icon

KET - február 2022

bbyja
6. feb 2022

Ahojte
Dnes som bola na tretí vklad ešte mame 4 embrya

andyds
11. apr 2022

@desire_64 supe to som rada naozaj ❤️ Teším sa s tebou ❤️ Tak vieš ako to je dať sa do psychickej pohody..

desire_64
11. apr 2022

@andyds áno viem je to ťažké.... Ja som si dala fľašku vínka vyplakala som sa a nechala som to za sebou... Nevravím ze som nemala strach ze sa to bude opakovať... Modlila som sa a prosila som to drobatko nech sa tam pekne zahryzne a ostane... Ze s nami mu bude dobre 😊

andyds
11. apr 2022

@desire_64 ja som si tiez poplakala .. stále mám kopu otázok že prečo sa to nepodarilo..a zase to čakanie cele teraz :/

desire_64
11. apr 2022

@andyds mysli na ten výsledok... Ja vravím ze síce máme k cieľu ťažkú a náročnú cestu ale o to viac si to budeme vážiť ❤️

klaudiash
14. apr 2022

@daniela_8 Ahoj . Ja som bola na prvý vklad 8.4 tiez cakam ze co bude . Na krv idem az 22.4 rano. Citis nieco ?? Ja mam kŕče pod bruchom a kríze ma začali bolieť. Test si zas bojim spraviť..

andyds
15. apr 2022

@desire_64 ahoj, ako sa máš? Vsetko v poriadku?
My by sme mali ísť v stredu na kontrolu..uvidíme čo povedia 🤷🏽‍♀️

daniela_8
15. apr 2022

@klaudiash ahoj. Asi si si zle precitala, ale ja som nebola teraz v aprili na vklade, ale 9.2. 🙂 Spominala som to v diskusii, ale tazsie by sa ti to hladalo tak zopakujem: Po vklade som nic vyrazne necitila, az na 8. a 9. den som sa citila ako pred menstruaciou a spinila som tie dva dni a teda myslela som ze to nevyslo. Na 10 den som si urobila test a boli tam dve ciarky a teraz som uz v 13tt a zatial je vsetko ok.

klaudiash
15. apr 2022

@daniela_8 gratulujem

desire_64
16. apr 2022

@andyds ahoj v stredu som bola na klinike... Bábätko je tam kde ma byt 😊 to bol 15ty deň a videli ho aj na sone (Hch 2680) v stredu idem zasa takže verím, že všetko bude v poriadku - uvidís, že aj tebe sa to podarí na 2hy pokus 😊🙏.... Mne býva už dosť zle a veľmi ma bolia prsia ale teším sa z toho 🙊🙈.... Ideš na tu prvú kontrolu po menštruácii?

desire_64
16. apr 2022

@daniela_8 ahoj prodim ta ako ti počítali termín pôrodu? Na základe oplodnenie a veku embrya alebo na základe poslednej menštruácie?

desire_64
16. apr 2022

@klaudiash ešte si neskúšala testovať? U mňa oba vklady na 7den po vklade už ukázali ducha 😊

daniela_8
16. apr 2022

@desire_64 ahooj. Gratulujem ti. ❤️ Citam ze sa vsetko pekne vyvija. Juuj velmi sa tesim ze ti to vyslo. 😊 Mne tie nevolnosti uz asi pomaly ustupuju, dufam ze to tak bude. 😀 Ten termin porodu. No najskor este v sanatoriu mi dr. urcila podla velkosti embryjka termin 28.10. a naposledy uz moj dr. mi urcil termin 31.10. Povedal, ze urcovanie terminu je prave teraz najpresnejsie a to som bola v 12tt. Ale tiez najskor pomeral babo a na zaklade toho povedal termin. Ale tak pytal sa ma aj na poslednu menstruaciu.

daniela_8
16. apr 2022

@klaudiash dakujem. 🙂 A ako sa mas, skusila si testovat? Ako pise desire_64 uz by ti mohlo cosi ukazat. 😉

andyds
16. apr 2022

@desire_64 super veľmi sa teším 🙂 nech už tam bábätko ostane až do konca ❤️Áno na kontrolu po menstruacii idem tak uvidim ako zase dlho to bude trvať 🤷🏽‍♀️

daniela_8
16. apr 2022

@desire_64 a ty mas kedy termin?

