icon

KET január 2020.

janaz2007
20. nov 2019

Dievcata ktora sa chystate na KET v january a zacneme novy rok s krasne rastucim bruskom❤❤❤

7ovecka7
12. jan 2020

@alicapalica88 no ja som mala 36 oocytov, v nich okolo 25 vajíčko a do 6 dňa boli len 4 ... Dosť som bola sklamaná a revala som ako malá. U nás spermiogram nie je najlepší, ale zas nie je to ani zlé, skôr to moje pcos že nemám ovulaciu, potom mám syndróm lepivych doštičiek a nemám jeden vajíčkovod (zobrali mi ho po mimomaternicovom). No ale pred ivf som 2x otehotnela vďaka clostilbegytu na prvý pokus, ale raz biochemické a druhý krát to mmt. A pri ivf ani ťuk 😢

alicapalica88
12. jan 2020

@7ovecka7 mrzi ma to mimomaternicove... :/ tusim sa to stava castejsie ako som si myslela. 4 vyzera byt dost ale pri pocte 25 vajicok ste cakali asi viacej, ze? hovorili vam v CARe aj nieco k tomu ze pri takom vysokom poste vajicok by ocakavali viac dobrych embryi? Ja som sa na to pytala, lebo tak 2 je fakt malo. vraj priemerne asi tak stvrtina z oplodnenych vajicok je na 6. den dobrych na vklad alebo na mrazenie. Spominali geneticke vysetrenie, teda jeden doktor ze urcite by to odporucil, a druhy ze naco... tak neviem ci si to dame. vraj objednat sa tam trva mesiace, a vysledky tiez hrozne dlho, to je dost blbe. ale zase ak budeme musiet ist do dalsieho IVF tak mozno dame aj tu genetiku, neviem...

smoookie
12. jan 2020

Ahojte, prosim Vas o radu/info.... tie ktore ste uz boli na odbere vajicok, odoberali Vam ich aj cez vikend? Ako to dlho trvalo? Kolko si Vas nechali po anesteze polezat? Nahodou niektora z gynfivu Ba? Dakujem za kazdu odpoved.

alicapalica88
12. jan 2020

@smookie ahoj, ano mne to robili v sobotu. v heliose v BB. Myslim ze standardne robia aj cez vikend, v dobrych centrach urcite nenechaju prezriet vajicka ani nedozrete nebudu odoberat. Nechali ma 2 hodinky potom lezat

alicapalica88
12. jan 2020

@janaz2007 super ze mame tuto temu 🙂 ja sa chystam 14.1. a ty kedy? tento mesiac?

smoookie
12. jan 2020

@alicapalica88 ako si sa citila po anesteze? Dokazala si cez den normalne fungovat?

7ovecka7
12. jan 2020

@smoookie Helios robí nonstop, ale pokiaľ viem, Gyn-fiv len cez týždeň. Aj stimuláciu ženy začínajú tak, aby odber bol cez týždeň.

@alicapalica88 ďakujem, tomu mmt sa žiaľ nemá nijako predísť.
A áno, pri počte 36 oocytov som čakala aspoň 10 embrii na mrazenie. Nevadi, človek sa učí na vlastných chybách. Pri druhom ivf by som dala všetky metódy oplodnenia, ktoré sa dajú priplatiť.

alicapalica88
12. jan 2020

@smoookie, u mna to bolo cele v pohode, cely den som polihovala, ale skor preto ze som mala na to narok. nie ze by mi trebalo. neboj sa, je to len lahucka narkoza na 10 minut. ja som sa bala ale bola som prekvapena ako v pohode to bolo. Inak s tym ci CAR robi cez vikend, mne mala stimulacia trvat 2 tyzdne, ale nakoniec to bolo nejakych 8 ci 9, cize naplanovat to oni mozu sice, ale nikdy nevies kedy ti to vyde nakoniec. ak na vikend, tak verim ze ti to spravia cez vikend

alicapalica88
12. jan 2020

@7ovecka7 a ty planujes aj PN po vklade? ja hej asi na dva tyzdne do toho prveho krvnwho testu

