KET jún 2023
Ahojte, čaká Vás KET v júni?
Môžeme sa podporiť 🙂
@bejbs123 ďakujem 🫶
@anna1802 ahoj ako aj si si robila ten test ?
@ivanka12 gratulujem 🥰 snáď sa o pár dní pripojím 🙏 ja som dnes len 3DPT
Dnes 5dpt, ale vnútorný pocit taký ako nič moc 🤷
@soraya004 to ešte nemusí nič znamenať 😉
@anna1802 ahoj a to kedy si mala vklad pri takom Hcg ? 🙂
@katarinaforever ahoj, vklad som mala 4.6 a posledná menstruacia 12.5.
@anna1802 to je krasna hodnota hcg..
@marhulka2022 ďakujem ❤️ strašne som sa bála výsledku
@anna1802 vkladali 1 ci 2 embrya??
@marhulka2022 jedno
@anna1802 tak to je krasne hcg...drzim palce na uzv..
Ahoj dievčatá ja dnes vklad tak verím že sa pripojím k úspešným tehulkam 🤗💛🙏
@marhulka2022 ďakujem ❤️
@marinecka95 ahoj kedy testujes ? Ako sa cítiš ?
Ahojte kočky, tak ja už mám po vklade 🥰 verím že teraz to dotiahneme do úspešného konca 🙏😊
@stanka562 držíme palce 🙂
Dievčatá ktoré ste mali II aj potvrdené z krvi tehu postrehli ste počas tých dlhých dní čakania nejaké zmeny na sebe?
Ja okrem občasného bolenia brucha (čo môže byť spôsobené aj liekmi) nič 😐 a neviem teda či to je dobre/zle znamenie
@33ada33 ahoj aj ja čakám na akciu budúci týždeň a som hrozne nafúknutá hlavne večer ako v piatom mesiaci. Kedy ideš na sono ?
@33ada33 ja som mala sem-tam bolesti v podbrušku, ešte stále mávam, nafúknuté brucho a mega únava, ale každá je iná a vo veľa odborných článkoch píšu, že nemusíš mat žiadne príznaky a môžeš byt tehotná. Ja som mala toto 8 vklad, predtým som mala vždy tehotenské príznaky a nič z toho, hlavne sa kvôli tomu nestresuj. Držím palce
@katarinaforever ja som ešte len po vklade 2 deň ešte neviem či to vyšlo 🙂
@anna1802 ďakujem 🤗 môj to bol 4 vklad
Pri prvých dvoch úplne bez akýchkoľvek príznakov, tretí vklad som mala pichanie v podbrušku aj pri najmenšej námahe a slabucne spinenie také dvojdňové a výsledok všetkych troch bol vždy negatívny
Teraz som úplne v pohode ale dnes som len 2 deň po KET ...tieto dní čakania sú veľmi dlhé dni 😆
@33ada33 uuuplne chápem, vždy si hovorím, že si nebudem nič citát, a nikdy mi to nedá. A všetky ket si mala riadene? Teda s tabletkami? Pýtam sa iba preto, že ja som mala 7 neúspešných, vymenili sme centrum, kde mi lekár povedal, že ket vyskúšame inak, keďže tie riadene predtým nevyšli. Mala som nativ, pichla som si iba ovitrelll, aby praskol folikul.
@anna1802 áno zatiaľ všetky som mala riadené a všetky ako cez kopirák po každom som si doplnila nejaké vyšetrenie ktoré vždy vyšlo s dobrými výsledkami.
Máme posledné embryo mrazené ak by tento KET nevyšiel ďalší aj ja chcem v native a potom už konec
Už nemám nato ani silu ani nervy a ani peniaze

@marinecka95 drzim palce