KET - február 2023
Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️
@tanuella ahoj tak držím palce, viem ze to nie je príjemne, ja som len spinit začala a uz som utekala na pohotovosť bo som sa zľakla, spinila som dva krat. A uz tento týždeň je posledný co beriem lieky lebo tiež vysadzam tak verim ze bude dobre. Bola si na kontrole po krvácaní? Držím palce nech bude dobre a babatko v poriadku 🙏
@viv009 ďakujem pekne. Veru, stres riadny. Keď sa konečne zadarilo, človek by si to rád užíval a myslel pozitívne. Veď určite to všetky poznáte. 😊
Nebola som na kontrolu zatiaľ, len odporučili kludovy režim a magnézium. Ono tieto týždne sú kritické.
Už vysadzas aj progesteron?
Držím tiež palce všetkým!
@zdenkak87 veru je to vacnost..ja som bola pred dvoma tyzdnami v car..uz sa neviem dockat verim ze vsetko bude ok...budem aj na vas mysliet aby bolo vsetko tak ako ma byt ❤ ved ja myslim kazdy den na kazdu jednu co sme tu aby sme boli zdrave a aj na anse kocky co sa chystaju na vklad aby sa uz k nam pridali❤
@zdenkak87 srdečne blahoželám
@motylik273 ahoj ja som 9+3 a uz 3 týždne vysadzujem Estrofem, tento týždeň je posledný uz berem len 2 tabletky ale zatial nic uvidim co bude ked sa vysadí úplne verim ze vsetko bude dobre
No všímam si co čítam ze sme tu skoro všetky v rovnakom týždni ja som tiež 9tt zajtra potvrdi presne koľko to je takze asi sme boli všetky tak nejako spoločne 🥰

@mitkab este chodis do car? Ja odem zajtra k svojej gyn tak uz som v strese ci bude vsetko ok