icon

KET Január 2019

kikuska9935
2. jan 2019

Čo napisat..... Uz ma tu na MK mnohe poznate.. V skratke IUI 1.7.2018 neuspesne, IVF 09/2018 vlozene 1 embryo neuspesne, IVF 12/2018 bez ET kvoli OHSS.... Teraz to musi vyjst 😉

gabika2601
7. feb 2019

@efkaelfka a est3 si nespravila test ? Cosi ja by som nebydrzala. Kolko dni si po vklade?

ivec16
7. feb 2019

@efkaelfka ze zajtra robis test rano? 🙂

efkaelfka
7. feb 2019

@gabika2601 som 10dpt, test som si este nespravila
@ivec16 neviem ci si ho budem robit...

ivec16
7. feb 2019

@efkaelfka tak ci tak drzime palce a daj vediet teda ked budes mat vysledky z krvy

stela01
7. feb 2019

@kikuska9935 ako si na tom ? Mne sa tiež spustil ružový výtok , bola som na Sono a nič tam nevideli žiadnu krv . Ďalšie sono mám 11.2 zatiaľ sme videli len 1 bábätko na srdiečko bolo ešte skoro .
Tak snáď 11.2 .
Ešte si v nemocnici ?

evipeti
7. feb 2019

Kocky, dnes 9dni po ket, a test biely. Taka som z toho smutna. A zaroven sa na seba aj hnevam, ze som si robila test, teraz len stresujem zas...

efkaelfka
7. feb 2019

@evipeti presne pre toto som si ten test nespravila. To uz radsej nech pride ta mrcha

sofuliatko1
7. feb 2019

@gabika2601 dnes som bola na kontrole v utorok 12.2 mame vklad ,nejake rady,tipy co robit a co nie?

frl
8. feb 2019

@efkaelfka prosím ta ja tomu asi nerozumiem... ty si po KET a máš dostať menštruáciu? Nie si na liekoch, ktoré tomu bránia? Ty počas tých dvoch týždňov čo čakáš na krv nič neberies? Sry ak sa blbo pýtam nechapacky... 🙂

pantapanta
8. feb 2019

@evipeti ahoj..Ja som na tom tak isto. Včera som mala krv negatívnu, predvčerom som si urobila test biely... No ja mam nejak stále taky divný pocit...bolesti v podbrušku, nevoľnosť... Neviem ci si to nahováram... Kazali mi vysadiť tabletky teda ani nekázali ale 4x už viem ako to funguje.. Nechám si ich ešte do nedele a pondelok skúsim test ak nepríde mrcha... Neviem prečo mam napriek neg testu, neg krvi taky zvláštny pocit...
Ja sa trosku hnevám aj na kliniku, všade som čítala že po vklade aspoň 1 - 2hodinu ostať ležať a mňa vždy keď to vložia dovi dopi.. Zoskocte z kozy a zbohom o 10 dní na krv.... Asi na ďalší pokus skúsim Prahu alebo Brno...

Každopádne nestresuj ešte nieje nič stratené je mozne že ti to test nezachytil.... Držím palce.... 👍👍👍

evipeti
8. feb 2019

@pantapanta dakujem. ja mam ist na krv az v utorok, tak uvidime. V septembri po ket som mala ine pocity, vtedy sa to aj podarilo, zial neskoncilo dobre. Teraz sa citim tak vselijako, sama neviem ci tie priznaky su z progesteronu, alebo so ozajstne.
Drzim palce, aby sa ti tehotenstvo potvrdilo!

efkaelfka
8. feb 2019

@frl no ked KET nevyjde jasne ze dostanes ms, a mozes aj ked si na liekoch, uz mi tak predtym prisla.

sofuliatko1
8. feb 2019

@kikuska9935 ahoj bola som na kontrole vsetko ok a 12.2 idem na vklad ,mas nejake rady co robit alebo nerobit aby to vyslo?

kikuska9935
autor
8. feb 2019

@stela01 ahoj... No mna v pondelok prepustili a v utorok poobede som sem naklusala naspat. Mala som krvavu vlozku. Ale odvtedy nic. Hned mi robili aj sono tak uz bolo vidiet aj dve srdiecka 😊❤️❤️v pondelok by ma mali prepustit.

