KET Január 2019
Čo napisat..... Uz ma tu na MK mnohe poznate.. V skratke IUI 1.7.2018 neuspesne, IVF 09/2018 vlozene 1 embryo neuspesne, IVF 12/2018 bez ET kvoli OHSS.... Teraz to musi vyjst 😉
@kikuska9935 to sa uhniezduje mala som to isté 🙂
Ahojte , pripájam sa aj ja do témy . 11.1.2019 som absolvovala KET .
Na 7 deň po KET som si robila test vyzerá že sa podaril . Všetkým držím palce 💪🏻.
Jedno dieťa už mám 6 r. tiež vďaka KET .
@kikuska9935 Pri prvom som to mala aj ja trvalo to 2 dni .
@stela01 vedel by si sem hodit foto z testu nech s ukludnim? 😂 Len pre porovnanie... Ja som mla ket 13.1.
@kikuska9935 😉 ešte je to slabulinké .
@kikuska9935 tak dnes si 9 deň po ?
Kde si bola na KET ?
@stela01 8dpo. Den ketu sa nepocita. V gynfiv v ba som bola. J som si robila uz 5dpo test a pozri ako to vyzera, ale tesim sa ze aj tebe ukazalo 😉tak aspon viem,ze je to mozne 😊
@kikuska9935 videla som foto na 1 strane 👍🏻💪🏻😉.
Pri prvom synovi to bolo pred 7 r som si robila aj ja prvý test 5 deň po . A potom každý deň až do odberu krvi . 😉
Tento x som skúsila na 7 deň .
Ja chodím do Ferticentu .
Ahojte dievčatá, dnes som bola na klinike.. mrcha by mala prísť teraz v stredu,tak začíname s prípravou na KET. Už sa neviem dočkať, no na druhej strane sa aj veľmi bojím, zmiešané pocity mám... Čo robíte/nerobíte čo by mohlo nejak ovplyvniť úspešnosť KET? Ďakujem za každú radu, už tiež chcem vidieť // čiarky.
@stela01 supeer gratulujem. Ja som dnes konecne dostala MS tak mam ist 1.2 na krv. Dievcence ktore ste uz po ket. Na ktorý den Vam vkladali embryo? Lebo povedali mi ze z po ovulacii...
@kikuska9935 cele to tu citam lebo aj ja som pred Ket. Tie tvoje testiky su supeeer 🤗😍😍😍 gratulujem musi to byt suoer pocit. Viem ze chxes cakat este na krv ale podla mna to uz je uplne jasne 🙂 ty si mala ktory den cyklu robeny Ket? Ja mam dnes1dc. Inak to spinenie som citala ze moze byt tak z toho by som nebola nejak zufala.
@gabika2601 mne na 19 dc 😊
@gabika2601 19 dc som mala ket 😊 nooo ved uvidim. Lebo n krv idem uz v piatok lebo som cgcel v pondelok ale nemozem kvoli sefovi 😂
@ivik6
@gabika2601
Ahojte , ja som mala 19 DC , výšku neviem po pravde ale brala som 4 x 1 estrimax 😏.
@stela01
@tini2 ahojte... Ja idem v piatok na ultrazvuk v 12 deň cyklu... Uvidím na kedy mi určia KET.. Užívam estrimax 3 krát denne a aspirin... Ešte mám kyselinu listovu.. Od budúce týždňa začnem pichať clexane a tiež ma čaká infuzia intralipidy a utrogestan.. Takže ja takto 💪
Držím vám palce dievčatá ❤️
@tini2 ja som 1.x dala embryoglue a nevislo. Teraz som nedala a vyzera to ze to vyslo. Osobne mi embryolog povedal ze nemaju statistiky ze by to vedeli porovnat ze to naozaj pomoze.
Gratulujem všetkým ktorým to vyšlo.. Teším sa s vami.
Ja som bola vcera na kontrole výšky maternice, boa len 7mm, zajtra ide znova dúfam ze narástla a na sobotu mu dajú ket...
A dúfam ze sa k vám pridám...
Stále pijem tnmu alchemilku a potom si nasadím aj ten ananásový džús , aj keď iba na psychiku.. 😂😂😂
Baby ked sa ide 14 DPO Ket na kontrolu tak beru len krv ci aj sono robia?

@kikuska9935 neboj všetko bude v poriadku je normálne spinit, hlavne pozitívne myslieť a rozprávať sa s bublinkou v brušku aby sa jej tam páčilo ♥️♥️♥️♥️