KET - júl 2023
Ahojte spolu bojovníčky💪
Čaká ma tretí vklad 10.7
S kým bojujeme spolu ?
@leennkka0710 juj to ma mrzí, v tomto som si teda prežila svoje....a ako sa teraz cítiš, je to čosi lepšie?
@xenyja cez deň ešte ako tak,,, ráno má to veľmi pali ,,,ak sa to nezlepší , tak pôjdem ešte raz k ženskej,,, inac v utorok si idem asi spravit prvý test 🙂
@leennkka0710 aha, jasne, hádam sa to už bude zlepšovať, obcas mám aj ja pálenie, ale väčšinou to po chvíli prejde......ja rozmýšľam tiež že v utorok vyskúšam, ale popravde nemám ani len trošičku pocit, že by som bola.
@xenyja nič tá neboli? ani prsníky? mne sa zväčšili ale to zas môže byt hormón ,,, a pichanie mám a bolesť podobnú menštruačným ,, a mám hrozné výkyvy nálad 😞 manžel mi každé 3-4 hodiny lezie na nervy 🙈 som taká nervózna ,,. ale to nič nemusí znamenať,,
@leennkka0710 ja mám také isté pocity, dole má pobolieva, prsia ma bolia už aj voda v sprche mi vadí, aaaaa nervózna som že brutál čudujem sa manželovi že somnou vydrzi 🫣🫣🫣
Ja práveže vôbec nic :D ani pobolievanie, ani pichanie, ani tlaky, nálady, ja nemám ani brucho nejako nafúknuté, prsia len trošičku tvrdšie ako normálne..ešte som vravela manzelovi, že sa cítim ešte viac fit ako normálne pred liekmi :D
@susan12345 mna tak prsia bolia, že spať nemôžem ,, podkladom si maly vankúš pod ne , aby som sa mohla na bok otočiť,, hrozné má bolia,,, Inac neviem či to je príznak ale v noci sa budievam na triašku a cela som spotena, tsk sa prezliekam.,,, ale to je hrozný pocit,, sa vždy zľaknem ,, trasie má a neviem prečo.v utorok sa idem tesnuť ,, to už bude 8 deň ,,, nech viem ako som na tom a teda z čoho mám takéto stavy.
@xenyja ja som sa bavila o tomto s kamarátkou,, má už ročného syna ,, a vravela, že niektoré ženy necítili nič a vyšlo to a niektoré mali veľké bolesti a nič,,, je to všetko medzi nebom a zemou,,, mne aj moja ženská dok. vravela,, že mala pacientky úplne zdrave a nedarilo sa ,,,a potom mala pacientky s kadejakými chorobami a už majú deti.
@leennkka0710 nahodou si nevkladas vaginalne cipky? Mne robil toto amalgen, tak mi to zmenili na prolutex…akonahle si dam nejaky vaginaly cipok mam vytok, svrbenie, dokonca som mala aj zapal mocovych🥴
@leennkka0710 no ja tie prsia tak raz cítim raz nie, skôr podbruško je citlivé, ale to zatiaľ môžu byť stále lieky, ja som dnes 7dpt ale zatiaľ nemám nutkanie na test, snažím sa vydržať na krv
@pauli_nama áno vkladám,,, a presne toto som im aj povedala do telefónu , že to mám urcite z nich a asistentka mi to potvrdila , ale potom mi volali z centra , že mi odkazuje doktorka , že to nie he z čipiek, ale že som prechladla a mám zápal.,, v nemocnici mi nič nezistili ,,, učíte to mám z čipiek .
@susan12345 mna prsia hrozné bolia ,,musím spávať v niečom čo má kostice ,, Inac by som sa stále budila na bolesť. a teba boli brucho tiež ako pred menzesom? či to mam len ja?
@leennkka0710 tak ja bolesti, tlaku a také sklbanie cítim hneď od prvého dňa, teraz cítim že je také citlivé, a pichá má na oboch stranach
Prsia sú také naliate a sem tam citlivé
Kedy ideš na krv?
@leennkka0710 ja ako som vysadila tak mi to preslo a mesiac som s tym zufalo bojovala. Ja som to mala na 100% z toho
@susan12345 otestujem a buď v piatok alebo v pondelok,,, mna veľmi boli to brucho aj kríže,,, neviem či to je veru dobre .. teba to boli Inac ako mna ,,
@pauli_nama mam aj iné na vkladanie,.. dám si tie ,,, tie som mala hneď zo začiatku,,, vraj to je skoro to iste .,, ja som vedela, že to mám z toho ale to ťažko keď ti neveria.🤷♀️ tak si sama musím ordinovať lieky,,
@leennkka0710 nemoze to byt uhniezdenie ? 😊 Tie bolesti?
@leennkka0710 ja sama neviem, nejaký na mňa doľahol strach či som urobila všetko dobré, či si len nenamyslam že tie príznaky sú v poriadku
Kríže bolia aj mňa, nafúknutá som, a unavená hlavne
Ale neboj všetko bude v poriadku
@kacenuska20 mne sa spustil ružový výtok 😞😞😞 čo to znamená???
@susan12345 mne sa akurát spustil ružový výtok,, tak idem testovať 😪
@leennkka0710 myslim ze kym to nieje uplna krv,tak by to nemuselo byt zle. Mozno len praskla nejaka cievka. Velmi drzim palce,aby ti to vyslo... Dnes si 4 den po vklade ?
@leennkka0710 hlavne s kľudom ... Nemusí to ešte znamenať nič zle
@kacenuska20 v pondelok som bola ,,, tak 7 deň…
@susan12345 no som smutná 😞
@leennkka0710 veľmi držím palce ✊
@leennkka0710 citala som jednu diskusiu spred 10 rokov a tam baby vacsinou mavali take daco okolo 6.7. ho dna po... Ja idem na vklad uz v piatok. Potom ma caka to nekonecne cakanie ,co uz vy budeme mat za sebou takmer ,ale tesim sa. Kolko ti vkladali embriok?
@kacenuska20 jedno mi vložili a jedno ešte mame,,, drzim ti veľmi palce ,,🙏🙏 to čakanie je niečo hrozné ,,robila som si test a nič 😞 kamarátka , že to je skoro ,, v centr mi vraveli , že 12 deň mám testovať až,
@ameli221 tak zatiaľ nič 😞 som veľmi smutná ,,budem este neskôr testovať ,,,
@leennkka0710 ešte to nič neznamená, niekomu ukáže ducha na 9. deň, tiež som toho tu veľa čítala..takže nestresuj sa zbytočne...ja som mala len pri jednom KETe ružové jednorazové špinenie a hneď som sa tešila, vedela som že to bude niečo s uhniezdovanim (tiež to nebolo na začiatku ale až tak neskôr od vkladu) a teraz mám vedľa seba skoro dvojročnú dcérku

@susan12345 dakujem 🙂tak uz nech je piatok, volali ze pojdeme na to 🙏