KET jún 2023
Ahojte, čaká Vás KET v júni?
Môžeme sa podporiť 🙂
@marinecka95 vidim, ze sa tu vela nickov opakuje z ket april a maj... snad to tentokrat vyde...
@marhulka2022 a v júni sa bude opakovať posledný krát 👊🫶 som o tom presvedčená🤪🫶
@marinecka95 ze by sme sa stretli v terminovkach???
@marhulka2022 jednoznačne 🙂 inú variantu si ani nepripúšťam ☺️
@marinecka95 áno, metóda je osvedčená 😁 zajtra držím palce ✊
@marhulka2022 ideme do toho aj tento mesiac a ako marinecka píše tento mesiac sa nám to ide všetkým podariť 🙏♥️
Tak dievcata zajtra nas caka velky den,tusim nezaspim
@stanka562 tak tak 🙂 bojujeme ako levice 😍
Tak baby už mám po kontrole, Dr ma chce vidieť ešte raz tento týždeň. Vklad predbežne utorok, presný termín upresní na kontrole.
@marinecka95 áno estrofen mám pri každom KET vždy idem v riadenom cykle
@marinecka95 tiež ešte nízka sliznica?
Ja som mala ísť v native, ale včera po kontrole mo nasadil estrofem, ďalšia kontrola vo štvrtok a vklad predpokladá v pondelok.
@soraya004 detto 😀 len na kontrola v piatok, vklad predbežne pondelok
@marinecka95 ahojte tak ja dnes 7 den vkladu ❤️ stále sme opatrný…🙂
@katarinaforever krasa 🥰
@marinecka95 ďakujem čakám na tvoju fotku s dvoma // určite sa to podarí ☘️🤗
@katarinaforever supeeerr 👍👍 tešíme sa 🤗 v júni budú v tejto skupine pribúdať už len takéto foto dievčatá 💛😉
@katarinaforever verím, že áno 👊☺️
@katarinaforever ozaj čo to máš za testy? Neznáme 😄
@marinecka95 sme na dovolenke v Dansku 🙂 a testovala som sa už 4 den pepinom lebo mi bolo dosť zle, ale naozaj že choroba hrdlo a tak. Už to bolo vidieť na teste trosku 🙂 všetkým vám držím palce hlavne nech to dobre dopadne- lebo toto je len začiatok 🤗🥰❤️
@katarinaforever pecka ❤️ užívaj dovolenku, privezieš si teda krásny suvenír 🥰👊🫶😍
@marinecka95 😂 daj vedieť kedy máš termín budem na teba myslieť. Nech nás je čo najviac 😉
@katarinaforever jasne, ozvem sa 🙂 budúci týždeň, to je isté 😃
Upresním v piatok po kontrole ❤️
Ahojte tak mi to mame dnes uspesne za nami a velmi dufam,ze tento pokus to konecne vyjde…trochu ma zaskocil transfer,pretoze nam embryo skocilo po transfere spat na pipetu,takze sme mali vklad na 2krat,vraj pravdepodobnost,ze sa to stane je 1:100,no nic,hlavne,ze je tam,kde ma byt a ta druha vec,hovorim muzovi,ze musime ist do mekaca na hranolky a miesto 1. ktore som zaplatila mi doniesli dvoje,to je nahoda ☺️
@bejbs123 držím palce 🙂
McDonald’s - ideme testovať či je naozaj po KET taký zázračný? 😄
@marinecka95
asi tonooznate,ze zena spravi vsetko preto, aj keby mi niekto povedal,ze sa mam 3xpotocit na hlave a pomoze to,tak to spravim 🤣
@ivanka12 Dakujem
@bejbs123 rozumiem 🙂
McDonald´s ale ešte oskúšaný nemám 😁
@bejbs123 *odskúšaný

@marhulka2022 Oj, ako na potvoru 😞 snáď príde čoskoro.
My so @stanka562 máme úžasný recept na vyvolanie menštruácie - ak by si chcela napíšem ti do IP 😇😜