icon

KET Január 2019

kikuska9935
2. jan 2019

Čo napisat..... Uz ma tu na MK mnohe poznate.. V skratke IUI 1.7.2018 neuspesne, IVF 09/2018 vlozene 1 embryo neuspesne, IVF 12/2018 bez ET kvoli OHSS.... Teraz to musi vyjst 😉

ivec16
10. feb 2019

@stela01 ten estrimax si brala od ktoreho dc prosim?

stela01
10. feb 2019

@ivec16 estrimax od 1 dňa som mala 3 x 1
Po kontrole 10 dc som začala brat 4x1. Vklad som mala na 19 deň

ivec16
10. feb 2019

@stela01 dakujem mne vcera prisla ms zajtra volam do centra

stela01
10. feb 2019

@ivec16 ja som brala od 2 dňa Menzes .
Tebe ako povedali ?

alexwarring
10. feb 2019

@kikuska9935 Ahoj, ak sa mozem spytat, kolko celkovo vkladov et+ket si absolvovala v prvom cykle IVF? A mala si v 2.kole IVF aj et?, nesledujem to tu stale, tak ak sa ta uz nahodou niekto pytal a je to pre teba citliva tema, rozumiem, ak vsak mozes odpovedat, budem Ti velmi vdacna. Prípadne vysiel Ti niekedy uz nejaky vklad, ale zial skoncil priskoro? Este raz vdaka a vela vela sil drobcom, aby bolo vsetko v poriadku

ivec16
10. feb 2019

@stela01 neviem, este nepovedali, zajtra tam volam rano a budem vediet viac co a ako

frl
10. feb 2019

Mne povedali že estrogén treba od D1 cyklu (najskor estrimax 3/1, potom lenzotto 2/2 a progesteron od D15 2/2 a vklad D19. Nefunguje. Nedá sa to nejak na prírodno? vložiť embryo v čase ovulácie aj bez liekov? Pytam sa, nakoľko som už s mužom bola tehotna a to na prvý sup, len mi gynekológ povedal, kedy to mame skusit... teraz však na to potrebujem zdravé embryjko, preto cela táto veda a keď sa teda už dve vstrebali, ostáva mi posledné... 🙏

frl
10. feb 2019

@alexwarring zorientuje sa 🙂 kikuska to píše celkom hore a vysvetlivky: et=embryotransfer, IVF=umelé oplodnenie a IUI=inseminacia prax je taká, že keď majú spermie len slabú pohyblivost pomôže sa im tam s ostatne zariadi priroda. Keď sú väčšie problémy, vypestujú sa pod dohľadom embrya a nasadia sa tie, postupne alebo ak sa dá aj dve tri... ak im treba PGD=diagnostiku musia sa mraziť a vtedy ostáva iba KET=KryoEmbryoTransfer

ivec16
10. feb 2019

@frl no to som zvedava, mne maju kontrolovat ovulaciu a podla toho bude vklad, uvidim zajtra ci mi nakazu uz brat aj lieky...

ingelika78
11. feb 2019

@frl ja som mala KET uplne bez liekov, samozrejme da sa

alexwarring
11. feb 2019

@frl prepac ale na toto som sa nepytala a vysvetlovat skratky mi nemusis, moja otazka znela uplne inak, verim tomu, ze kikuska vie presne na co som sa jej pytala

stela01
11. feb 2019

@ivec16 čo si sa dozvedela?

ivec16
11. feb 2019

@stela01 za 20 min tam volam, robia od 9 tej

efkaelfka
11. feb 2019

Uz len par hodin a bude to rozlustene 🙂 MS som nedostala, nejake speci priznaky nemam. Normalne tlacim cas, nech viem na com som.

stela01
11. feb 2019

@efkaelfka si bola na krv ?

