icon

KET - február 2023

katarinaforever
3. feb 2023

Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️

zdenkak87
21. mar 2023

@mitkab este chodis do car? Ja odem zajtra k svojej gyn tak uz som v strese ci bude vsetko ok

viv009
21. mar 2023

@tanuella ahoj tak držím palce, viem ze to nie je príjemne, ja som len spinit začala a uz som utekala na pohotovosť bo som sa zľakla, spinila som dva krat. A uz tento týždeň je posledný co beriem lieky lebo tiež vysadzam tak verim ze bude dobre. Bola si na kontrole po krvácaní? Držím palce nech bude dobre a babatko v poriadku 🙏

tanuella
21. mar 2023

@viv009 ďakujem pekne. Veru, stres riadny. Keď sa konečne zadarilo, človek by si to rád užíval a myslel pozitívne. Veď určite to všetky poznáte. 😊
Nebola som na kontrolu zatiaľ, len odporučili kludovy režim a magnézium. Ono tieto týždne sú kritické.
Už vysadzas aj progesteron?
Držím tiež palce všetkým!

mitkab
21. mar 2023

@zdenkak87 ano este stale tam tak zajzra ideme na usg tak som zvedava ci uz ma pusti k svojmu dr alebo ako ...zajtra budeme mudrejsi

mitkab
21. mar 2023

@tanuella tak len nech je vsetko ok 🙏no to som aj ja zvedava kedy my budeme vysadzat lieky ale mne zase povedala este minule dr ze to bude na dlho tak som zvedava na zajtra,,

tanuella
21. mar 2023

@zdenkak87 ahoj, už teda ideš svojmu gynekológovi? Mňa ešte objednali do CAR na 2.kontrolu. Asi je to všade inak. Nech sa darí a všetko je v poriadku. 😊❤️

zdenkak87
21. mar 2023

@tanuella ano, ja som bola v car na prvom usg kde bolo srdiecko, potom mi uz len napisali vysadzanie liekov, v nedelu som zacala, posledny tyzden beriem lieky. A uz k svojej gyn.

mitkab
21. mar 2023

@zdenka87 opravujem sa stvrtok ideme mam pomylene dni dnes je utorok a ja som zila ze je streda 😀

zdenkak87
21. mar 2023

@mitkab no ja som mala ist minuly tyzden ku gyn ale bola chora tak sa mi to o tyzden posunulo tak konecne zajtra uz idem, ten tyzden je ako vecnost. V CAR som bola pred 3 tyzdnami

mitkab
21. mar 2023

@zdenkak87 veru je to vacnost..ja som bola pred dvoma tyzdnami v car..uz sa neviem dockat verim ze vsetko bude ok...budem aj na vas mysliet aby bolo vsetko tak ako ma byt ❤ ved ja myslim kazdy den na kazdu jednu co sme tu aby sme boli zdrave a aj na anse kocky co sa chystaju na vklad aby sa uz k nam pridali❤

viv009
21. mar 2023

@tanuella ved práve, ano pocula som ze magnezium vraj udržuje ? Musim si kupit ja mam len šumivé do vody, tak hlavne oddychuj nohy vyložene a žiadny stres 🙂 ano uz som len na 2 tabletkách na vecer a to som brala 4-2-4 cez den a Estrofem 2-2-2

tanuella
22. mar 2023

@viv009 magnézium by malo byť proti kŕčom, na uvoľnenie. Pevne verím, že aj hlavu trochu ukludni😉. Ja už som Estrofem vysadila, zostal mi ten Ascorutin na posilnenie cievok a Amelgen.
Beriete aj nejaké tehotenské vitamíny?

tanuella
22. mar 2023

@mitkab Asi každé CAR to ma inak. Že všeobecne sa Estrofem vysádza po potvrdení srdiečka a progesteron okolo 12.tt. Tak nech všetko dobre dopadne na kontrole. 🙏

viv009
22. mar 2023

@tanuella aha tak ja som mala nasedeny len Estrofem a Utrogestan a to mi vysadzaju 3 týždne znižovaním a uz teraz ten posledný konečne 🙂 ano LejdyVita 2 vy nieco beriete ?

zdenkak87
22. mar 2023

Tak my sme dnes uz po kontrole, vsetko v poriadku ❤️🥰😊

katarinaforever
autor
22. mar 2023

@zdenkak87 srdečne blahoželám

viv009
22. mar 2023

@zdenkak87 gratulujem 🥰 ktorý týždeň ?

zdenkak87
22. mar 2023

@viv009 dakujem. Zaciname 10tt. Podla ultrazvuku 9+0, podla MS 9+1 cize sedi to cca. Aj podla toho ako im to vyslo na prvej kontrole v CAR je ten rast vraj ok. Som sa najprv zlakla lebo predtym som cez tehotensku kalkulacku pocitala a mi vyslo viac ale som zle zadala datum 🤣🙈

viv009
22. mar 2023

@zdenkak87 aha no super tak sme na tom skoro podobne 😊 nevadi hlavne ze je vsetko v poriadku a uz pekne rastie 🥰

zdenkak87
22. mar 2023

@viv009 ty si ktory tt?

viv009
22. mar 2023

@zdenkak87 tak isto 9+3. Mne to vychádza presne aj podľa ms aj vklad aj veľkosťou 😊 objednavala si sa uz aj na ten prvý veľký ultrazvuk a skríningu v prvom trimestri ?

motylik273
Autor odpoveď zmazal
zdenkak87
22. mar 2023

@viv009 nie este zatial nie. O tyzden idem na odbery ku gyn a po tehotensku knizku a uvidim co a ako dalej

viv009
22. mar 2023

@motylik273 ahoj ja som 9+3 a uz 3 týždne vysadzujem Estrofem, tento týždeň je posledný uz berem len 2 tabletky ale zatial nic uvidim co bude ked sa vysadí úplne verim ze vsetko bude dobre

viv009
22. mar 2023

@zdenkak87 aha tak to ti asi rovno povie aby si sa objednala, mne tiež pri kontrole a jak mi dával knižku tak som sa rovno mala objednat tak ze uz mam termín

zdenkak87
22. mar 2023

@viv009 ja som v prvom tehu bola na morfo sono az tusim okolo 20tt. A pojdem aj na tie trisomy testy, to som si tiez davala, len este neviem kedy.

viv009
22. mar 2023

@zdenkak87 aha tak my cakame prvé pre mňa vsetko nové ale co mi hovorili tak teraz potom druhý veľký ultrazvuk niekedy okolo 22 týždňa a potkm v posledný trimestri

zdenkak87
22. mar 2023

@viv009 no mne robila moja gyn, ma dobry ultrazvuk len v tom 20tt som sa este objednavala k odbornikovi.

mitkab
22. mar 2023

@tanuella tak ja srdiečko už mam ale stále ešte beriem estrofem uvidíme zajtra ..

mitkab
22. mar 2023

No všímam si co čítam ze sme tu skoro všetky v rovnakom týždni ja som tiež 9tt zajtra potvrdi presne koľko to je takze asi sme boli všetky tak nejako spoločne 🥰