KET - máj 2021
Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰
@bagiro nie nie... toto je moje 1.IVF a mala som jeden ET ten nevysiel potom KET ten skoncil potratom v 11.tt a potom dalsie 3 KET vratane tohto... takze spolu som mala 1 ET a 4 KET...
@bagiro kolko mg medrol beries denne?
@mischel123 tak to mame cca rovnako, ale ja mam druhe Ivf,mam o et viac🙂
@mischel123 2x4mg, zacala som 2 tyz pred vkladom,predtym som brala ,,udrziavaciu 1x4mg tabl.
@bagiro ahaaaa a teda ty k tomu medrolu neberies ziadne vitaminy atd co ja?
@mischel123 kys.listovu;) nic ine,bezne si sem tam dam C a D🙂
@marticka85po Fuha, to až tak môže ten počet klesnúť.... Tak to sa budem aj báť pozrieť na ne veru.... To prečo sa deje nik nevie vysvetliť asi... A genetiku ste mali spravenú? Myslím tvoju a manželovu?
@bagiro ahaaaa... tak to asi dominam ked uz to mam, ale ked to netreba brat tak kaslem na to.... a nemas vedľajšie účinky z toho medrolu?
@mischel123 do Nitry, ale v BA robia vacsinu zakrokov.
@mischel123 mam kilaaa hore a som nervozna🙂
@marticka85po mne 9 vybrali,5 sa pekne spojilo,jedno bolo hned na Et,potom Ket a este mam 3 mrazaciky🙂
@mischel123 mne ukázalo na 5 deň//
@siska266 nie genetiku sme nerobili. Mali sme len zakladne vysetrenia co nam poskytlo CAR, endokrinologiu, a hematologiu.Zalezi aj kolko mas rokov. Ja uz mam 35 a tympadom ze mam PCOS a AmH 7 tak bolo hned jasne ze to pojde skor do kvantity ako do kvality. Ale sme radi ze aspon tie 3 vymodlene embryjka sme mali. A ja som ani necakala ze pri endometrioze a PCOS a 8rocnom snazeni, sa nam zadari hned na prvykrat. Takze pre nas je to zazrak. Este mame 2 zmrzlinky.tak mozno o 2 rocky si pojdeme pre surodenca 🙂
@amy192 kam chodis do Centra?
@marticka85po Aha tak ty si to mala komplikovane. My sa snažíme 4,5 roka a mame aj Genetiku za sebou a všetky možné vyšetrenia a na nič nám neprišli dodnes. Nikto to nechápe, dokonca manžel nadpriemerný spermiogram, ja mam 31 rokov. Už posledná šanca pre nás je ifv, a ak už to nevyde tak fakt je to medzi nebou a zemou.... Inak úžasné gratulujem Vám ze sa podaril zázrak. 🙏
@siska266 no u nas boli zname nase diagnozy cize prave toto nam branilo v otehotneni. A viem ze je kopa parov kde sa nenajde ziaden problem a predsa nemozu otehotniet. To su veci medzi nebom a zemou. Musis dufat ze sa to podari tentokrat. Ja som sa pred ketom citila uplne super, nebola som nervozna,uplne kludna akoby som uz citila ze sa to podari. Nejake take znamenie alebo vnutorny pocit.a to som strasny stresmen 🤣
@amy192 ja som dnes 5.den od KET a test uplne biely.... ked som mala druhy vklad tak mi ukazalo az na 9.den dve čiarky... uvidime
@mischel123 tak tak,5ty osobne je velmi skoro, ja so mala az na 8 cca
@marticka85po Tak ja mam tiež rešpekt pred všetkým. A hlavne keď si niečo plánujem tak vždy do výde inak. Teraz som sa tešila na ET a odložili mi ho. Takže ja už som taka ze neviem aj sa teším na KET aj zase nechcem sa predčasne tešiť, lebo ani neviem ešte kedy bude. Ale samozrejme teším sa z bubliniek a z toho ze sa niečo rieši a deje, lebo sme mali aj obdobie prestávok. Ale ak ifv nepomôže-nevyde, už necháme to tak uz sme vyčerpali všetky možnosti...
Ja tiez uz 5dpt som mala ciarku a 4dpt dusika slabeho
@siska266 uplne ta chapem.ja som tomu dala 3 sance,kedze boli 3 embrya ale ak by sa nepodarilo tak by som to nechala tak a uz by sme sa snazili len prirodzene.uz by som do dalsej stimulacie nesla.je to zataz na psychiku aj telo.
@bagiro tak snaaad to tak bude ❤️
@butterfly333 ahoj, ty ako? Skusala si testovat, ci nechavas to na krv?
@reginaf nejdem ani na krv keď je test negatívny
@marticka85po To áno je, ja som mala síce len Gonal a potom na konci orgalutran.Ale psychicky by som to aj dala ale ma prestimulovali,tak ma vaječníky bolia ale oproti MS co mávam je to nič. A išla si aj na PN? A v koľkom si tt?
@siska266 ja som mala Diphereline 0,4 a Menopur 300ku. A tiez ma boleli vajecniky. Posledna MS bola hrozne bolestiva,som spotrebovala cele balenie Flektoru. Zajtra mam krv na 14den. Cize som asi 4tt plus nejake dni. Neviem ako sa to pocita. Dnes som 33dc a vklad som mala 20dc
@siska266 a hej som na PN od zaciatku stimulacie. A som rada lebo ja som skoro celu tu dobu prelezala.mala som vedlajsie ucinky stimulacie ako silne potenie,bolesti v panve,bolesti noh. Najhorsie boli tie dni po odbere a nasledna MS. Potom uz pred ket a po ket to uz bolo fajn.nic ma odvtedy nebolelo co sa tyka brucha.musim poklopat
@butterfly333 mne povedali, ze musim prist na krv v kazdom pripade. Tebe to nehovorili?

@mischel123 ja medrol zvysenu davku beriem aj po Ket a som tehu🙂