icon

KET - máj 2021

reginaf
6. máj 2021

Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰

siska266
18. máj 2021

@marticka85po A OHHS si mala ci nie? Aj ja používam na MS flektor 👍 ja ho milujem ako mi zaberie. Ja som to celkom v pohode mala a aj po OPU,len sa báli pri takom pocte vajíčok že dostanem OHHS.A tak co už, počkáme ešte, aspoň telo si oddýchne trochu. Len cítim vaječníky stále trochu keď sa moc vyčerpám, ja do práce chodím, ale deň pred KET už by som išla na PN. No tak MS sa bojím veru aká bude a hlavne kedy príde...
Super tak teda zajtra budeme Ti držať palce 👊

marticka85po
18. máj 2021

@siska266 nemala chvalabohu,pichli mi v den odberu Depo medrol, a 7dni som pichala Clexan. Ako mala som trosku bolesti v podbrusku ale nebol to OHSS. Cize dobre ma nastavili. A rychlo som sa zotavila.doma som sa ladovala masom,bielkovinami,a pila vela vody. Citala som ze OHSS maju vacsinou mladsie zeny do 30rokov a potom tie co maju viac vajicok.chvalabohu ma to obislo.hlavne si oddychni. Mna by ani nenanapadlo ist do ET. Oni mi hned navrhli ze KET nech sa vycistim z hormonov. Nenamietala som. Oni vedia najlepsie co robia. A nebanujem,lebo to vyslo. A hej flektor je vseliek,stale som si ho davala predpisovat pri MS kedze ja mam priserne bolestivu vdaka tej pliage endometrioze. Kolkokrat som musela ist aj na injekciu alebo infuziu od bolesti co som nemohla stat na nohach. akurát ze ja uz teraz mozem len Paralen. Flektor uz je pre mna tabu 😀 ked mas moznost chod PN. Mne to velmi pomohlo.u nas v praci je to jeden chaos. Ja tam dviham 10kilove krabice,balim nejake veci a treba robit rychlo svizne. To by som nezvladla teraz

mischel123
19. máj 2021

@reginaf
@bagiro baby otázočka prosim 🙂 davali ste si nieco zvláštne alebo robili nieco zvláštne pred vkladom alebo v den vkladu alebo po vklade, aby to vyslo? Pripadne v den vkladu aj po vkladu ste lezali alebo oddychovali? Pripadne nejaka úprava stravy alebo niecoho? Dakujeeeem moc! 🙂

siska266
19. máj 2021

@marticka85po Jaj no mne keď som mala veľa vajíčok, dali pred odberom pichať len Orgalutran na ukončenie tvorby a všetci sa zhodli hneď odklad ET, že budem mať isto OHHS.A asi som mala mierny keď som bola v pohode. A odvtedy neviem nič co dalej. Dnes som písala doktorke že aký je postup liečby. Včera už ostalo bubliniek 12.Zajtra budú mať piaty deň.
Tak ja pracujem aj v kancli ale väcsinou aj v archíve, kde sa naťahujem so šanonami, je tam zima, prach... Cestujem vlakom, skoro vstávam. Takže tiež pôjdem na PN po KETe. A ešte ma chcú dat na miesto kolegyne co ide do dôchodku robiť s ľuďmi a to odmietam. Takže teraz keby to hneď vyšlo by bolo úplne Top, by sa mi vyriešila práca.

marticka85po
19. máj 2021

@siska266 nech ich vydrzi co najviac 🙏 pokial mozes ist PN po vklade tak urcite chod. Pracu vypust z hlavy a venuj sa sama sebe. Vela oddychuj,dopraj si dobre jedlo, nenamahaj sa. Aj to je dobry krok ku uspechu.mne to pomohlo sa nestresovat.

amy192
19. máj 2021

Baby 5deň po Ket mi ukázalo// slabšie ale viditeľné a dnes mám 8 deň a su tak isto slabé nemali by silniet??

bagiro
19. máj 2021

@mischel123 osobne za mna-vysledok je medzi nebom a zemou ver...
Pri prvom ivf som fakt dbala na klud,trosku relax,bez hadok,kriku,stresu...uprava stravy nic... len to com mi naordinovali z Car a endokrinologie... ani jeden vklad nevysiel...
Pred druhym IVF som trvala na reproduk.imuno a vysetreniach tam, zacala som brat dalsie tabl a injekcie z reproimuno.
ET nevysiel-a to som tiez bola v klude...

Tyzden pred ket som mala totalne stresove obdobie,aj s placom atd... isla som na Ket, lebo aj tak som uz mala termin a este v den ket som sa pohadala dost s manzelom,potom sme 3 dni po ket mali naprd obdobie...cize zaver-absoluuuuuuuuutne som neverila,ze teraz to moze vyjst! Obdobie s hadkami,stresy,plac aaaa VYSLO TO!
Cize osobne za mna-ak ma vyjst,vyjde. Ak nema,nepomoze ti nic.
Ja by som pri tomto vklade nedavala sebe ani percento a ono to vyslo;)))

bagiro
19. máj 2021

@amy192 aj mne silneli mininalne;) ale je to ok;)

marticka85po
19. máj 2021

@amy192 zo zaciatku pomalsie tmavnu lebo hcg je este nizke ale potom sa to rozbehne a budu tmavnut rychlo

amy192
19. máj 2021

Tak už som sa začala báť že sa niečo deje zle ale robila som si aj digitálny test q vyšiel pozitívny. To už mi asi riadne z toho šiši🙈🙈🙈

