icon

KET január 2020.

janaz2007
20. nov 2019

Dievcata ktora sa chystate na KET v january a zacneme novy rok s krasne rastucim bruskom❤❤❤

katulka94
31. dec 2019

@matila Ahoj, ma sa uzivat Estrogen od 1.dna cyklu ale nakoľko ja som mala zvýšenú hladinu tak tabletky mi úplne vylucili a idem bez 🙂

zuzanag09
31. dec 2019

@katulka94 ahoj ja som mala KET 2x v natívnom cykle bez stimulovania - objednali ma na desiaty deň cyklu na sono, potom o dva dni - sliznica bola ok, brali aj krv a naplánovali ket... pichla som ovitrelle a potom som začala užívať progesteron.

ella2211
31. dec 2019

Ahojte prajem vám v roku 2020 samé pozitívne testy a úspešné tehulkovanie 😆 aby nám každej vklad vyšiel pozitívne 🙃

katulka94
1. jan 2020

@zuzanag09 ahoj, ďakujem za odpoved 🙂 na kolky DC si mala prosím transfer?

zuzanag09
1. jan 2020

@katulka94 prvýkrát som mala 19 DC a druhýkrát 18 DC - no nevyšlo to ani raz, takže ideme do toho znova

katulka94
1. jan 2020

@zuzanag09 kedy máš další transfer? Držím ti veľmi palce aby to tento krát boli // 🙂

katulka94
3. jan 2020

@zuzanag09 ahoj, nepamatas si prosím akú výšku sliznice si mala na 10. DC?

zuzanag09
3. jan 2020

@katulka94 na 10.DC keď sa dobre pamätám 7,5mm a na vklad cez 11mm . ty si na tom ako?

zuzanag09
3. jan 2020

@katulka94 ja by som chcela ďalší vklad tento mesiac čakám ešte na výsledky z endokrinológie / síce som mala všetko v poriadku pred rokom, ale požiadala som o ďalšie vyšetrenie/ tak uvidím, keď to stihneme tak v januári- mám ešte troch mrazáčikov

katulka94
3. jan 2020

@zuzanag09 ja mám 7mm stym že mám prísť o 4 dni či podrástla vraj keby je nízka pôjdem až budúci mesiac. Čo mi príde zvláštne lebo 7mm na 10. Dc by malo byt ok nie ? 🤷🏽‍♀️ Tak budem držať palce nech ti to vyde, tiež som sa liečila u endo na hyper kým som mohla ísť do IVF.

zuzanag09
4. jan 2020

@katulka94 Ďakujem - ja si myslím, že 7 mm je úplne v pohode, mne to tak hovorili v centre a do vkladu som mala 11 mm - veď máš ešte čas-pár dní - ja som si dala deci červeného vínka každý večer, skús-pomôže určite

petra26111
4. jan 2020

@janaz2007 ahoooj aj ja chodim do Ba idem na vklad koncom januara druhy pokus prvý my dopadol katastrofalne tak sa bojim mala som ist tiez 2 januara ale ze sa sťahujú tak sa mi to posunulo

daniela2707
4. jan 2020

@petra26111 drzim palce,ja idem tiez na druhy vklad-ket ,vychadza mi to tiez na koniec januara cca,podla toho kedy pride menzes🙂tiez v Brne som

katulka94
7. jan 2020

@zuzanag09 ahoj, kedy ti prosím dali ten Ovitrelle? Dnes som 14.den za 4 dni mi naplánovali KET ale mám uzivat len progesteron a žiadnu injekciu mi nedali čomu nechápem ☹

zuzanag09
7. jan 2020

@katulka94 to teda nechápem ani ja.... keď som mala vklad 19.DC vtedy som pichla na 14.deň a keď som mala 18.DC vklad vtedy už 12.deň, lebo už som mala taký veľký folikul... nechápem prečo ti to nedali. mne už na druhej kontrole dali recept.chceli to pichnúť v car, lenže nemali-tak som to pichla ja večer...radšej tam zavolaj zajtra pre istotu - je to divné. Bez Ovitrelle som nemala vklad

231ivana
7. jan 2020

Ja idem na KET teraz v piatok a žiadny Ovitrelle doma nemám. Raz mi už KET vyšlo, a ani vtedy som žiadne injekcie pred KET nepichala. Ak nepočítam injekcie na riedenie krvi. Každé centrum ma podľa vsetkeho vlastne postupy. Beriem progesteron, medrol, agapurin, estrimax a už spomínane injekcie na riedenie

callisia
Autor odpoveď zmazal
d_aniela
8. jan 2020

@katulka94 ahoj no mňa to čaká, a tiež celkom neviem ako to prebieha. Doktorka mi povedala, že KET sa robí na 5 deň od ovulácie. Teraz čakám na mrchu a uvidím čo bude ďalej.

