KET január 2020.
Dievcata ktora sa chystate na KET v january a zacneme novy rok s krasne rastucim bruskom❤❤❤
@lapaloma1987 tak to máš pravdu tak ide aj celkom o intímne veci také trošku empatie je na mieste
@lapaloma1987 no aj sono aj krv u nás sa berie na 14 deň po KET
@salonka28 jasnee... dost intimneee... ja som sa prve razy strasne hambila ale clovek si na vsetko zvykne....
@petra26111 peti no v bystrici helios a crm robi na 14den po ket hned aj sono... aj krv 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️ neviem ci je to v poriadku alebo nie..ale tak oni asi vedia
@lapaloma1987 asi hej no lebo napriklad v martine ked robia vklad tak davaju aj fotku sona a ja chodim do Ba tam nedávajú všade inak no 🙂
@lapaloma1987 CRM BB robia aj sono aj keď väčšinou ešte nič nevidieť. O týždeň tá objednajú na dalsie sono ak je krv pozitívna. Inak možno by aj bolo lepšie sono teda tak skoro nerobiť. CloveK sa možno len vystresuje že prečo nič nevidno ešte. Ale je pravda že sliznicu maternice vedia posúdiť a na základe toho povedať či to vyzerá na tehotenstvo alebo nie. To je dosť hodnotná informacia
@alicapalica88 ty si bola kedy na ket?
Baby spravit test aj takto vecer alebo radsej z ranneho mocu? 🤹♀️
@lapaloma1987 14. Januara som bola a na kontrolu v pondelok
@alicapalica88 ty si tiez v crm bb?
@lapaloma1987 mozes aj vecer ale rano je najlepsie
@lapaloma1987 ano
Ja som si dnes ráno robila a je to 12 deň a negat tak sa bojím že to nevyšlo ale veriť treba do konca ešte mám dva dni 😏
Ahojte baby dnes som 8 den po KET dnes ráno som si robila test bol pozitívny poobede som začala mierne krvácať hlavne pri močení mate prosím niekto skúsenosť?
@ancike01 idem až budúci týždeň v piatok ale som sa zľakla hneď som tam volala bože som hrozna hysterka 😂 a povedali že mi mohla prasknúť cievka alebo sa mi zahniezdilo emryko a pre istotu mi navýšil lieky ale povedali mi že mám počkať až do toho piatku som im vravela že som mala pozitívny test že aj tak by tam nebolo ešte nič vidieť. Ale stejné som chcela vedieť či s tým má niekto skúsenosť😉 a ďakujem 🥰 budem dúfať 🍀 a tebe sa ako darí kedy si bola na krv? A robili ti už aj sono?
Ahojte baby ak to sem nepatrí vymazem to. Ale chcem sa opýtať som 10 deň po KET a dnes v sprche keď som bola vyšla som na taká biela liekova gulka taká stredne väčšia. Pred Ketom aj teraz beriem CRINONE GEL CO MYSLITE MOZE TO BYT TO KED JE VELMI NAHROMADENY? A myslíte že sa nec nestalo a ešte mám šancu že by sa nám mohlo podariť. Ďakujem za odpovede lebo som.strasne nervózna že čo to je
@zojkula čoho presne sa bojíš ? Embryjko z teba určite nevypadlo ak máš to na mysli keď sa pýtaš či sa to ešte môže stále podariť 🙂 síce som nebrala gél ale vkladám progesteronelle ale taktiež sa mi stalo že pri sprche zo mna vypadol polorozpusteny obal tej tabletky a to že zo mna tečie samotný liek cely deň o tom ani nehovorím 🙂 takze nestresuj sa je to normálne.
@katulka94 ahoj tak ďakujem upokojila si ma ja som sa trošku zlakla že či nemohlo embryjko vyplávať somna. Toto je moje prvé IVF a aj lieky mám po prvý krát ešte som také nezažila.takze ani neviem čo a ako presne znie keď dievčatá niekedy píšu že im to nevyšlo aby boli tehotné. Tak som si myslela že či to takto nevypada. Ďakujem už som kludnejsia. Pekný deň prajem

@lapaloma1987 u mňa beru krv a o dva týždne idem na sono