icon

KET - február 2022

bbyja
6. feb 2022

Ahojte
Dnes som bola na tretí vklad ešte mame 4 embrya

desire_64
25. mar 2022

@daniela_8 ahojte dievčatá... Dnes som mala ďalšiu kontrolu... Sliznica krásna len folikuly menšie cca 12mm...ale naplánovali ma na utorok... Som z toho taká nesvoja keďže mi povedali ze ovulácia nikde ale sliznica je pekná... Tak dúfam ze to nebude žiaden problém

desire_64
25. mar 2022

@andyds tebe kedy naplánovali vklad?

andyds
25. mar 2022

@desire_64 ja idem v pondelok 🙂 picham si prolutex a aj tabletky mám utrogestan ..mne toez dlho neprichádzala ovulacia ale teraz keď som bola v pondelok povedali že už to je fajn.. tak budeme v tom spolu 🙂 a určite to dobre dopadne ;)

desire_64
25. mar 2022

@andyds ja len utrogestan beriem od dnes ... Minulý vklad som mala aj estrofem ale teraz vraj netreba lebo sliznica je pripravená tak ja neviem ale treba veriť lekárom ze vedia čo robia ... Dúfam že sa nam to obom podarí ❤️ trochu ma znervoznuju tie vajíčka tak ale snáď to nebude neúspešný pokus

andyds
27. mar 2022

@desire_64 áno, treba veriť lekárom.. ja som ani nevnímala keď mi vravela o babičkách a sliznici..lebo už som vnímala len to že v pondelok bude vklad..tak dúfam že jw vsetko ok..ale už sa začínam zajtrajška trosku obávať..

desire_64
27. mar 2022

@andyds neboj nič 😊 nezabúdaj na pozitívne myslenie - to je základ... Mňa to čaká v utorok o 11tej tak v tom budeme spolu 😉😊

andyds
27. mar 2022

@desire_64 veď áno, len taký ten stres, že neviem čo má čaká ..tiež na 11 som objednaná 🙂 potom si to odsoferovat domov a oddychovať

desire_64
27. mar 2022

@andyds máš to ďaleko na kliniku? Ja chodím 200km tam a 200 späť 🤦‍♀️tiež som bola nervózna prvýkrát ale neboj nič to nie je... Vklad ani necítis... 😊

andyds
28. mar 2022

@desire_64 tak už to mám za sebou 🙂 povedali mi, že embryo je najvyššej kvality 🙂 tak sa teším 🙂 doplatila som si aj to “lepidlo”.. ale teraz keď som bola na wc tak som mala trosku krv, tak dúfam že to neznamená nič zle a 6.4 mám ísť na krv .. tebe držím zajtra silno prsty aby to vyšlo 🙂

daniela_8
28. mar 2022

@andyds juuj supeer, drzim ti palce. 🙂 Tak teraz pekne oddychuj a pozitivne myslenie. Ziadne stresy. 😉 Vyjde tooo. 😊 Pri transfere mohlo dojst k drobnemu poraneniu a preto si mozno trosku zakrvacala.

andyds
Autor odpoveď zmazal
desire_64
28. mar 2022

@andyds tak na moje narodeniny sa dozvieš pozitívnu správu uvidíš 😊😊😊 držím palce aj sebe aj tebe 😁 ja som nasadila ešte vitamíny a dnes som bola na akupunktúre poriadne prehriat maternicu a napichat tie správne body

andyds
28. mar 2022

@daniela_8 oddychujem oddychujem, ešte zaktra mám voľnejšie a potom od stredy do prace.. budem musieť spomaliť 🙂 t vsetlo ok?

andyds
28. mar 2022

@desire_64 No dúfam zw ja som to nepodcenila tými vitaminmi, ja len toe take klasické z lekárne..už dlhodobo.. naozaj na tvoje narodeniny? Tak to určite bude dobrá správa ;) ty tiež tým pádom budeš mat svoj pekný darček ;)

desire_64
28. mar 2022

@andyds neboj nič si nepodcenila 😊áno verím tomu ze obe dostaneme tu najkrajšiu správu 😊

desire_64
28. mar 2022

@daniela_8 tebe sa ako darí? 😊

andyds
31. mar 2022

@desire_64 ahoj, no ako sa máš? Vsetko ok? 🙂

desire_64
1. apr 2022

@andyds ahoj áno všetko v poriadku snažím sa co najviac polihovat... Cítim stále jemne kŕče, stahy v podbrušku ale to som mala aj prvýkrát... Čakám ci ma začnú znova pobolievat prsia.... Včera som bola na akupunktúre na "udržiavanie" verím ze sa drobatko zahryzne a ostane 9 mesiacov... Ty ako? Aké máš pocity? Kedy sa plánuješ testovať?

andyds
1. apr 2022

@desire_64 ja práveže nič :/ ani brucho ani prsia.. Necitim sa nijak špeciálne..ja som ani kŕče nemala po vklade.takze dúfam že je vsetko ok a tak ako r vravíš ze sa zahryzlo a bude tam 9mes. Neviem kedy testovať..ty kedy budeš? ešte je asi skoro.. ja už druhý deň šla do roboty ale snažila som sa čo najmenej namáhať..

butterfly333
1. apr 2022

Baby prosím vás neostal niekomu pergoveris 150iu súrne potrebujem. Ďakujem

desire_64
1. apr 2022

@butterfly333 žiaľ nie ani som nemala

butterfly333
1. apr 2022

@desire_64 ďakujem

desire_64
1. apr 2022

@andyds ja mam tu výhodu ze pracujem z domu... Nestresuj 😊 každa sme iná preto aj príznaky budú iné... Prvýkrát som si robila na 7den po vklade a mala som ducha... Mam doma ešte 2 digitálne testy ale budem sa snažiť vydržať co najdlhšie 🙈

daniela_8
1. apr 2022

@desire_64 @andyds kocky ahojte. Myslim na vas a drzim vam prsty nech sa embryjka krasne uhniezdia a pridate sa ku mneee. 😊 Inak ja som si robila test az na 10 den (den vkladu neratam) a mala som uz dost viditelnu druhu ciarku a potom na 12 den uz bola silna. Inak som tiez nic nepocitovala, iba na 8 a 9 den som spinila a citila som sa ako pred ms a myslela som si ze to nevyslo.

desire_64
1. apr 2022

@daniela_8 ja som mala od 7meho dňa pozitívne testy aj digi a žiaľ hcg bolo slabé 😔 ale tak teraz už pevne verím ze sa to podarí a výsledky budú pozitívne 😊

daniela_8
1. apr 2022

@desire_64 a kedy mas ist na krv?

desire_64
1. apr 2022

@daniela_8 ešte som sa neobjednala... Pôjdem asi 13-14den k svojmu gyn. Do centra mam ďaleko tak počkám na výsledky a potom sa s nimi dohodnem ďalej... Vychádza to 11-12teho odber

andyds
1. apr 2022

@desire_64 ja som si dnes kupila testy 🙂 no uvidim .. počkať určite musim ešte lebo teraz je veľmi skoro ..🙂 dúfam že sa budeme tešiť ❤️

andyds
1. apr 2022

@daniela_8 och 🙂 už nech aj my vieme na čom sme 🙂

desire_64
1. apr 2022

@andyds kamarátka bola na ket a testovala sa od 3dna 😁 na 4den už mala ducha... Ale je to veľmi individuálne a zbytočne by sme boli v strese... Ideálne chvíľku počkať 😊