Držím palce

efkaelfka
11. feb 2019

@stela01 dik, ano

kikuska9935
autor
11. feb 2019

@alexwarring ahoj. Mozes vidiet v popise tejto temy. 1x IUI neuspesne. 1.IVF sme mali len 1 vajicko ET neusprsne., 2.IVF bez ET kvoli OHSS 1.KET uspesne dvojicky.

alexwarring
11. feb 2019

@kikuska9935 ahoj, dakujem velmi pekne za odpoved, aj ste si pred samotnym poslednym vkladom davali robit dalsie vysetrenia ako pgd alebo ine?

efkaelfka
11. feb 2019

No hcg negativne ☹ Tak ani tento posledny pokus nevysiel ☹

ericia
11. feb 2019

@efkaelfka to mi je veľmi ľúto 😣

ivec16
11. feb 2019

@efkaelfka prajem vela sil

ivec16
11. feb 2019

@frl tak mne az teraz volali, zatial nemusim nic brat, v piatok mam ist na krv a sono a podla toho mi povedia co dalej ...

ivec16
11. feb 2019

@stela01 odpoved hore... cakam do piatku, zoberu krv a sono spravia a podla toho budem vediet co dalej

kikuska9935
autor
11. feb 2019

@alexwarring nie. Nic sme nedavali. Dokonca ani embryoglue sme nedali. Ale zas sme mali PK a Embryoskop a ICSI

alexwarring
11. feb 2019

@kikuska9935 dakujem za odpoved, este raz prajem vela vela zdravicka 🙂 , ak sa vsak este mozem spytat, je problem na muzovej strane ci u teba alebo u oboch? Pytam sa pretoze vkladovo sme na tom rovnako len ja terajsi vysledok este nepoznam

pantapanta
12. feb 2019

@efkaelfka ahoj. Sme na tom rovnako. Ja som včera už aj krámy dostala ... Aj my sme mali posledný... 😭😭 Budme ale pozitívne...!!! Raz to musí vyjsť... Ja si chcem dať teraz chvíľu pauzu aj od hormónov a aj Psychicky... Co plánuješ ty?

kikuska9935
autor
12. feb 2019

@alexwarring V 16tich laparoskopia - cysta na pravom vajecniku, v 20ke konizacia krcka maternice, v 24ke laparoskopia pre zistenie priechodnosti vajcovodoov. Po 4rokoch snazenia sa, nas moj gynekolog odporucil do Gynfiv. Tento rok to bude rok, cobtam chodime. Minuly rok 1.6. IUI neuspesne, zistene PCOS, v septembri 1.IVF kratky protokol prezilo 1 embryo-ET neuspesne. 2.IVF v decembri 2018 dlhy protokol ET sa nekonal kvoli OHSS. Mame ale 8 embryok. 13.1.KET vlozene 2 embrya - 1 blastocysta a 1 hatch. blastocysta. Od 5DPO KET pozitivne testy,

alexwarring
12. feb 2019

@kikuska9935 Dakujem, my sa snazime 3 roky, po roku sme skoncili v CAR, popritom som stale chodila na folikulometriu k mojmu gynekologovi, kde sme to pred punkciou uz vzdali. Jedno IUI ( myslim, ze to bol januar) sme absolvovali v CRM BB, udajne sa to malo podarit aj s mm spermiogramom, zial nevyslo to. Nevyhovovalo mi, ze vzdy ked som prisla, tam bol iny lekar a klamali ma ohladom vysledkov. Presli sme do NR do GinFiv, stale sme v procese 1.IVF, punkcia v maji (ak si dobre pamatam), ET hach.blastocysta, nevyslo, 1.KET blastocysta nevyslo to. Teraz 2.KET - vlozene dvojbunkove - na vysledok este cakam. Mame v mrazaku este 4, ale zacinam stracat doveru aj v toto centrum. Lekara mam sice stale toho isteho, aj nejake vysetrenia porobia, ale zatial nasvedcuje vsetko tomu, ze hlavnou pricinou je len spg a furt sa to nevhce udrzat :( , ale pribehy ako tvoj su inspiraciou a motivaciou, ze raz sa to podari a mozno nebudeme musiet cakat dalsie roky

tini2
12. feb 2019

@alexwarring ahojte, ja tiež chodím do gyn fiv Nitra. V nedeľu som bola na KET, vložené 2 embryá , 1 blastocysta,1 hatch.blastocysta s lepidlom som si dala,tak uvidíme. Prvý ET som mala neúspešny, vtedy vložené 1 embryo po PK. U nás mal problém muž zlý spermiogram. Ja okrem zlej zrážanlivosti v pohode. Tak som veľmi zvedavá či to teraz už vyjde. Najradšej by som už testla, ale viem že to je príliš skoro..tak aj Vám držím palce

kikuska9935
autor
12. feb 2019

@tini2 ja som uz 5DPO mala 2 ciatky