amy192
19. máj 2021

Jooj baby zlatíčka ste viete ma pekne upokojiť 😘

reginaf
autor
19. máj 2021

@mischel123 kazdy vklad som nieco robila, bezlepkova strava, femibion aspom 2 mesiace pred brat, ine vitaminy, nejest plesnove syry (mam ich rada), vyhybat sa jedlam z grilovania vonku, lezat, nezatazovat sa..prosto furt som nieco vymyslala a myslim si, ze tym som sa drzala vo vacsom strese. Teraz? Pred vkladom som uplbe zabudla brat femibion, jem co mi pride na chut, po vklade 3 dni som sa napchavala grilovanym, potom plesnovym syrom..som si povedala, ja mam byt v klude a telo si vypyta co chce. Jedine co som dodrzala bol klud po vklade v danom dni. Prisli sme z blavy, lahla som si a max nachystala obed a veceru. Brucho ma tahalo, tak som len lezala a spala. Ale od 2.dna som fungovala standardne, jedovala som sa na meetingoch a pod. 🤣
Zajtra idem do centra na krv, cize az zajtra budem mat specatene, ci baby test neklamal. Drzte paste babule, snazim sa mysliet pozitivne, ale ved viete..pochybnosti su stale..

weja07
Autor odpoveď zmazal
marticka85po
19. máj 2021

@weja07 pekne to mas 😍 potom aj ja pridam svoje testy,len este cakam na vysledky z krvi a urobim sumar 😀

weja07
19. máj 2021

@amy192 no silniet by mali každé 2 dni. Ale zo začiatku ide hcg pomaličky, takže kľud 🙂 ja som mala takéto 🙏

weja07
19. máj 2021

@marticka85po dnes si bola na krvi? Prvý odber?

marticka85po
19. máj 2021

@weja07 dnes 14dpt odber v centre. Bola som aj 7dpt u svojho gynekologa,to som mala 33hcg.test uz mam uplne pozitivny takze snad bude dobre cisielko

weja07
19. máj 2021

@marticka85po určite áno 🙏🍀 na uzv kedy?

marticka85po
19. máj 2021

@weja07 zatial nevraveli nic z centra ale zajtra mam ultrazvuk u svojho gynekologa

bagiro
19. máj 2021

@marticka85po tak skoro? Mne v Car nechceli robit uktrazvuk,aby sa neposkodil plod...ja idem buduci tyzden na ultrazvuk 26teho a to som mala Ket 29.4.
Dost skoro ta davaju na ultrazvuk,vraj sa neodporuca tak skoro robit,ale asi kazdy to na inak,mne aj krv brali na hcg az 10ty den po Ket.

marticka85po
19. máj 2021

@bagiro ja som bola kvoli PNke 12.maja u svojho gynekologa,a on sa hned pytal ze ako to vyzera ci uz mam pozitivny test.tak som mu vravela ze ano a on mi hned navrhol ze mi vezme krv na HCG, a chcel robit aj sono ale odmietla som (bala som sa tak skoro) ved som bola este len 7dpt. Tak povedal ze ale urcite mam prist 20.5 alebo 21.5 ze ma pozrie. Som rada ze sa zaujima o mna ako o svoju pacientku. Lebo niektori gynekologovia rychlo odpinkaju zeny,nechcu robit sono,ze je skoro a pod. Proste kaslu na to. Asi sa chcel pozriet ci je to v maternici a nie mimo. Uvidim zajtra co bude. Aj sa tesim aj bojim.

weja07
19. máj 2021

@marticka85po prvý ultrazvuk? Ja idem k svojmu gynekológy 24.5 na ultrazvuk. Skôr ma nechcel pozerať, on až okolo 6-7tt prvý ultrazvuk robí.
Ale zato v Car by ma pozerali uz na 14 deň..
V nemocnici mi tiež robili uzv ale koli krvacaniu, ale nebolo ešte nič vidno, to som bola 4+2tt

marticka85po
19. máj 2021

@weja07 to nie je prvy ultrazvuk.podla mna len kontrolny,prvy bude asi neskor.

bagiro
19. máj 2021

@marticka85po ktovie,ja som bola po lieky v Car a som sa pytala,ze ci sa neda pozriet,ci je vsetko ok a Dr hned,ze vobec,ze sa nesmie skory ultrazvuk🙂 ja som este pri svojej gynekologicke nebola asi az po ultrazvuku z CAR ma tam poslu🙂

marticka85po
19. máj 2021

@bagiro ja mam starsieho gynekologa tak snad vie co robi

bagiro
19. máj 2021

@marticka85po tak asi nesla cez CAR,tak je to mozno iny postup🙂 mne odbery a vsetko zatial riesia tam.

marticka85po
19. máj 2021

@bagiro
@weja07
@reginaf
@butterfly333
Dakujem vam za podporu, ze ste ma tu podrzali tych 14 dni,ktore boli asi najkrajsie a zaroven nadlhsie v mojom zivote 🥰🥰🥰
takze baby,zrobim sumar. Ket 5.5, vkladali jednu 5dnovu blastocystu, prva ciarka sa ukazala 4dpt. Prve zaznamenane hcg 7dpt 33. Dnes 14dpt mam hcg 890 😍 posielam aj ako silneli testiky

weja07
19. máj 2021

@marticka85po jeeej superko 😍🍀🙏💞 krásna hodnota, gratulujem a veeelmi sa s Tebou teším 😍🥰 prajem Ti úspešne, zdravé a pohodové tehuľkovanie 🙏🍀

mischel123
19. máj 2021

@bagiro a v den vkladu si isla domov lezat? Ci? Veru je to medzi nebom a zemou asi vsetko 🙂 mame 7 rocnu dcerku a pri nej sa teda oddychovat vobec neda 🙈

mischel123
19. máj 2021

@reginaf drzim silno palce!!! ❤️❤️❤️ Daj vediet ❤️ A kedy si pichat fraxiparin? Vecer?