KET január 2020.
Dievcata ktora sa chystate na KET v january a zacneme novy rok s krasne rastucim bruskom❤❤❤
Ahojte prajem vám v roku 2020 samé pozitívne testy a úspešné tehulkovanie 😆 aby nám každej vklad vyšiel pozitívne 🙃
@janaz2007 ahoooj aj ja chodim do Ba idem na vklad koncom januara druhy pokus prvý my dopadol katastrofalne tak sa bojim mala som ist tiez 2 januara ale ze sa sťahujú tak sa mi to posunulo
@petra26111 drzim palce,ja idem tiez na druhy vklad-ket ,vychadza mi to tiez na koniec januara cca,podla toho kedy pride menzes🙂tiez v Brne som
@katulka94 to teda nechápem ani ja.... keď som mala vklad 19.DC vtedy som pichla na 14.deň a keď som mala 18.DC vklad vtedy už 12.deň, lebo už som mala taký veľký folikul... nechápem prečo ti to nedali. mne už na druhej kontrole dali recept.chceli to pichnúť v car, lenže nemali-tak som to pichla ja večer...radšej tam zavolaj zajtra pre istotu - je to divné. Bez Ovitrelle som nemala vklad
Ja idem na KET teraz v piatok a žiadny Ovitrelle doma nemám. Raz mi už KET vyšlo, a ani vtedy som žiadne injekcie pred KET nepichala. Ak nepočítam injekcie na riedenie krvi. Každé centrum ma podľa vsetkeho vlastne postupy. Beriem progesteron, medrol, agapurin, estrimax a už spomínane injekcie na riedenie
Ahojte baby, pridávam sa k vam, ja idem na vklad utorok 14.1.
@katulka94
@alicapalica88 ďakujem ! My máme toto prvé ivf ale už 4 KET. posledný v tomto ivf, viac mrazacikov nemáme 😢
@alicapalica88 v akom centre si?
@7ovecka7 sme v BB CRM. A ty? Neboj, dobre to dopadne, musime mysliet pozitivne, aj ked to je dost takze 🙂 ako ste na tom psychicky, ak sa mozem opytat? ja sa snazim sa neopustat, ale strasne strasne sa bojim ze to dopadne ako prvy krat, dostala som nejaky tyzden po vklade menstruaciu a vsetka nadej v keli...
@alicapalica88 my sme tiez Helios ale v Martine... Vieš čo, ja už ani sama neviem... 🤷🏻♀️ niekedy som aj mesiac v pohode a potom mi dr.ne v hlave a revem mužovi že chcem dieťa (ako keby sa dalo kúpiť v obchode 🤦🤦🤦). Už šetríme na druhé ivf, ja mám rada vždy aj plán B. Ale druhý krát by som už nešla do MT, je to veľa na cestovanie a nejak ma celkovo sklamali a druhá vec ja mám PCOs a trošku viac ma prestimulovali, takže budem hľadať centrum, kde mi urobia soft alebo fakt že minimum hormónov.
Ja som inak nikdy nedostala ms kým som nevysadila lieky
@7ovecka7 jasne chapem, aj mne vie tak prepnut obcas. Ale u nas je problem manzel, a viem si predstavit ako zle mu to musi robit ked ja sa tu dorevem ze preco sa nam to IVF nedari, musi sa citit otrasne, chudak. My sme mali vela dobrych vajicok odobratych, ale do ciela sa dostali len 2, tak sa obavam aby tam niekde nebol este problem. ze preco tak malo to dalo do toho 6. dna kultivacie... Vy to mate pekne ze sa vam podarilo 4 zamrazit, myslim ze to je celkom fajn nadpriemer. Moja kamoska napriklad, tej odobrali len 3 vajicka a vsetky tri sa vydarili, vysiel im hned prvy ET a dva maju zamrazene. Ja 15 odobratych a 2 dobre na 6. den...Neuveritelne ake individualne je to cele, vsak? Inak mne ani ten progesteron nezabranil v ms, normalne som ju dostala nacas, svinuchu jednu. ja si nedokazem ani predstavit ze raz v zivote nedostanem kramy :D

@matila Ahoj, ma sa uzivat Estrogen od 1.dna cyklu ale nakoľko ja som mala zvýšenú hladinu tak tabletky mi úplne vylucili a idem bez 🙂