KET - máj 2021
Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰
@mischel123 najprv 2xiui, potom 2 x Et a 3x Ket
Pribrala som od medrolu 8 kg
@bagiro aj ja som pribrala od medrolu 5 kg zatial :( a beries medrol 2 roky v kuse? A ETy a KETy si mala uz pocas užívania MEFROLu? Kedy si mala teraz KET?
@mischel123 medrol som zacala uzivat po prvom nevydarom IVF cykle, som si povedala,ze kym mi neurobia komplet vysetrenia vsade,nebudem ,,plytvat,, embryami...preto ma z car poslali na odbery na reproduk.imuno a tam mi zistili cytokiny,hned nastavili medrol, najprv len jednu tabl plus infuzie intralipidy. Potom som tento rok isla na 2.ivf, et nevysiel a teraz som po Ket (brala som 2 tyzdne pred vkladom 2x medrol denne a absolvovala som infuzne intralipidy viackrat) a som aktualne v 5tt🙂
Takze zjavne mne medrol,intralipidy pomohli🙂
Este aj teraz beriem 2 x denne medrol,eutyrox, progestanalle cipky a ten anupyrin na krv (namestio Clexan injekcii).
@mischel123 ahoj, ja mam presne to iste. Zvysene cytokiny a berem uplne to iste co ty, aj picham fraxiparin 🥰
Baby dnes som testla. Nasla som jediny test z nevydareneho ketu v 2019, expiroval koncom roku 2019. Najskor to vyzeralo vselijako, cervena bola polka testu a nakoniec toto vyslo 🥰 ..no ci verit expirovanemu testu..vo stvrtok 20.5 mam krv (21.5 v mojom uvodnom prispevku som sa pomylila), tak sa bude vidiet.
@reginaf krasne ciarocky, som rada ze si dalsia ktora ma pozitivny testik. 😊❤ gratulujem. A na teste sa nema co pokazit pokial je spravne uchovavany. Maj lasky cas 🥰
Dakujem dievcata. Ja som prekvapena, chcem sa aj tesit, no stale sa udrziavam v klude, lebo stvrtkove HCG povie viac. Uz raz sme toto prezili, tak aj manzel mi hovori, aby som este vydrzala do stvrtku.
Co sa tyka medrolu, ja som tiez pribrala z neho 5-7kg, berem ho od oktobra. Najskor som brala 3x2 tabletky a teraz berem vraj len udrziavaciu davku, 1x2 tabletky.
Ahojte, chcela by som sa vás spýtať, mala som ísť na ET teraz vo štvrtok, ale báli sa ze dostanem OHHS tak mi povedali ze až KET. Tak sledujem bublinky ako sa vyvíjajú. Ale chcem sa spýtať za aký čas asi ste po ET dostali MS a kedy sa plánuje potom KET?Lebo mi nič nepovedali.
@siska266 ja som dostala menzes presne 9 dni po odbere vajicok, a po menzese som mala kontrolu 13den cyklu,pozreli ci je dostatocne vysoka sliznica,potom od 16dc som zacala vkladat Progestanelle a 20dc som mala KET. Zalezi ako si na tom s hormonmi, vacsinou zvyknu davat aj Estrofem alebo iny druh estrogenu od 1.dna menzesu,ak mas nizsiu sliznicu.
Takže je to individuálne. Tak sa ozvem mojej doktorke a nech už ona rozhodne. Ale po OPU som v pohode hoci som mala 26 folikulov.
@siska266 to mas zatial pekne cisla. Mne odobrali 14 vajicok a z nich mi do 6teho dna prezili len 3 embrya.
@bagiro
@reginaf Dakujem baby 🙂 a kam chodite na reproimuno? Ja beriem 3 mesiace medrol 1 x denne 3 tabletky (4mg) cize spolu 12 mg. Ale beriem popri tom aj ine, toto:
Rano:
1 tbl femibion 1
1 tbl vitamin C 1000
1 tbl vitamin D 2000
1 tbl Nolpaza 20 mg
2 tbl estrofem
Doobeda:
3 tbl (4 mg) Medrol
3 tbl Joint Support Plus
Obed:
1 tbl probiofix
1 tbl potassium 50 mg
1 tbl magnezium 250 mg
2 tbl estrofem
Vecer:
1 tbl calcium 650 mg
2 tbl estrofem
Prosim vas beriete toto vsetko aj vy? Mne to na reproimunologii kazali vsetko brat od začatia užívania medrolu a nikto mi nevedel povedat ci to mam vsetko brat aj po KET... tak preto 🙈
Inac dnes som si robila test a biely :( ale som len 5.den po KETe... uvidime...
@bagiro ozaj. Ja som tiez chodila na infuzie intralipidov a mala som KET ale neúspešne tak mi dali MEDROL a toto je vlastne prvy KET s MEDROLom tak uvidime... este mame 1 embrio v mrazaciku 🙂
@reginaf
@bagiro Baby a do akeho CAR chodite? Kedy vam vysiel prvy pozitivny test? Myslim po kolko dni od KETu?
@mischel123 co je potassium, v zivote som to nepocula. Beries toho dost😊 reproimuno chodim v nitre k dzurilovej. A mam od nich kalcium, nedrol a nolpazu.
@mischel123 ja som testovala dnes 1x, mam 12ty den. Chodim do gynfiv
@mischel123 to si po ET? Alebo pred este?
Ja beriem 2x4mg medrol (8mg denne), eutyrox, kys.listova, progrestanalle cipky 3 denne.
Ale chodim aj na infuzie intralipidy v ramci reprod.imuno.
Som mesiac po Ket🙂
@mischel123 ja beriem aj medrol aj intralipidy, nevysiel Ker,potom ani Et a dalsi Ket vysiel🙂
@mischel123 ja v Ke Gyncare,chodim tam dva roky.
Prve Ivf-er ani ket nevysli, potom som zacala intenzivne riesit v Presove reproduk.imuno a tento rok som isla na 2.ivf-et nevysiel v marci, v aprili som mala Ket a som cca v 5tt🙂 je to celkovo moj 3 ket🙂
@reginaf ja chodim do reproimuno do imunovital dr Bergendiova a potassium je draslík. Ona mi toto vsetko predpísala ze mam uzivat popri Medrolu lebo ze medrol berie vela všelijakých vitaminov a tymto ich doplním... ale neviem ci aj po KET... povedala mi ze nevie... tak to z toho jeleň 🙈 aj ja chodim do GYNFIV do BA 🙂 ty tiez do BA?
@bagiro ja som po KET. Mala som 13.5.2021 minuly stvrtok KET...
@mischel123 prvy celkovo?

@mischel123 tak to mas stastie ze uz mas dcerku. Tentokrat to urcite musi vyjst ❤ my este nemame deticky, u nas je problem u mna PCOS,endometrioza a manzel ma teratozoospermiu.