icon

KET Január 2019

kikuska9935
2. jan 2019

Čo napisat..... Uz ma tu na MK mnohe poznate.. V skratke IUI 1.7.2018 neuspesne, IVF 09/2018 vlozene 1 embryo neuspesne, IVF 12/2018 bez ET kvoli OHSS.... Teraz to musi vyjst 😉

tini2
26. jan 2019

@lajla89 ja mám po každej jednej, dúfam že to nebude daka alergická reakcia

efkaelfka
26. jan 2019

@tini2 ja si sice picham fraxiparine ale tiez mi vidno take bordove bodky na mieste vpichu

lajla89
26. jan 2019

@tini2 nemyslím si ze to je alergia to by ta aj svrbelo a stipalo asi to je len tým ze je to na riedenie krvi a pri kontakte s pokožkou to zareaguje

tini2
26. jan 2019

@lajla89 ja si tiež myslím, ale už som pozerala že tá prvá bodka mi už mizne 🙂

lajla89
26. jan 2019

@tini2 no tak sa nemusíš báť je to ok 😊😊😊

sofuliatko1
27. jan 2019

@ericia ahoj viete mi poradit tie ktore ste mali odlozeny vklad pre hss ,7.2 idem na sono kontrolne a potom by mal byt vklad ,na ktory den to zvycajne robia?beriete aj nejake injekcie,lieky?

pantapanta
27. jan 2019

Ja si tento krát tiež picham fraxip injekcie... Odkedy ich picham mam pocit ze mi spôsobujú hnačku.. Mate aj vy taky "problém"? 😊😊😊
Dali mi ich prvý krát... Dúfam že pomôžu...
Bodky z nich nemám ako vy, ale po vpichu ma to miesto boli, a dnes som sa tak silnejšie oprela bruchom o kredenc a až večer som citila ešte bolesť....

ericia
27. jan 2019

@sofuliatko1 ahoj... Ja idem na KET... Užívam estrimax a aspirin od 2 dňa cyklu... 12 deň som mala ultrazvuk.. Ešte idem na 15 deň zajtra na druhý ultrazvuk... Začínam pichať clexane a tri dni pred vkladom a po vklade ešte intralipidy infúzie, ale to mam z imunológie ... 5 dní pred vkladom ešte vkladať utrogestan... Vklad podľa protokolu by mal byť na 19,20,alebo 21 deň cyklu.... Zajtra budem vedieť presne 😉

sofuliatko1
27. jan 2019

@ericia aha lebo ja ked som odchadzala z Mt nic mi nedali ja teraz neberiem vobec nic

misscelaneous
27. jan 2019

@sofuliatko1 ja som sla 18 den cyklu KET, odlozeny vklad kvoli OHSS

misscelaneous
27. jan 2019

@sofuliatko1 brala som estrimax od 1DC a potom mi 10DC pridali Progesteron. V den vkladu progesteron prehltnut, 2 hodiny pred vkladom diazepam a hodinu pred vkladom cipok spasmopan.

sofuliatko1
27. jan 2019

@misscelaneous tak neviem preco mne nic nedali,len ze mam prist na ultrazvuk tak dufam ze ma neodlozia zas

ericia
27. jan 2019

@sofuliatko1 tebe možno chcú robiť KET v prirodzenom cykle.. Bez liekov

sofuliatko1
27. jan 2019

@ericia fuha ja som z toho blazon nepovedali mi ako a co,som bola ubolena z odberu sklamana z odkladu tak snad to uz pojde teraz,len som chcela vediet na ktory den vkladaju embryjko

ericia
27. jan 2019

@sofuliatko1 to určite podľa ultrazvuku a u každej to je inak... Zajtra ti napíšem, ako to bude u mňa 😉

sofuliatko1
28. jan 2019

@ericia dakujem,budem cakat ,drzim palce

kikuska9935
autor
28. jan 2019

@sofuliatko1 mne vkladali 19 DC.

ericia
28. jan 2019

@sofuliatko1 tak vklad mam 2.2....co je 20 ty deň cyklu...

efkaelfka
28. jan 2019

Tak ja uz mam po KET, dala som si vlozit dva embryjka tak sa dufam aspon jedno uchyti

tini2
28. jan 2019

@efkaelfka kam chodíš do CAR? Bez problémov ti vložili 2? Lebo mne chcú dať len jedno... držím palceky, aby všetko dobre dopadlo

ivec16
28. jan 2019

ahojte, my sa chystame na ket len neviem cinam to vyjde terazvk februari lebo muz ide na tyzden prec kvoli praci a nechceme riskovat aby tu nebol pri vklade, musi byt pritomny ak som spravne informovana... chcem sa spytat mtory den cyklu ste mali alebo budetemat KET , citam tu vacsinou od 19-21 dc ale videla som uz aj 17.... ked sa rozmrazia embryjka tak v den ketu? alebo ich rozmrazuju skor a nechavaju este kultivovat? my mame 5 bunkove zamrazene a neviem ci take budu vkladat alebo buducakat este ako sa bude delit...

gabika2601
28. jan 2019

@sofuliatko1 ja som na tom tak isto .tiez mi nic nedali iba mam prist na utz a krv 12dc co je piatok 1.2 tak som zvedava .. ty mas ist kedy n kontrolu?

sofuliatko1
28. jan 2019

@gabika2601 ja idem na kontrolny ultrazvuk 7.2. tak a potom uz dufam bude vklad len ktovie na ktory den to robia

sofuliatko1
28. jan 2019

@ericia tak ti drzim palce daj vediet ako si dopadla

ericia
28. jan 2019

@efkaelfka silno držím palce 😊

ericia
28. jan 2019

@ivec16 ahoj... Ja mam vklad na 20 ty deň cyklu... A mne mrazili v Brne embrya po PK a len najvyššej kvality... Tak tie idú rovno po roznrazeni... Neviem ako to je inde, kde mrazia niekoľko bunkove...

ericia
28. jan 2019

@sofuliatko1 ďakujem 😊

misscelaneous
28. jan 2019

@ivec16 mna sa pred vkladom pytali, ci pride aj muz. Ak ano, podpisujeme suhlas s vkladom pred svedkami na mieste. Ak nie, je potrebne priniest suhlas s podpismi overenymi notarom, no doprovod by si mala mat aj tak. Ja som mala rano diazepam, a poviem vam, bola by som velice vesely sofer, ak by som musela soferovat :D. A zaroven nebezpecny.

pantapanta
28. jan 2019

@misscelaneous ahoj..
Môžem sa spýtať prečo a načo diazepan? Aký má účinok na KET?

misscelaneous
28. jan 2019

@pantapanta ahoj. Nepytala som sa, ale asi od bolesti a na uvolnenie svalstva. To som si dala 2 hodky pred a hodinu pred spasmopan cipok.