icon

KET - júl 2023

susan12345
30. jún 2023

Ahojte spolu bojovníčky💪
Čaká ma tretí vklad 10.7
S kým bojujeme spolu ?

Strana
z7
susan12345
autor
3. aug 2023

@kacenuska20 naozaj ?? 😞Och to je mi ľúto
No ja musím odkrvacat aaaa chceme ísť do tohogl telo bude vyčistené tak

matula26
4. aug 2023

No ako dievčatá ? Ja som nevydržala 6 den po a este nic...trochu sklamanie kedze naposledy som uz mala // 😪

veronika198
6. aug 2023

Ahojte dievcata. Bola som na KET 28.7. (predtym som absolvovala len jeden neuspesny ET). V piatok a sobotu som si robila pruzkovy pepino test a vysiel mi slabucko pozitivny. Avsak potom som sa docitala, ze tieto testy su poslednu dobu casto falosne pozitivne. Tak ma to nastavalo a urobila som si iny test, ktory som mala doma - Baby Top Test tycinkovy a cakala som negativny vysledok. Avsak objavilo sa na nom nieco a nemusela som to dokonca hladat pod uhlom ako pri pepine. Dnes rano som si ho urobila znova (kedze vcerajsi nebol z ranneho mocu) a na moje prekvapenie bol omnoho slabsi, ale stale viditelny. Tak uz som ostala zmatena uplne. Hned nato som urobila Pepino tycinkovy a opat ciarka silnejsia. Viem, zeby som mala testovat rovnakou znackou, ale este len objavujem, ktora znacka vobec stoji za to. Co poviete na testy? Dakujem za kazdu radu / slovo / nazor.

evka8282
Odpoveď bola odstránená
gejb
Autor odpoveď zmazal
veronika198
6. aug 2023

@gejb Dakujem pekne. Zajtra idem na krv a mam doma este clearblue digitalny. Mozno skusim zajtra rano. Tu asi plati jedna vec, ze sa oplati aspon troska viac investovat do kvalitnejsieho testu😊

gejb
Autor odpoveď zmazal
mimusina
7. aug 2023

@gejb blahoželám❤️ja idem zajtra na prvý ultrazvuk snáď aj my budeme počuť srdiečko 🙏🙏🙏

veronika198
7. aug 2023

@gejb Blahozelam. To je super. 😊 Ja som dnes 10. den po KET a potvrdili mi, ze mam 180 HCG z krvi. Povedali, ze je to pekne cislo na 10ty den. O dva dni idem este raz na krv ci cislo rastie. 🤞

benchy
Odpoveď bola odstránená
pauli_nama
Odpoveď bola odstránená
benchy
3. dec 2023

Zdravím, ak by niekto potreboval Clexane 0,4 mg (1 celé balenie + 4 ks) a Amelgen 400 mg (14 tabl.) mám zvyšné. Prosím SS

Strana
z7