KET - február 2022
Ahojte
Dnes som bola na tretí vklad ešte mame 4 embrya
@desire_64 ahoj, no dnes idem na druhu kontrolu..lebo opäť ešte folikul boli malé a ovulacia nikde.. kupila som si ovulacne trstina včera a dnes som si spravila tak dnes je silnejšia ako včera..takze predpokladám že dnes mi dajú lieky a budúci tyzden by to mohli byt.. uvidíme čo dnes povedia.. ty len mysli pozitívne už nič zle sa nestane ;) zachvíľku mu bude bit srdiečko ako zvon ❤️
@andyds mne nikdy tie ovulacne neukazovali správne 🤦♀️ale mala som len nejaké lacne veeela kusov tak asi preto... Budem držať palce nech to je čím skôr 😊a už sa to podarí verím tomu 🙏ja idem v stredu zasa do centra a keď bude všetko v poriadku bude to už posledná kontrola... 5.5 ma objednal už môj gynekológ... Vo štvrtok som zasa spinila celkom dosť ale len jednorazovo... Tak som si poplakala... Zvýšili mi utrogestan a mam nariadený kludovy režim.... No verím ze je všetko ok lebo odvtedy žiadne špinenie ani bolesti len teda prsia ma bolia dosť a mam nevoľnosti celodenne... Neviem kto to nazval ranné lebo mňa napína celé dni 🙈😁
@desire_64 tak veď spinenie v malom nie jemproblem nie? Hlavne nestresuj 🙂 už bude vsetlo v poriadku uvidis ;) ochvilu začneš priberať ;) no mne dnes už v centre aj ovitrele pichli lebo keď má pozrela tak povedala v niečo v tom zmysle zw či uz aj neskoro nie je :/ priemer uz 22 mám ..od stredy mám utrogestan večer a od štvrtka prolutex a vklad 2.5 ..brali krv a mali mi volat podľa výsledkov či to ostáva tak alebo sa to posunie na další mesiac ..zatiaľ nikto nevolal.. len dúfam že uz nie je neskoro a ten vklad v pondelok bude zase neúspešný :/ či nebolo lepsiempočat..dúfam že vedia čo robia
@andyds no 22 už je aj dosť si myslím a sliznicu ti nevraveli? U mňa sa riadila lekárka podľa sliznice... Mala som len utrogestan 2x denne a inak nič 🤷♀️Mne pred vkladom krv nebrali ani žiadnu injekciu som nedostala 🤦♀️ majú určite veľa postupov a u každej je to individuálne... Spinila som celkom dosť vo štvrtok tak som sa zľakla ze už je koniec.... Ale myslím pozitívne a verím ze v stredu budem počuť srdiečko drobatka
@desire_64 no mne sa vklad odkladá ..vklad v pondelok je už neskoro a v piatok skoro a cez víkend Nerobia ..hlave že ovulaciu mi povedala že nám ukážkovú :( talze ja zase nič :( tak tá injekcia dnes bolo na dozretie a uvoľnenie vajíčka..jasne bude vsetko ok 🙂 a budeš počuť sridiecko..ja si bohužiaľ musim opäť počkať :(

@klaudiash vydržala si netestovat? 😊