kikuska9935
autor
8. feb 2019

@sofuliatko1 ahoj. Nemam ziadne rady 😂 ja som povedala, ze ked to tentoraz nevyjde, tak okamzite bookujem dovolenku 😂 a pozri, su z toho dvojicky 😂 ale po vklade som isla domov tak, te som lezala na zadnych sedackach v aute.

sofuliatko1
8. feb 2019

@kikuska9935 jeeej gratulujem,moj manzel ma prehovara na dvojicky ale ja chcem len jedno,na ktory krat sa ti to podarilo

alilka
9. feb 2019

Ahojte žienky. Aj ha s chystám na ket..včera 9dc som mala sliznicu 5mm..estrimax beriem 2x1 od 1dc a od včera 3x1..akú ste mali by sliznicu na 9dc cca?ja s ňou mám stále problém tak neviem či ťa včerajšia bola Okey alebo nie..

stela01
9. feb 2019

@pantapanta
Ja som absolvovala prvý KET v roku 2011 a tiež natiahla sestrička budík ako aj teraz - 10 min ležať po zákroku ,zoskočiť , vycikat a domov .

Podarili sa mi oba , chvála bohu ale dala som si kľudnejší režim aspoň na 3 dni .
Pred tým napr sme mali mat absenciu ( sex ) , teraz mi povedali že už žiadne obmedzenia po KET nie sú .

stela01
9. feb 2019

@kikuska9935 a si doma či chodíš do prace ? To bude asi chcieť ostať doma

pantapanta
9. feb 2019

@stela01 ja som. Po et išla hneď do roboty skončilo to mimomat, poto. Som pri ket bola doma.. Len ležala a nič, ďalši et som tiež mala šetriaci režim a nič a teraz posledný ket.. Išla som narodiť aj keď som riskoval výpoveď bola som. V skúšobnej dobe... Dieťa bolo priorita.. No a zase to nevyšlo...
Rozmyalam že budúci pokus skúsim iscare Bratislavu... Alebo to Brno niekde... Tu som k nim stratila dôveru...

stela01
9. feb 2019

@pantapanta tak za skúšku nič nedáš , už nemáš mrazacikov ? Kam si chodila do ktorého centra ?

kikuska9935
autor
9. feb 2019

@sofuliatko1 2.ivf 1.ket

kikuska9935
autor
9. feb 2019

@stela01 som v nrmocnici 😂

stela01
9. feb 2019

@kikuska9935 😔😡
A aj máš bolesti kŕče alebo niečo ? Či len krv ?
A nevidia nič nikde krv ani že aký je dôvod ?

kikuska9935
autor
10. feb 2019

@stela01 nie. Nic. Len jednorazove krvacanie. Moze to byt tym, ze narazili na nejaku cievku a preto som krvacala. Lebo nadtadtie obe su v poriadku. 😊

stela01
10. feb 2019

@kikuska9935 tak potom je všetko ok , len to je dosť stresujúce . Mne sa 1 x spustila krv ale bolo to skôr ružové . Lekár sa pozeral ale v maternici krv nebola tak že vraj cievka alebo ako sa naťahuje maternica .
Mna čaká ultrazvuk v pondelok . Tak dúfam budem už počuť ❤️.
Okrem únavy , a sem tam dakeho pichnutia nemám nič extra . Len strašne mi smrdia lieky ustrogestan normálne má napína z neho . 😏
V ktorej nemocnici si ?

pantapanta
10. feb 2019

@stela01 boli sme v rakúsku, žijeme tu. Nie nemáme už to boli posledný 2 co mi dali...

stela01
10. feb 2019

@pantapanta ja chodím do Ferticentru v Ba .

frl
10. feb 2019

@stela01 @kikuska9935 prosím baby mohli by ste napísať aký vam dali protokol? (aké lieky, či to bolo nastavené individuálne, na kolky krát to vyšlo a či pri iných pokusoch menili tu liečbu. Pýtam sa, lebo mi to nevychádza a hoci to malo ísť hladko, niekde je chyba... zdá sa že druhý pokus z troch nevyšiel :/ drzim Vám palce, ste pre nás teraz take svetielka nadeje 🙂)

stela01
10. feb 2019

@frl ja som absovovala len KET , IVF mám z dôvodu že nemám vajcovody 😏.
Odobrali mi cez 20 vajíčok oplodnenych, prežilo 10 ks štádium blasto.
Pri KET som mala 4 x denne estrimax myslím si že to bolo koly pomalému rastu sliznice a + ustrogestan .