7ovecka7
12. jan 2020

@alicapalica88 neplánujem ísť na PN. Lebo máme toho veľa na programe najbližší mesiac 😁 ale ak by som musela ísť na druhé ivf, tak by som sa asi dala.

smoookie
Autor odpoveď zmazal
ancike01
13. jan 2020

@smoookie ja ked som potrebovala predoperacne vysetrenie som zavolala svojej obvodnej povedala mi sestricka ze oni to nerobia. Ale v centre mi dali vymenne listky a vsetko som si vybavila sama.

alicapalica88
13. jan 2020

@smoookie to cooo? ja som neplatila nic a tiez mi IVF hradila poistovna, teda zcasti samozrejme. Moja obvodacka to nerobi (hoci som sa tam presne na to objednala, a ked som prisla tak ona ze ale to my nerobime... parada) ale objednala som sa v internej ambulancii. Mam Union inak.

daniela2707
13. jan 2020

@smoookie ahoj,aj ja som platila.Mne dokonca obvodna ani predoperacne neurobila. Vybavila som sama.

daniela2707
13. jan 2020

@alicapalica88 nech ti napisu v centre presne co potrebuju z krvi vysetrit,netreba vsetky hodnoty. Samozrejme aj EKG.

alicapalica88
13. jan 2020

@daniela2707 ja to mam za sebou uz

smoookie
13. jan 2020

@daniela2707 kolko ta to vyslo? potrebujem aj ekg

katulka94
13. jan 2020

@smoookie ahoj, nie je pravda čo písali baby vyššie že v GF BA nerobia cez víkend. Ja som bola na OPU v nedeľu na KET v sobotu.

daniela2707
13. jan 2020

@smoookie ja som potrebovala velmi rychlo,do tyzdna. Mali mi predoperacne urobit v centre,ale internista mal prave dovolenku. Tak som bola hotova. Objednala som sa na Mytnu ,som z Ba. Za promtny termin som dala az 50 euro. Odberi stali okolo 25eur aj Ekg.

smoookie
13. jan 2020

@daniela2707 super, dakujem za infosky

jaja656
15. jan 2020

Ahojte mňa čaká KET tento mesiac zajtra mam kontrolu uvidím čo mi povedia ale už užívam estrimax. Ja som platila u internistu 5€ ale to len preto že ma vzal hneď a krvné testy asi 15€. No ja som bola po stimulácii úplně v pohode asi tak 3 hodiny. Potom mi bolo strašne neviem čo tam somnou robili ale mňa seklo v krku.. Nemohla som ležať, sedieť, behať, mala som zimnicu a priateľ má chcel zaniesť späť.. Ale na druhý deň som už bola oka a normálne som aj do roboty išla.

ancike01
15. jan 2020

Ahojte baby za hodinu idem na KET❤🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

ella2211
15. jan 2020

@ancike01 držím palce a veľa šťastia ✊🍀🍀🍀✊

7ovecka7
15. jan 2020

@ancike01 držím palce. Ja som bola včera ☺️ úžasný pocit

231ivana
15. jan 2020

@ancike01 veľa šťastia! ✊

jaja656
15. jan 2020

@ancike01 veľa šťastia 🍀🍀

alicapalica88
15. jan 2020

Babyy aj ja som bola včera 😀 držím na všetkým veľmi veľmi palce 💛

katulka94
15. jan 2020

Ja som 4 dni po KET tak môžme všetky čakať spolu 🙏🏼 Držím palčeky na // 🍀❤️

ancike01
15. jan 2020

@ella2211
@231ivana
@jaja656
@alicapalica88
@katulka94 Baby dakujem krasne a drzim vsetky palce a vela stastia prajem🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤

ancike01
15. jan 2020

@ella2211
@231ivana
@jaja656
@alicapalica88
@katulka94 Baby dakujem krasne a drzim vsetky palce a vela stastia prajem🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