KET - február 2022
Ahojte
Dnes som bola na tretí vklad ešte mame 4 embrya
@klaudiash ahoj. Asi si si zle precitala, ale ja som nebola teraz v aprili na vklade, ale 9.2. 🙂 Spominala som to v diskusii, ale tazsie by sa ti to hladalo tak zopakujem: Po vklade som nic vyrazne necitila, az na 8. a 9. den som sa citila ako pred menstruaciou a spinila som tie dva dni a teda myslela som ze to nevyslo. Na 10 den som si urobila test a boli tam dve ciarky a teraz som uz v 13tt a zatial je vsetko ok.
@andyds ahoj v stredu som bola na klinike... Bábätko je tam kde ma byt 😊 to bol 15ty deň a videli ho aj na sone (Hch 2680) v stredu idem zasa takže verím, že všetko bude v poriadku - uvidís, že aj tebe sa to podarí na 2hy pokus 😊🙏.... Mne býva už dosť zle a veľmi ma bolia prsia ale teším sa z toho 🙊🙈.... Ideš na tu prvú kontrolu po menštruácii?
@desire_64 ahooj. Gratulujem ti. ❤️ Citam ze sa vsetko pekne vyvija. Juuj velmi sa tesim ze ti to vyslo. 😊 Mne tie nevolnosti uz asi pomaly ustupuju, dufam ze to tak bude. 😀 Ten termin porodu. No najskor este v sanatoriu mi dr. urcila podla velkosti embryjka termin 28.10. a naposledy uz moj dr. mi urcil termin 31.10. Povedal, ze urcovanie terminu je prave teraz najpresnejsie a to som bola v 12tt. Ale tiez najskor pomeral babo a na zaklade toho povedal termin. Ale tak pytal sa ma aj na poslednu menstruaciu.
@daniela_8 áno tešíme sa veľmi ze sa to podarilo ❤️aj keď som bola neistá kvôli tomu ze folikuly boli príliš malé ale sliznica bola pripravená... Bála som toho ale tak očividne lekárka vedela co robí 😊... Termin som si zatiaľ počítala iba ja a sú dve verzie 15.12 a 29.12... Uvidim skusim sa popýtať v stredu v centre 😊 tak som rada ze tvoje nevoľnosti odchádzajú 😊❤️
@klaudiash ja som mala hneď divne pocity v podbrušku... Prvý ket kŕče a stahy v podbrušku, pichanie vo vaječníkoch plus citlivé prsia... Teraz len to podbruško a prsia prišli až okolo 15dna po vklade... Ale treba myslieť na to, že každá sme iná.... Nemusíš mať vôbec príznaky a môžeš mať všetky... Ako píše @daniela_8 najdôležitejšie je to, ako dopadne krv..... Ja som sa prvý vklad tešila lebo som mala pozitívne testy aj digi a krv bola slabá 🤷♀️
@desire_64 prsia ma tiez bolia , mam ich citlivé, a mam kŕče, tiez ked sa v kuchyňi za niečim natiahnem tak velmi cítim pod bruchom take ťahanie neviem to tak velmi vysvetlit. Ale ani si nechcem nahovárať. Ano mate pravdu uz vyckam na krv a ake budu take budu výsledky.
( to bol neopísateľný pocit ked som ležala po vklade a cakala ) pani doktorka mi dala prvú fotku o embryu .. tajne dufam rastie 🙏🏻A ked náhodu nie tak ideme dalej este mam zamrazené.
Dakujem vážne za pekne slova , tu každá jedna zena sa snaží o veľkú a zdravú rodinu. Každej držím palce

@desire_64 supe to som rada naozaj ❤️ Teším sa s tebou ❤️ Tak vieš ako to je dať sa do psychickej pohody..