icon

KET - máj 2021

reginaf
6. máj 2021

Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰

reginaf
autor
19. máj 2021

@mischel123 ano vecer, okolo 20-21,00h.

reginaf
autor
19. máj 2021

@marticka85po to je krasa, ze 890 HCG. Gratulujem

marticka85po
19. máj 2021

@weja07
@reginaf
Dakujem baby 🍀

marticka85po
19. máj 2021

@reginaf ty ma mozno zajtra tromfnes 🤣

reginaf
autor
19. máj 2021

@marticka85po uvidime, ale bolo by to skvele. Ked som pozerala na tvoj test v 11 den, tak bol podobny mojmu.
No mne to v tomto maji potom pride ako zazraky na pockanie 🤣 ale nepredbieham, som hrozne zvedava na zajtra. Zazila som si aj nejake HCG jeden tyzden a 0HCG dalsi tyzden. Tu sa clovek moze realne tesit ked toho drobca zdraveho krasneho drzi v rukach ❤

marticka85po
19. máj 2021

@reginaf presne na to iste som pozerala aj ja ze sme mali rovnaku intenzitu takze je dost mozne ze budes mat podobnu hodnotu ako ja

marticka85po
19. máj 2021

@bagiro nakoniec prvy ultrazvuk mi dali v centre 2.6.

reginaf
autor
19. máj 2021

Baby, rozmyslam co nadhodila temu Michel, co sme vsetko robili aby sme sa pripravili najlepsie na KET. Tak to este trochu rozoberem a popriznavam sa. Urcite aj vy ste vyskusali vselico.
Ja sa uz dlhodobo pripravujem homeopaticky, ale to sa liecime cela rodina tak. Dalej som skusila kraniosakralnu terapiu, ta ma krasne vedela skludnit a v nej urcite budem pokracovat. Tiez casto chodim na masaz a v ramci nej ma moja maserka vyladovala akupunkturou. Odporucam ju, ale v rukach skuseneho terapeuta.
Ale ked vam poviem, ze som absolvovala aj terapiu pijavicami, neviem ci mi uverite 🤣 Bola to jazda veru, su to male mrsky..a rana dost dlho vydatne krvaca. Ale myslim, ze mi pomohli, citila som sa skvele po tej terapii. Taka akoby precistena, organy super fungovali, taku lahkost som citila. No asi ju uz neskusim, pokym nebudem musiet. Po nej som musela ist domov a lepit rany, skrz to krvacanie.
Co ste taketo specialne absolvovali vy?

marticka85po
19. máj 2021

@reginaf ja som si dala hamburger s hranolkami v den vkladu. Nebol od McDonalda 🤣 a 3dni po vklade som sa sprchovala len cistou vodou aby som bola NON TOXIC 🤣🤣 a od prvej chvile sa rozpravala s prckom v brusku a prihovarala sa mu

reginaf
autor
19. máj 2021

@marticka85po to je krasne to rozpravanie sa s prckom. Tiez to robim a aj pri vklade som bola myslienkami s nim, lebo pre neho to musi byt stres takto po rozmrazeni putovat dalej. Som ho povzbudzovala nech sa neboji, dobre sa prichyti, ze sa o neho pekne postaram 😊 ..kokos, ked to po sebe citam, tak psycholog pre mna je hadam malo..ale zas bola som v tom tak vtedy ponorena, napojena na neho, ze vobec mi to neprislo divne. Treba sa s nimi rozpravat.

weja07
19. máj 2021

@reginaf ja okrem toho že som pn, tak asi nič zvláštne. Po Ket sme išli k našim na obed (máme to cestou), naši nám dali požehnanie, pohladkali Magnum nech sa zavrta na 9 mesiacov a pomojkala som si segrine bábätko (2 mesačné) nemohla som z neho oči spustiť 💞 to je poklad úžasný 🙏🍀 cestou domov som muža poslala na nákup, kúpil aj jahôdky na sadenie, v deň vkladu ich išiel aj zasadiť a krásne kvitnú ako aj moje testy pozitívne 😍 večer sme si pustili náš seriál a každý deň sa prihovarame Magnumovy 💞 muž sa s ním rozpráva a dohadujú sa 😄 je to úžasné vidieť ako sa manžel teší 🥰 ja sa budem až po ultrazvuku budúci týždeň, lebo u mňa sú stále obavy a neistota 🤷‍♀️😌 som šťastná, veľmi šťastná 💞🍀 ale stále tam je to ale... Predsa naša cesta je dlhaaaa a trnista.... 8 rokov, druhé Ivf,tretí vklad, 1*spontánny ab.. 😌

reginaf
autor
19. máj 2021

To co som spominala tu, pijavice atd, to som riesila roky dozadu. Teraz nic, sla som a hotovo.
weja07 odpadavam z tvojho manzela. Je uzasny..

