icon

KET jún 2023

marinecka95
31. máj 2023

Ahojte, čaká Vás KET v júni?
Môžeme sa podporiť 🙂

anna1802
21. jún 2023

@33ada33 a kam chodíš do centra? Mne tiež robili všetky vyšetrenia a všetko bolo ok, vždy som si želala, aby niečo zistili. Ak by si náhodou chcela skúsiť ket v inom centre určite odporúčam Olomouc, doktor machac. Je top 👍🏻

katarinaforever
21. jún 2023

@33ada33 ahaa tak držím palce nech to je pozitívne

marinecka95
autor
21. jún 2023

@katarinaforever ahoj, testovala som už aj včera ale táto potvorka malá sa akosi schovávala a ukázala sa až dnes 7DPT 🙏 Snáď bude silnieť

katarinaforever
21. jún 2023

@marinecka95 tak super tešíme sa a daj vedieť ako to silnie 🙂 ☘️

marinecka95
autor
21. jún 2023

@katarinaforever trošku mám z toho obavy, že sa ukázala čiarka až na 7DPT ale snažím sa myslieť pozitívne ❤️🫶

33ada33
21. jún 2023

@katarinaforever dakujem 🤗

33ada33
21. jún 2023

@anna1802 ďakujem za info 🤗 ja som začala riešiť ivf v tomto centre kde som teraz Gyncare NR počas korony lebo vtedy bol problém s cestovaním a už sa to vlečie 3 roky

katarinaforever
21. jún 2023

@marinecka95 to si myslím že je úplne jedno hlavne že je a bude silnieť 🤗

marinecka95
autor
21. jún 2023

@katarinaforever verim 🫶🙏

soraya004
22. jún 2023

10 dpt, ani tomu sama neverím 😯
Jediné emryo z dvoch IVF. Dúfam, že dobojujeme ❤️

ivanka12
22. jún 2023

@soraya004 gratulujem a silno držím palce 🤗

katarinaforever
22. jún 2023

@soraya004 paráda ☘️

soraya004
22. jún 2023

@ivanka12 ďakujem 🙂

anna1802
22. jún 2023

@soraya004 krasne, užívaj si to ❤️

mimieee
22. jún 2023

Ahojte spolubojovnicky 😊 rada by som sa k vám pridala 😊 v pondelok 26.6. Ma čaká ďalší, v poradí 3.Ket. Tentokrát inak ako predchádzajúce 2. Chodili sme do iscare BA, 2 nevyšli, napriek tomu, že som mala potvrdenú viackrát ovu (síce len 19-20 deň, lebo mam ďalšie cykly) nechceli ísť do native 🤷‍♀️ tak sme z investovali-dali sme previesť 1 posledné embryo a 10 vajíčok do reprofit Brno, išla som v nativnom cykle. V pondelok som bola na kontrole, všetko bolo vynikajúce,tak som večer pichla ovitrelle, od stredy utrogestan a teda v pondelok vklad. Čítala som tu, že vacsina z vás išla na vklad 5.den po ovitrelle, tak som z toho trochu rozklade a, nakoľko ja idem až na 7. Deň po ovitrelle 🙇‍♀️

mimieee
22. jún 2023

No a po 2 neúspešných sme išli na imunologicke vysetrenie, kde mi vyšla špecifická celularna odpoveď voči partnerovym antigenom, takže teraz mi 1.krat (3.vklad) podali intralipidy. @marinecka95 ty si tiež mala intralipidy?

marinecka95
autor
22. jún 2023

@mimieee áno mám intralipidy Omegaven kvôli zvýšeným NK bunkám. Zatiaľ ale nepomohli. Už som ich absolvovala 8.

mimieee
22. jún 2023

@marinecka95 ja netuším aký typ intralipidov mam, ale mam odvtedy brutálne nafúknuté bruško-ty si mala tiež? Veľmi ti drziiiim palce, aby ti čiarka silnela, je super tu čítať, že sa vám niektorým zadarilo 😊

marinecka95
autor
22. jún 2023

@mimieee áno cítila som sa taká naliata, nafúknutá ale to asi v kombinácii s hormónmi 🤓
Máš vysokú dávku?
Ďakujem ale nám to asi nevyšlo, čiarka bola včera pekná, dnes výrazne slabšia, zajtra idem na krv už na 9DPT 🤷‍♀️
Paradoxne pri vkladoch bez intralipidov mi všetky vyšli, hcg sa vyškriabalo na 4000 cca a vtedy to skončilo, s intralipidmi ani ťuk už druhý vklad.
Či je to nimi to si nedovolím tvrdiť, to je len môj postreh.

mimieee
22. jún 2023

@marinecka95 to fakt? Nezúfaj ešte, uvidíš teda zajtra 😊 budem ti veľmi držať palce, možno iba ten test zblbol, neprestávaj dúfať 😉

mimieee
22. jún 2023

Neviem, či mám vysokú dávku, 1 infuziu som dostala-malý sacok, ktorá tiekla presne 1 hod

anna1802
22. jún 2023

@marinecka95 aj ja som mala druhý test slabšiu čiarku, ako prvú, zrejme to spôsobuje farbivo 💁🏽‍♀️ ale hcg som mala v poriadku, teda zatiaľ. Držím palce ✊🏻

marinecka95
autor
22. jún 2023

@mimieee uvidíme, v tomto som realista. Je to kruté ale je to tak. Máme posledné embryjko 🙏

marinecka95
autor
22. jún 2023

@anna1802 ďakujem, uvidíme 🤷‍♀️ ale myslím, že potrebujem prestávku, tretí vklad za sebou už je asi moc aj na koňa.

marinecka95
autor
22. jún 2023

@mimieee fuuu tak to neviem .. mne miešajú Omegaven do fyziologického roztoku 250ml a schemu podávania mám na 5 hodín 🥵 sestričky mi to ale urýchľujú, zlaté na tie 3h určite

mimieee
22. jún 2023

No ty to máš s tými intralipidmi asi trochu inak 🤷‍♀️ každopádne, budem na teba zajtra myslieť, daj vedieť potom 😊 a keď to cítiš tak, že potrebuješ prestávku, určite si ju dopraj podľa mňa, ja som mala prestávku tiež od februára a myslím si, že to bolo veľmi prínosné, lebo teraz to prežívam všetko oveľa ligtovejsie ako predtým. 😉 Je to pre nás všetky veľmi náročné, ale tu v tejto skupine sa asi aspoň trochu vieme pochopit/podporiť ❤️

marinecka95
autor
22. jún 2023

@mimieee ja to napodiv všetko zvládam úplne skvele, som v tomto realista a už po tých všetkých skúsenostiach viem, čo môžem reálne očakávať.
My sme mali prestávku po vkladoch presne rok, nič lepšie som nemohla urobiť, teraz ďalšie dva vklady po sebe a cítim to tak, že ten ďalší a vlastne z tohto ivf posledný absolvujem neskôr. Leto si užijem a potom opäť bojujem ako levica. U nás nie je problém otehotnieť ani prirodzene, no žiaľ vždy to skončí do max 10tt cca.

marhulka2022
22. jún 2023

@mimieee ahoj,ja idem v riadenom cykle a vklad mam tiez 26.6. A 19.6 som mala kontrolu od vcers vkladam utrogestan.. 19.6 mi brali aj krv na progesteron aj 26.6 mi budu brat krv na progesteron
Drzim palce

mimieee
23. jún 2023

@marhulka2022 ahoj, no tak to máme termínovo úplne rovnako 😉 do ktorého centra chodíš?

marhulka2022
23. jún 2023

@mimieee tam kam ty ;)
Reprofit Brno