icon

KET - február 2022

bbyja
6. feb 2022

Ahojte
Dnes som bola na tretí vklad ešte mame 4 embrya

lenocka591
7. mar 2022

@daniela_8 dobry den, podla coho Vam prosim urcil dr den vkladu na 17.den cyklu? Do akeho centra chodite? Dakujem

daniela_8
7. mar 2022

@lenocka591 Dobry den. 🙂 Chodim do Heliosu v Martine. Uz po odbere vajicok mi urcili ze na kontrolu mam prist na 11DC. Na kontrole mi dr. skontroloval sliznicu a povedal ze este treba aby trosku narastla a ze teda 9.2. moze byt vklad. Na tu sliznicu mi predpisal estrofem. Ale presny dovod, preco na 17dc urcil vklad neviem presne povedat. Vkladali mi 5dnove embryo a mavam trochu skor ovulaciu tak mozno preto.

andyds
14. mar 2022

@desire_64 ahoj, no ako sa máš? Mne sa KET presúva a presúva.. už som bola 2krat na kontrolu a čaká sa na ovulaciu..zase mi zobrali krv a zajtra majú volat, že kedy opäť na kontrolu 🤦🏽‍♀️ Už som to tak chcela mat za sebou a tak to vyzerá že ani tento tyzden to nebude

andyds
14. mar 2022

@daniela_8 4 ahoj, no ako sa máš? Ako bábätko? Mne sa KET presúva a presúva.. už som bola 2krat na kontrolu a čaká sa na ovulaciu..zase mi zobrali krv a zajtra majú volat, že kedy opäť na kontrolu 🤦🏽‍♀️ Už som to tak chcela mat za sebou a tak to vyzerá že ani tento tyzden to nebude

desire_64
15. mar 2022

@andyds ahoj ja sa pripravujem hlavne psychicky na ďalší pokus... Prvý nám bohužiaľ nevyšiel a tehotenstvo trvalo len krátko😢...poplakala som si pri pohári vína a musím sa pozbierať aby som išla do ďalšieho pokusu rovnako optimisticky naladená... 23ho mam prvú kontrolu pred ďalším vkladom... Nepovedali ti ani približný termín vkladu?

daniela_8
15. mar 2022

@andyds ahoj. 🙂 Boli sme pred týždňom na kontrole a už bilo srdiečko. ❤️ Zatiaľ vyzerá všetko v poriadku. Drobec mi dáva trochu zabrať, ale dá sa to zvládnuť. 😉 To už bola moja posledná kontrola v Heliose a už najbližšie pôjdem ku svojmu.
Ach jo, ale sa ti to posúva. Ale príde ten správny čas. ☺️

andyds
15. mar 2022

@desire_64 to má veľmi mrzí :( treba nabrať síl do ďalšieho pokusu ❤️ kt. sa podarí. No dnes mi volali s výsledkami, tak zw doktorka má chce vidieť vo štvrtok, takze štvrtok zase ideme. Nie nepovedali ani približný..pri prvej kontrole povedali že tak tyzden..ale keďže asi toe hormóny mi posunuli cely cyklus tak ovulácie nikde.. už mi dvakrát brali krv a stále biedne..tak dúfam že teraz štvrtom už sa dozviem viac

andyds
15. mar 2022

@daniela_8 super 🙂 tak nech bije čo najsilnejšie ❤️ Verím, že áno, radšej počkať.. vsetko má svoj čas.. povedala mi doktorka že je to normálne po takej stimulácii, tak verím tomu že aa nemýlili 🙂

desire_64
16. mar 2022

@andyds zaujímavé mne pred vkladom nebrali vôbec krv... Bola som asi 4x na kontrole určili dátum, nakazali mi lieky ktoré mam užívať a hotovo... Ale asi u každého je to individuálne

andyds
16. mar 2022

@desire_64 neviem, nerozumiem, ja som predpokladala že to bude hneď..Idem tam zase zajtra, tak uvidim. Rozprávala niečo o folikuloch že sú ešte malé nejakých 10mm a že aspoň 15 majú byt..tak uvidim..obavám sa že sa to natiahne až na další cyklus

desire_64
16. mar 2022

@andyds ja som tiež zvedavá aký budem mat ďalší termín... Najradšej by som bola keby to je hneď zajtra... Ale hlavu hore aj keď sa to natiahne už ten mesiac vydržíme 😊

