icon

KET január 2020.

janaz2007
20. nov 2019

Dievcata ktora sa chystate na KET v january a zacneme novy rok s krasne rastucim bruskom❤❤❤

Strana
klarka0002
20. nov 2019

@janaz2007 Ahoj. Mňa čaká Ket teraz koncom novembra 😃 Do ktorého strediska chodíš?

juliet86
20. nov 2019

baby ja mam 1 ket za sebou a chcem vam dat radu. bilion vselijakych babskych rad existuje ale! ja som citala najnovsie studie tusim z australskej univerzity to bolo a ze smiech po ket zvysuje pravdepodobnosst uchytenia... takze stiahnut si oblubene komedie ci stand upy a skusit sa smiat po vklade takych 24-48hodin. vela stastia obom

stela01
20. nov 2019

@juliet86 zaujímavé 😊 v každom prípade súhlasím psychika robí najviac .... vždy lepšie úsmev na tvári ako deprimovat sa a stresovať .
Ale bohu žiaľ v tomto prípade ženy sa veľmi stresujúce či to vyšlo či budú 2 čiarky a xy čakaní ...

janaz2007
autor
20. nov 2019

@klarka0002 ahoj
Gyn fiv v Bratislave. Ja uz pojdem na 2 vklad ket.ja som chcela riesit v decembry len sa stahuju tak sme to nehali na januar.

janaz2007
autor
20. nov 2019

@stela01 presne tak .prvy tyzden po vklade je este celkom pohoda ale ako sa blizi datum odberu krvy je to cim dalej tym horsie.nervozita napetie stres a tisic otazok som ci nie som tehotna...

daniela2707
21. nov 2019

ahojte, ja idem v januári tiež na ket, et nevyšiel..Momentálne sa teším na Vianoce🙂 Ono, niekomu vyjde na prvý krát, je to mnoho faktorov, vek, zdravotný stav, šťastie. Ja som prirodzene pred 10timi rokmi neplánovane otehotnela po vysadení antikoncepcie, zlá životospráva, stresy ...Šťastie🙂
držím všetkým palce

ancike01
21. nov 2019

Ahojte tiez idem na KET v janurara to bude moj prvy vklad a verim ze aj uspesny🍀✊❤

ancike01
21. nov 2019

Ahojte tiez idem na KET v janurara to bude moj prvy vklad a verim ze aj uspesny🍀✊❤

janaz2007
autor
23. nov 2019

@ancike01 drzim pace🍀🍀🍀

ancike01
23. nov 2019

@janaz2007 dakujem podobne aj tebe ✊✊✊✊🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

zojkula
26. nov 2019

Ahojte aj ja by som mala ísť v januári na Vklad ale chodíme mi do Ferticentra tak pevne dúfam že sa nám pošťastí. Aj keď už mám 7 ročnú dcérku neplanovane sa nám podarilo s bývalom partnerom. Ale pevne dúfam že teraz s manželom nám to vyde po snažení 3 rokov 😀.prajem vám aby ste sa aj vy tešila a mysleli pozitívne čo ste tu pisaly 😀😀

ancike01
26. nov 2019

@zojkula Ahoj drzim palce aj ja chodim do Ferticentra✊✊✊✊✊✊🍀🍀🍀🍀🍀🍀

janaz2007
autor
27. nov 2019

@zojkula ahoj ja mam 12 rocneho syna s byvalym partnerim
S terajsim sme sa dali do boja ze skusime cez umele oplodnenie len nejak to nevyslo cerstvy vklad nic ket tiez nic tak buduci rok skusame dalej ket .mame 7 embryi tak snad sa jedno uchiti.
Chodime do Gyn -FIV v Bratislave
Drzim palce vsetkym spolubojovnickam.dievcata dosiahneme svoj ciel.ste vsetky super🍀🍀🍀❤

misiatkooo
27. nov 2019

Ahojte tak aj ja som zial po neuspesnom KETE 🙄 Embryo sa aj uhniezdilo zial potom odislo. Este mi aj gynekologicka nasla folikularnu cystu tak neviem ci mi povolia dalsi vklad. Mam len 2 embrya. Vsetkym vam dievcata drzim palceky ❤😘

daniela2707
27. nov 2019

@janaz2007 ahoj. Sme na tom podobne.. Ja mám 10ročnéjo syna s bývalým. Teraz sa snažíme prirodzene rok a už mám za sebou aj et neúspešný. Ja mám ešte 2 embryá geneticky vyšetrené, noli 4, ale neboli po vyšetrení dobré... V januári ket. Veľa šťatia tebe aj všetkým.

matila
10. dec 2019

@janaz2007 ahoj, ja tiez gynfiv v nr na vklad do ba tiez na ket,

janaz2007
autor
11. dec 2019

@matila ahoj gyn fiv sa prestahovali na inu adresu v ba .vsetko najides na ich stranke

ateragram
12. dec 2019

Baby mna caka 2 KET. 5.12. som mala.KET ale asi nevysiel. Dnes som 7dpt a test biely. A pocity presne ako na menzes

misiatkooo
12. dec 2019

@ateragram ahoj este nemusi byt nic stratene viem ze baby mali aj neskor pozitivne testiky. Drzim place.Ja som mala na 7 den ducha a testy moc nesilneli. Pondelok ma caka druhy vklad a verim ze uz z pozitivnym vysledkom 😊

ateragram
12. dec 2019

@misiatkooo ja velmi tomu neverim. Uz musel aspon ducha ukazat

ateragram
12. dec 2019

@misiatkooo drzim.ti palce.

misiatkooo
12. dec 2019

@ateragram uvidis ako to dopadne. Este mas embrya ? Ja mam posledne dve.

ateragram
12. dec 2019

@misiatkooo ja mam posledne 1 este. Toto bolo moje 3 IVF. Chodim do Brna. Ty kde?

misiatkooo
12. dec 2019

Verim ze sa to este podari 😊 viem ze Brno velmi chvalia aj znama tam bola a vdaka nim ma 2 krasne deticky. Ja chodim do Martina do Heliosu. Moje prve IVF. Na prvy ET sa nam podarilo otehotniet mam uz 2 rocneho chlapca. Teraz sme si chceli ist pre surodenca a prvy KET neuspesny. A teraz teda druhy v pondelok.

ateragram
12. dec 2019

@misiatkooo ja som bola 2x v CRM BB co tiez patri k Heliosu a NIKDY viac ani zadarmo keby som mala mat vsetko. Tak aspon ze uz mas dietatko.

misiatkooo
12. dec 2019

@ateragram preco taka zla skusenost? Ja som v Martine nikdy nemala problem u mna pristup super aj lekari. Ano je to mas maly zazrak. Verim ze aj ty sa budes onedlho tesit z babatka. A i koho bol problem u teba ci partnera?

ateragram
12. dec 2019

@misiatkooo ja mam syndrom lepivych dosticiek a lavy vajcovod neprechodny a partner vysoka fragmentacia spermii

misiatkooo
12. dec 2019

@ateragram u nas ja som v poriadku len manzel priserny spermiogram

katulka94
22. dec 2019

Ahojte, tiež ma čaká v januári KET v Gyn Fiv BA. Punkciu som mala teraz v decembri ale vklad mi odložili na január koli ohss. Bude to moje prvé ket a dúfam aj úspešné 🙃 Je tu niektorá z vás po Ket v nativnom cykle bez stimulovania? Ako to prebieha?

matila
29. dec 2019

@katulka94 ahoj, mozem sa opytat dali ti aj nejake tabletky ktore budes uzivat od menstruacie?

Strana