klaudiash
16. apr 2022

@daniela_8 ano vcera som si robila test a vyšiel mi negatívny.

desire_64
16. apr 2022

@daniela_8 áno tešíme sa veľmi ze sa to podarilo ❤️aj keď som bola neistá kvôli tomu ze folikuly boli príliš malé ale sliznica bola pripravená... Bála som toho ale tak očividne lekárka vedela co robí 😊... Termin som si zatiaľ počítala iba ja a sú dve verzie 15.12 a 29.12... Uvidim skusim sa popýtať v stredu v centre 😊 tak som rada ze tvoje nevoľnosti odchádzajú 😊❤️

desire_64
16. apr 2022

@andyds neboj pôjde to... Aké dlhy mávaš cyklus?ja cca 32-34 a vkladali mi na 20ty deň... Prvý vklad, ktorý sa udržal krátko bol vklad na 22den... Ja verím ze sa k nám pridáš a budeme "tehulkovat" spolu 😊

desire_64
16. apr 2022

@klaudiash robila si ranný moc? Neobjavil sa duch ani po dlhšom čase? Na foto je môj prvý duch... 6ty deň po vklade (test robený večer) až keď som spravila čiernobielu úpravu bolo lepšie vidno

daniela_8
16. apr 2022

@klaudiash aha aha. Ale tak je velka sanca ze sa trosku neskor nieco ukaze. A predsa najdolezitejsie je, co ukazu krvne testy. Drzim palce. 😊

klaudiash
16. apr 2022

@desire_64 Ano ranný moc to bol 🙁
A mas príznaky? Super.. držím ti palce

klaudiash
16. apr 2022

@daniela_8 dakujem pekne

desire_64
16. apr 2022

@klaudiash ja som mala hneď divne pocity v podbrušku... Prvý ket kŕče a stahy v podbrušku, pichanie vo vaječníkoch plus citlivé prsia... Teraz len to podbruško a prsia prišli až okolo 15dna po vklade... Ale treba myslieť na to, že každá sme iná.... Nemusíš mať vôbec príznaky a môžeš mať všetky... Ako píše @daniela_8 najdôležitejšie je to, ako dopadne krv..... Ja som sa prvý vklad tešila lebo som mala pozitívne testy aj digi a krv bola slabá 🤷‍♀️

desire_64
16. apr 2022

@klaudiash test ti môže ukázať trosku neskor... Je to normálne... Hlavne sa nikdy nestresuj a neporovnavaj s ostatnými dievčatami lebo ta ma to a ty nie a ty máš toto a ona nie.... Zbytočne ta do da do nepohody a to neprospieva veci o ktorú všetky bojujeme ❤️🤰

klaudiash
16. apr 2022

@desire_64 prsia ma tiez bolia , mam ich citlivé, a mam kŕče, tiez ked sa v kuchyňi za niečim natiahnem tak velmi cítim pod bruchom take ťahanie neviem to tak velmi vysvetlit. Ale ani si nechcem nahovárať. Ano mate pravdu uz vyckam na krv a ake budu take budu výsledky.
( to bol neopísateľný pocit ked som ležala po vklade a cakala ) pani doktorka mi dala prvú fotku o embryu .. tajne dufam rastie 🙏🏻A ked náhodu nie tak ideme dalej este mam zamrazené.
Dakujem vážne za pekne slova , tu každá jedna zena sa snaží o veľkú a zdravú rodinu. Každej držím palce

desire_64
16. apr 2022

@klaudiash kedy ideš na krv? Daj potom vedieť 😊držím palce ❤️

klaudiash
16. apr 2022

@desire_64 22.04 .. urcite dam vediet

andyds
16. apr 2022

@desire_64 tiež tak okolo 30tky..28-31 .. len minuly cyklus sa mi posunula ovulacia..a stále sa ti prekladalo..možno že už bolo neskoro neviem.. uvidíme ..dúfam že pôjdem vo vašich šľapajách ;)

desire_64
16. apr 2022

@andyds určite pôjdeš 😊😊😊moc ti držím palce ❤️

desire_64
Autor odpoveď zmazal