daniela_8
17. mar 2022

@desire_64 @andyds dievcata velmi velmi vam drzim palce. Najblizsie sa to podari a nakoniec sa budeme vsetky tesit.❤️ Priebezne dajte info ako postupujete. 😉

desire_64
17. mar 2022

@daniela_8 ďakujeme krásne 😊aj ty sa drz a nech ide všetko hladko 😊

daniela_8
17. mar 2022

@desire_64 ďakujem. ❤️

andyds
20. mar 2022

@daniela_8 no mna čaká zajtra zase kontrola a keď bude vsetko tak ako má tal 28. By konečne mohol byt vklad 🙂 dnes som si mala pichnúť cetrotide tak dúfam te zajtra bude vsetko ok 🙂
@desire_64 teba čaká kontrola teraz v stredu však? Dúfam že vsetko dobre dopadne 🙂

desire_64
21. mar 2022

@andyds a do ktorého centra chodíš? Áno v stredu idem a uvidím co mi povedia... Snáď to bude max na 1-2kontroly a potom vklad... Lebo popravde spraviť 400km za 2 min v ordinácii je dosť únavné 🙈😁 ale tak stále myslím na dôvod prečo to robím 😊

andyds
21. mar 2022

@desire_64 ja chodím do Gyncare Košice.. tak o tyzden mám vklad 🙂 dočkala som sa 🙂 len najhoršie je že manžel je preč :/

desire_64
21. mar 2022

@andyds neboj vklad zvládneš 😊a potom oddych a relax... Aj ja som sa ho bála... Nevedela som čo čakať... Všeobecne sa veľmi bojím lekárov a ihiel čiže celý tento proces je pre mňa náročný 😁Budem moc držať palce ❤️

daniela_8
21. mar 2022

@andyds to je skvelá správa. Budem na teba myslieť a držať palce. ☺️

andyds
21. mar 2022

@desire_64 @ daniela_8 ďakujem dievcata 🙂 dnes som si povedala že budem aspoň ten týždeň viac zdravo sa stravovaat a čo bolo prvé keď som prišla domov??? Nutela a k nej lyžička 😂🤦🏽‍♀️ A potom čipsy 🤦🏽‍♀️ Och
@desire_64 ja budem držať v stredu prsty aby ti to dobre dopadlo 🙂

andyds
21. mar 2022

@daniela_8 ďakujem 🙂 ty sa ako máš? Vsetko v poriadku? 🙂

daniela_8
21. mar 2022

@andyds ja idem zajtra uz ku svojmu na kontrolu tak som zvedava. 🙂 Ale je mi hrozne niekedy. Nemozem ostat hladna, lebo razom mi pride zle. Najlepsie mi je v noci ked spim. 😀 A posledne dni ma dost boli podbrusko. Snad bude vsetko ok. Zajtra dam vediet ako dopadla kontrola.

desire_64
22. mar 2022

@andyds ďakujem dám vedieť kedy mi naplanuju vklad a už sa nastavujem tak ze to klapne... Musí... Inú možnosť si nechcem pripustiť 😊 pôjdem zasa na akupunktúru pred aj po vklade a pozitívne myslenie 💕

desire_64
22. mar 2022

@daniela_8 ahoj ako dopadla kontrola? Verím ze je všetko v poriadku 😊

daniela_8
22. mar 2022

@desire_64 Ahoj. 🙂 Noo, dopadla výborne. 🙂 Moc sa teším. Srdiečko pekne bilo. Videla som aj rúčky, vyzerali ako také púčiky. Som v 9.týždni a teda presnejšie 8+3tt. Už sa mi aj cysta stiahla z vaječníka tak som rada.

daniela_8
22. mar 2022

@desire_64 jasné určite to klapne. 🙂 Presne tak, pozitívne myslenie má silu. Máš parádny prístup k tomu. 🙂

desire_64
22. mar 2022

@daniela_8 to som rada ze ide všetko podľa plánu 🙏😊 áno povedala som si ze sklamania už bolo dosť... Teraz príde to šťastie

daniela_8
24. mar 2022

@desire_64 ahoj. No ako si vcera dopadla? 😊

andyds
24. mar 2022

@daniela_8 som rada zw je vsetko ok 🙂 nech to ide aj ďalej ukážkovo a vsetko je v poriadku 🙂

andyds
24. mar 2022

@desire_64 ahoj, no ako to dopadlo??? Dúfam že vsetko ok 🙂