím že to vyjde. 🙂 Ale všetko ukáže krv v stredu.

daniela_8
20. feb 2022

@januska1905 ako pokracujes? 🙂 Robila si si este test?

januska1905
20. feb 2022

@daniela_8 posledny je dnesny, stvrtok krv a sono🥰

daniela_8
20. feb 2022

@januska1905 jeej krásne. Teším sa s tebou. ❤️

bella93
20. feb 2022

@januska1905 obdivujem ťa, ja nemám na test odvahuuu 🤦🤦🤦🤣

bbyja
autor
20. feb 2022

@daniela_8 gratulujem ja po teste v piatok negatívna - teším sa s tebou dávaj na seba pozor

daniela_8
20. feb 2022

@bbyja to mi je ľúto. Želám ti veľa síl a ďakujem.

januska1905
20. feb 2022

@bbyja tiez ma to mrzi, ale dalsie embryjko caka na svoju sancu❤️ neboj, ver🙏✊✊✊

andyds
4. mar 2022

Ahojte, chcela by som sa opýtať, kt. DC sa robi KET? Nemohli sme ísť hneď na vklad kvôli hyperstimulacnemj syndrómu..a veľmi už to chcem mat za sebou 🙂

desire_64
4. mar 2022

@andyds ahoj pred KET chodíš na kontrolu a lekár ti určí vhodný deň na vklad... Ja som mala tiež hyperstimulacny.... Potom prišla menštruácia kde by sa telo malo vyčistiť od hormónov a po nej ti tvoj lekár určí vhodný deň... 😊

andyds
4. mar 2022

@desire_64 ďakujem, kontrolu budem mat teraz v stredu..už mam po menstruacii 🙂 len som chcela vedieť približne 🙂 bola som smutná z toho že som nemohla hneď ísť na vklad..a bol úspešný tvoj KET?

desire_64
4. mar 2022

@andyds žiaľ ešte stále neviem testy ukazujú ze áno... Psychicky som bola nastavená ze to klapne na prvý šup... No hcg na 13ty deň bol 15... Vraj je to pozitívne ale dosť nízke čiže treba čakať... Pevne verím ze sa to rozbehne lebo sú baby co majú aj desiatkove babenka... Tajné dúfam že to bude aj môj príklad

daniela_8
5. mar 2022

@andyds ahoj ja som bola najskor na kontrole na 11 DC po ms a tam doktor urcil kedy bude KET. Mne to vyslo na 17 DC. 🙂

andyds
5. mar 2022

@desire_64 určite to klapne 🙂 treba veriť 🙂 nič iné mám neostáva ❤️

andyds
5. mar 2022

@daniela_8 ďakujem 🙂 no tak nejak to rátam aj ja, že ochvilu to príde 🙂 mne vychádza kontrola na 12 deň 🙂 Ty to mas už úspešne za sebou však? 🙂 silno držím prsty, nech ide vsetko tak ako má ❤️ Ja dúfam že po dvoch mimomaternicovych sa konečne budeme tešiť aj my, že sa to podarí na 1x 😍

desire_64
5. mar 2022

@andyds ďakujem presne tak.... Celý tento proces len na niečo čakáš... A veríš ze sa podarí 🙏 ja mam aj príznaky... Citlivé prsia... Pobolievaju ma kríze...bolesti v podbrušku.... unavená som... No tu človek nikdy nevie... Aj dnes som si robila digitest a stále mi ukazuje tehotenstvo 1-2tyzden... Tak uvidím asi v pondelok pôjdem na krv vyskúšať ci hcg stupa

daniela_8
5. mar 2022

@andyds áno podarilo sa na 1x. 🙂 Mala som obavy ci to vobec vyjde, lebo mam vela zrastov, v podstate vajecniky fixovane k maternici, endometriozu a upchaty lavy vajcovod. A neverila som vlastnym ociam ked mi vysiel pozitivny test na 10 den po ket a este aj celkom silna ciarka. 😀 A hcg na 14 den az 2440 co som sa najskor trochu zlakla. Aj som to chvilu v sebe riesila (asi 1 den ci je to v poriadku) a potom som si povedala ze nebudem sa stresovat. Bude ako bude. Ale verim ze bude vsetko v poriadku pokracovat. A velmi ti drzim palce aby ti vsetko dobre dopadlo a mohla sa tesit. ❤️

daniela_8
5. mar 2022

@desire_64 suhlasim s tebou, veru to cakanie... Ja som doteraz nejake extra priznaky ani nemala. Jedine to pobolievanie podbruska. 🙂 Az teraz od stvrtku som zacala pocitovat nevolnosti. Moc moc ti drzim palce nech ti hcg pekne stupa. ❤️Tiez som citala vela pripadov zienok ktore mali na zaciatku nizke hcg a vsetko dobre dopadlo. Verim ze to bude aj tvoj pripad. ☺️

desire_64
5. mar 2022

@daniela_8 ďakujem veľmi pekne verím ze budem jeden z tých prípadov lebo to rozpätie kedy je to ok je naozaj veľké od najnižšieho po najvyššie... Hlavne sa snažím byť v pohode... Tebe moc gratulujem a držím palce nech ide všetko podľa plánov 😊

andyds
6. mar 2022

@desire_64 Bude dobre ;) ale určite treba ísť na kontrolu, budem silno držať palce ;) koľko vajíčok si mala a kolko sa zamrazilo?

andyds
6. mar 2022

@daniela_8 och super ;) koľko si musíme “vytrpieť”…urcite bude 🙂 len treba dávať pozor na seba ❤️ Si aj niečo špeciálne robila po vklade? Čítala som že niektoré si berú voľno v práci.. obmedzia stravu..a podobne.. alebo že jedia ananás po vklade.. a podobne..

desire_64
6. mar 2022

@andyds my sme to mali také komplikovanejšie 21 vajíčok z čoho 20 bolo zrelých 10 sa mrazilo a 10 sa oplodnilo... Nakoniec sme mrazili 4 embrya... Teda zatiaľ máme ešte 3 zmrazené... Pred odberom som zle reagovala na liečbu mala som stále nízke hodnoty hormónov... Po odbere som mala hyperstimulacny... Pred vkladom som chodila na akupunktúru a teda aj po vklade.... Pevne verím že sa to rozbehne ako počas stimulácii.... Najskôr nízke hormóny a potom bum 20 vajíčok

andyds
6. mar 2022

@desire_64 ja som taká rada že po odbere aj keď som mala ten hyperstimulacny tak nebol až taký silný že som to v pohode zvládla.. ja som reagovala dobre na hormóny, na kontrole predmodbwrom som mala po 8 vajíčok a pri odbere 20 vajíčok, 18 zrelých 14 sa oplodnovalo a nakoniec 9 embryi sa mrazilo..

desire_64
6. mar 2022

@andyds super😊... Každa máme iný príbeh... Inak nám telo reaguje... Mame iné hodnoty hormónov... Iné príznaky ale verím ze všetky sa dočkáme vytúženého babenka 😊

daniela_8
7. mar 2022

@andyds nic specialne som nerobila. Dva dni po vklade som citila maternicu, mna to pri vklade aj trochu bolelo tak asi preto. Tri dni som skor oddychovala aj volno som si urobila. Stravu som neobmedzovala ani ananas som nejedla. Ale v podstate celu dobu az do odberu krvi na hcg som bola vyklepana. 😀 I ked som sa snazila zamestnat mysel inak, viac som sa sledovala, ale potom ten stres opadol trosku.