weja07
19. máj 2021

@reginaf neviem ci by som dala tie pijavice 😄 na masáž-therapiu som chodila každý mesiac do marca, kým sme nezačali stimuláciu. V Prievidzi je úžasná therapeuitička-maserka Lilli. Citila som sa u nej ako v raj 🙏 Prišla som boľava a odchádzala znovuzrodena 👌 na banky som chodila 2 krát do mesiaca, to bola pecka 👌keď mi doky povolí behať, tak ju pôjdeme isto navštíviť a dám si spraviť takú masáž pre tehuľku 😍
No môj muž ten prežíva všetko so mnou,je Úžasný 💞 som veľmi šťastná ze ho mam, je mi veľkou oporou🙏
Vieš ako sme robili testy?! 🤣Tie som ocikala a on už bol hľadač duchov 😄

mischel123
19. máj 2021

Ja som skusala okrem vitaminov a liekov pit ananasovy dzus predkazdym vkladom aj po vklade, cisto vystaveny, vraj to pomaha na uhniezdenie, potom som skusala pohar aj dva červeného vina v den vkladu na prekrvenie maternice, niektory vklad som hned isla nakupovat a behala po obchodoch od doobedia do úplného vcera (bolo pred vianocami tak sme darceky zháňali, dala som si popritom sushi a vklad sice vysiel ale skoncil v 11tt missed abort), potom som dalsi krat isla rovno domov a lahla som si a oddychovala a spala, potom som skusila aj oddychovat aj pobehat obchody.... no co vam poviem... uz som z tychto veci vyskusala kadečo a veru je to asi nebom a zemou lebo 4 vklady nevyšli, tento je 5.ty tak uvidime.... ale dnes 6.den od vkladu a tehu test uplne biely tak uz tomu nedavam velku sancu :( pravdupovediac verila som tomu medrolu tento krat ze uz to snad vyjde konecne 🙏 inac pojazdiť vklade alebo v den vkladu sa mi vyhodil herpes na pere a tentokrat nie ale teraz 5dni pred vkladom som prechladla a dostala som nadchu a aj hrdlo ma trochu bolelo, v den vkladu uz to bolo celkom fajn ale nos som mala stale zapchaty... neviem ci to nemoze byt z toho estrofemu? Ponukala mi lekarka ze existuje nejaka náhrada estrofemu ze nejaky sprej ale mala som este estrofem doma tak som to chcela dominat, vy stym nemate skusenost? Inac lepidlo pri vklade sme nedali ani raz, neviem ci by to pomohlo.... mame este jedneho mrazacika tak toho by sme dali vlozit hned dalsi cyklus ak sa bude dat, ale co zmenit? Netusim.... kazdopadne vam vsetkym moc moc moc drzim palceky! Mate kraaaaaasne dve čiarky na testikoch, tak nech len tmavnu krasne a hlavne vela zdravicka vam prajem ❤️❤️❤️

reginaf
autor
19. máj 2021

@mischel123 jemine vidis, ananasovu stavu. Tu som tiez skusala.
Nehadz este flintu do zita, ciarka sa moze ukazat aj neskor, 8-9den..mne v centre hovorili ze aj ked nebudem mat druhu ciarku, mam prist. Mali pripady ze im zena hovorila, ze test biely a nech jej ani nevolaju. A bola tehu..ono je to ozaj individualne.
My sme lepidlo davali vzdy. Dr.mi povedala, ze to neni nieco, ze ti to prilepi, ale ze aj embryo ta tekutina nejako vyzivuje. Tak sme ho dali..

mischel123
19. máj 2021

@reginaf ahaaa... mne v CAR povedala dr ze lepidlo je zbytocne, ze zbytocne vyhodene peniaze... tak sme ho nedali... tak dame na posledneho mrazacika lepidlo ak toto nevyjde... budem testovať este urcite do nedele a uvidime 🙂 beries aj estrofem?

