icon

KET - február 2023

katarinaforever
3. feb 2023

Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️

mitkab
20. apr 2023

@zdenkak87 nádhera my ideme dnes na 3D držte sa ❤️🙏 a už viete aj pohlavie?

zdenkak87
20. apr 2023

@mitkab no vyzera to ze znova chlapec 🥰

mitkab
20. apr 2023

@zdenkak87 ja som zvedavá ci my budeme dnes vidieť no len ja môjmu nepoviem sme dohodnutý aj so sestričkou bude prekvapenie 🙏a keď to bude na 100%potvrdené až vtedy mu poviem 😁🤣

zdenkak87
20. apr 2023

@mitkab moj chcel chlapca, od zaciatku hovori ze bude chlapec a zda sa ze mu to vychadza 😁😁

viv009
20. apr 2023

Ahojte my chvala bohu tiež zdravy a mame chlapčeka vraj 💙

tanuella
20. apr 2023

@zdenkak87 Ahojte, u nás zatiaľ tiež všetko v poriadku. Akurát ma trápi vysoký tlak. Ako ste s liekmi? Progesteron som začala vysádzať. Berie niekto Aspirin? Kedy sa má ten vysadiť? Vďaka

alex5896
20. apr 2023

@viv009 gratulujem vam v ktorom ste tyzdni ked uz aj pohlavie viete ☺️

mitkab
20. apr 2023

@zdenkak87 nooo tak aj u nás to vyzerá ze chlapec ..chvalabohu sme zdraví vsetko ok no nie je to iste ci chlapček uvidíme nabudúce heh🙏❤️

zdenkak87
20. apr 2023

@mitkab hlavne ze je vsetko v poriadku ❤️❤️

viv009
21. apr 2023

@alex5896 13tyzden ale pohlavie nam uz povedali na veľkom sone niekedy 12+4 😊

alex5896
21. apr 2023

@viv009 tesim sa s vami ☺️ gratulujem drzkajte sa

mitkab
3. máj 2023

Ahojte kočky ako sa máte? Uzivate si to ? Ostatné ako ste na tom ?

viv009
8. máj 2023

@mitkab ano rastieme, aj ranné nevoľnosti sú ale inak vsetko v poriadku, ty ako sa cítiš ? 🙂

zdenkak87
8. máj 2023

@mitkab ahojky. My sme celkom fajn, len bolesti hlavy stale trapia. Vynimocne mam den kedy ma hlava vobec neboli 🤦‍♀️ ale inak vsetko v poriadku 😊

mitkab
9. máj 2023

@viv009 ahoj ujde to sem tam nejaké bolesti v podbrusku ale inak pohoda len musím oddychovať veľa nedvíhat mam nízko placentu takže kludovy režim úplne aj keď to sa niekedy nedá toľko oddychovať a ešte nás čaká sťahovanie. Ach jaj 😀

mitkab
9. máj 2023

@zdenkak87 teším super hlavná vec ze ste zdraví ta hlava bolela aj mňa v 1trimestri sem tam ale už je to fakt v 2hom úplne iné.

zdenkak87
9. máj 2023

@mitkab aj ja som v prvom tehu mala len v 1 trimestri ale teraz sa ma nejak drzia tie migreny. Tiez mam nizko placentu ale pri malom sa o vyraznom kludovom rezime neda hovorit 🤦‍♀️ tak akurat sa snazim ho nedvihat a oddychovat stale ked je muz doma.

jasmine_3
9. máj 2023

Žienky už aj cítite pohyby? 🙂 Ja som v 15tt a par dni cítim taký tlak keď sa veľmi natlačiť dopredu na bruško a také akoby sa otáčalo. Ešte to niesu kopance ale niečo sa tam mrvi. 🙂

mitkab
9. máj 2023

@jasmine_3 no ja mam nejaké tie bolesti dosť a aj v noci ma to dnes chytilo a aj cez deň takže neviem co to je ale mam prísť ráno k dr aby sa pozrel lebo dosť to boli miestami tak sa aj trosku bojím..tak dúfam ze to bude len zmenená poloha bábätka a ze mi búcha do jaziev😃

jasmine_3
21. máj 2023

Ahojte kočky. Ako sa máte? Ja príšerne 😪 Vyšli mi zle tripple testy 1:80 na razstep chrbtice. Som v koncoch. Ani mi nenapadlo, že by nebolo zdravé. Čaká ma trisomy test a morfologicky. Doteraz lekár nič nevidel, že by chrbtica nebola v poriadku. Mam taky strach 😪

zdenkak87
21. máj 2023

@jasmine_3 tripple testy su velmi velmi nepresne. Vela veci och dokaze skreslit a vobec by som sa na ne nespoliehala. Hlavne klud. Trisomy ukazu viac. Ktory si tt?

jasmine_3
21. máj 2023

@zdenkak87 17ty týždeň. Ľutujem ze som si tie trisomy nedala hneď spraviť

zdenkak87
21. máj 2023

@jasmine_3 ja ked som dostala prvykrat vysledok 1:120 na downov syndrom som skoro odpadla, prerevala som pol dna. To som este nevedela ake nespolahlive tie testy su. Ked podla ultrazvuku vsetko vyzeralo ok tak ti aj trisomy vyjdu negat, uvidis 😉

jasmine_3
21. máj 2023

@zdenkak87 na downov mi vyšlo 1: 100 000 ale toto :( uz mam v hlave hrozne scenare

zdenkak87
21. máj 2023

@jasmine_3 je plno bab co im vyslo dokonca ze 1:2 a podobne cisla a babo zdrave. Neboj. Tento vysledok este vobec nic neznamena.

viv009
6. jún 2023

Ahojte, no co ako sa mate ? Pozerám ze boli aj zle výsledky podľa ultrazvuku vsetko dobre ?

katarinaforever
autor
8. jún 2023

@jasmine_3 ahoj ako si dopadla ? Prežila som to

mitkab
8. jún 2023

@viv009 ahoj dobre maličký rastie tak niet sa čoho obávať..čítam tu tie komentáre ohľadom DS aj mne vyšlo raz tak a potom tak a stále si hovorím sú to len testy a drobček je zdraví bojíme sa aj my ale stále je nádej ako sa hovorí vy sa ako mate ?

jasmine_3
13. jún 2023

Všetko nakoniec dobre dopadlo ❤️ Urobili mi testy, morfologicky ultrazvuk a malinké je zdravé. Ze tie výsledky boli zrejme také zle kvôli tomu, že som na začiatku krvacala a to ich ovplyvnilo. Ale poviem vám tie 3 tyzdne čakania a testov boli príšerne

mitkab
14. jún 2023

@jasmine_3 no tak to sme radi ze je všetko ôk.. aj u nás taktiež..ešte nás čakajú genetické testy ale inak malý rastie ako z vody a ke všetko ok..