KET - február 2022
Ahojte
Dnes som bola na tretí vklad ešte mame 4 embrya
@andyds ja len utrogestan beriem od dnes ... Minulý vklad som mala aj estrofem ale teraz vraj netreba lebo sliznica je pripravená tak ja neviem ale treba veriť lekárom ze vedia čo robia ... Dúfam že sa nam to obom podarí ❤️ trochu ma znervoznuju tie vajíčka tak ale snáď to nebude neúspešný pokus
@desire_64 tak už to mám za sebou 🙂 povedali mi, že embryo je najvyššej kvality 🙂 tak sa teším 🙂 doplatila som si aj to “lepidlo”.. ale teraz keď som bola na wc tak som mala trosku krv, tak dúfam že to neznamená nič zle a 6.4 mám ísť na krv .. tebe držím zajtra silno prsty aby to vyšlo 🙂
@andyds ahoj áno všetko v poriadku snažím sa co najviac polihovat... Cítim stále jemne kŕče, stahy v podbrušku ale to som mala aj prvýkrát... Čakám ci ma začnú znova pobolievat prsia.... Včera som bola na akupunktúre na "udržiavanie" verím ze sa drobatko zahryzne a ostane 9 mesiacov... Ty ako? Aké máš pocity? Kedy sa plánuješ testovať?
@desire_64 ja práveže nič :/ ani brucho ani prsia.. Necitim sa nijak špeciálne..ja som ani kŕče nemala po vklade.takze dúfam že je vsetko ok a tak ako r vravíš ze sa zahryzlo a bude tam 9mes. Neviem kedy testovať..ty kedy budeš? ešte je asi skoro.. ja už druhý deň šla do roboty ale snažila som sa čo najmenej namáhať..
Baby prosím vás neostal niekomu pergoveris 150iu súrne potrebujem. Ďakujem
@butterfly333 žiaľ nie ani som nemala
@desire_64 ďakujem
@desire_64 @andyds kocky ahojte. Myslim na vas a drzim vam prsty nech sa embryjka krasne uhniezdia a pridate sa ku mneee. 😊 Inak ja som si robila test az na 10 den (den vkladu neratam) a mala som uz dost viditelnu druhu ciarku a potom na 12 den uz bola silna. Inak som tiez nic nepocitovala, iba na 8 a 9 den som spinila a citila som sa ako pred ms a myslela som si ze to nevyslo.

@daniela_8 ahojte dievčatá... Dnes som mala ďalšiu kontrolu... Sliznica krásna len folikuly menšie cca 12mm...ale naplánovali ma na utorok... Som z toho taká nesvoja keďže mi povedali ze ovulácia nikde ale sliznica je pekná... Tak dúfam ze to nebude žiaden problém