siska266
19. máj 2021

@marticka85po No ved ten stres, ja tam mam nervy aj z cestovania, ranného vsravania aj z roboty a ešte tam kam ma chcú zahrabatbpo odchode kolegyne, nechcem ísť vôbec. Keď ma tam zaucali chodila som s odporom, stresom do prace a nespala som vždy predtým. Toto mi treba.... Dnes mi lekárka odpísala, ze až druhu MS začnú ma nastavovať na KET. Tak som odpísala, ze ja som v pohode po OPU, nič ma neboli a prečo mam ísť až tak neskoro. A potom ze teda skúsia bez liekov cez ovulaciiu mi spraviť KET. Len musím ísť predtým na kontrolu, či mám ovulku a ešte na krv a podla toho.

bagiro
19. máj 2021

@marticka85po tesime sa s tebou🎉👩‍❤️‍👩❣️
Ja som mala Ket 29.4., na 11.den hcg 99 a na 13ty den som mala 238.
Odvteda sa uz netestujem a ani hcg nebrali, az 26teho mam ultrazvuk🙂
Som rada,ze nam to tu naraz viacerym vyslo😍

bagiro
19. máj 2021

@mischel123 ja som dala teraz zas lepidlo a asi pomohlo🙂

reginaf
autor
19. máj 2021

@mischel123 ano, aj estrofem beriem..

mischel123
19. máj 2021

@reginaf 3 krat denne po 2 tabletky beries? Ja neviem ci mi nemoze ten estrofem škodiť, alebo odoberať z imunity alebo nieco... neviem co uz ine by mohlo byt v tom :(

reginaf
autor
19. máj 2021

@mischel123 tak tak, 2tabletky 3x denne..preco si myslis ze ti odobera z imunity? Za ten herpes? Herpes sa vyhodi aj v pripade, ze si v strese a vtedy ti klesne imunita. A viac menej nam tym medrolom imunitu znizuju, chcu aby klesli cytokiny.

butterfly333
20. máj 2021

@marticka85po gratulujem drahá a držím moooc palce nech všetko dobre dopadne.

marticka85po
20. máj 2021

@butterfly333 dakujem krasne ❤

mischel123
20. máj 2021

@reginaf a PROGESTERON kolko krat denne beries? Ja rano dve a vecer dve cize 800 mg denne...
mne sa pokazde den pred vkladom alebo v den vkladu alebo 1-2 dni po vklade vyhodil herpes na pere a nikto nevedel preco a to som sa ani nestresovala, bola som takto v pohode ako teraz a teraz sa mi nevyhodil vobec... neviem tym padom cim to je... alebo co zmenit este na dalsi posledny vklad aby to uz vyslo :(

mischel123
20. máj 2021

Baby! Tak ja som si dnes rano urobila dalsi test, ze Sak ked uz ich mam kupene tak to ponímam, KET som mala presne pred tyzdnom tamto vo stvrtok takze dnes 7.den od vkladu. Pockala som par minut a ze idem prenho na wc a vyhodit ho do kosa a zrazu pozeram, ze Sak tam je slaba ciarka, utekam za muzom a on ze Ano vidim ju tam😍 skusala som to odfotit ale nejde mi to moc dobre, kuknite 🙂 co myslite vy?

marticka85po
20. máj 2021

@mischel123 vidim,krasna čiaročka 😊🙏

bagiro
20. máj 2021

@mischel123 ake lieky beries? Ak len progesteron,ten ciarku neurobi,ale pregnyl,estrofem atd ano...🎉

mischel123
20. máj 2021

@bagiro Rano:
1 tbl femibion 1
1 tbl vitamin C 1000
1 tbl vitamin D 2000
1 tbl Nolpaza 20 mg
2 tbl estrofem
2 tbl PROGESTERON
Doobeda:
3 tbl (4 mg) Medrol
3 tbl Joint Support Plus
Obed:
1 tbl probiofix
1 tbl potassium 50 mg
1 tbl magnezium 250 mg
2 tbl estrofem
Vecer:
1 tbl calcium 650 mg
2 tbl estrofem
2 tbl PROGESTERON
Fraxiparin

Toto beriem....

reginaf
autor
20. máj 2021

@mischel123 progesteron beriem tak isto.. 2tbl rano a 2tbl vecer..