katulka94
8. jan 2020

@callisia práveže idem na KET v nativnom cykle 🤷🏽‍♀️

katulka94
8. jan 2020

@d_aniela ahoj, ja idem na KET teraz v sobotu, to s ovuláciou mi sedí čo píšeš mala som 5 dni pred plánovaným ket 🙂 do akého centra chodíš ?

zuzanag09
8. jan 2020

@katulka94 možno že si už bola po ovulke a preto ti nedali ovitrelle 🙂 videli to na sone. držím palce v sobotu

d_aniela
9. jan 2020

@katulka94 tak do držím palce. Koľkáty KET to bude? Do Gyncare NR.

katulka94
9. jan 2020

@d_aniela moje prvé Ket, mám 8 mrazacikov. Neboj nič, keď príde mrcha už všetko ide veľmi rýchlo do vkladu 🙂

7ovecka7
11. jan 2020

Ahojte baby, pridávam sa k vam, ja idem na vklad utorok 14.1.

katulka94
12. jan 2020

@7ovecka7 budeme držať palce, potom budeme cca spolu všetky čakať na výsledky 🍀

alicapalica88
12. jan 2020

caute, aj ja sa pridavam, tiez KET 14.1. ako @7ovecka7. drzim vam velmi palce vsetkym! Moje prve IVF, v novembri nam ET bohuzial nevysiel, tak snad teraz. @7ovecka7 ako to vyzera u vas? ste na zaciatku este? my vlastne hej, mame uz len tohoto jedneho mrazacika, snad sa mu bude darit.

7ovecka7
12. jan 2020

@katulka94
@alicapalica88 ďakujem ! My máme toto prvé ivf ale už 4 KET. posledný v tomto ivf, viac mrazacikov nemáme 😢

@alicapalica88 v akom centre si?

alicapalica88
12. jan 2020

@7ovecka7 sme v BB CRM. A ty? Neboj, dobre to dopadne, musime mysliet pozitivne, aj ked to je dost takze 🙂 ako ste na tom psychicky, ak sa mozem opytat? ja sa snazim sa neopustat, ale strasne strasne sa bojim ze to dopadne ako prvy krat, dostala som nejaky tyzden po vklade menstruaciu a vsetka nadej v keli...

7ovecka7
12. jan 2020

@alicapalica88 my sme tiez Helios ale v Martine... Vieš čo, ja už ani sama neviem... 🤷🏻‍♀️ niekedy som aj mesiac v pohode a potom mi dr.ne v hlave a revem mužovi že chcem dieťa (ako keby sa dalo kúpiť v obchode 🤦🤦🤦). Už šetríme na druhé ivf, ja mám rada vždy aj plán B. Ale druhý krát by som už nešla do MT, je to veľa na cestovanie a nejak ma celkovo sklamali a druhá vec ja mám PCOs a trošku viac ma prestimulovali, takže budem hľadať centrum, kde mi urobia soft alebo fakt že minimum hormónov.
Ja som inak nikdy nedostala ms kým som nevysadila lieky

alicapalica88
12. jan 2020

@7ovecka7 jasne chapem, aj mne vie tak prepnut obcas. Ale u nas je problem manzel, a viem si predstavit ako zle mu to musi robit ked ja sa tu dorevem ze preco sa nam to IVF nedari, musi sa citit otrasne, chudak. My sme mali vela dobrych vajicok odobratych, ale do ciela sa dostali len 2, tak sa obavam aby tam niekde nebol este problem. ze preco tak malo to dalo do toho 6. dna kultivacie... Vy to mate pekne ze sa vam podarilo 4 zamrazit, myslim ze to je celkom fajn nadpriemer. Moja kamoska napriklad, tej odobrali len 3 vajicka a vsetky tri sa vydarili, vysiel im hned prvy ET a dva maju zamrazene. Ja 15 odobratych a 2 dobre na 6. den...Neuveritelne ake individualne je to cele, vsak? Inak mne ani ten progesteron nezabranil v ms, normalne som ju dostala nacas, svinuchu jednu. ja si nedokazem ani predstavit ze raz v zivote nedostanem kramy :D