icon

KET - máj 2021

reginaf
6. máj 2021

Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰

reginaf
autor
20. máj 2021

Babulky bola som rano na krvi, teraz cakam..doteraz som mala same meetingy cez PC, cize celkom to slo. No ostalo tu v byte teraz ticho a uz na mna prichadzaju nervaky. Samozrejme skludnujem sa, verim tomu ze to vyslo..ale do telefonatu budu chvile hore a dole ze budem..kokos, bungee jumping je slaby odvar od tohto co my zazivame🤣

marticka85po
20. máj 2021

@reginaf mne sa hodiny vcera akoby zastavili 🙂 ale potom som sa dockala. A vies dobre ze to vyslo takze zbytocne stresujes 😊

weja07
20. máj 2021

@reginaf ja som mala výsledky z krvi vždy až na druhý den, ale si myslím, ze je možnosť ich mat poobede keď to sestrička poznačí.. Akurát v nemocnici boli po 3 hodinách hotové. Držím Ti palce, určite bude krásna vysoká hodnota 🙏🍀💞 daj nám hneď aj vedieť 🙂 som nedočkavá 😘

bagiro
20. máj 2021

@reginaf aj ja len progesteron

bagiro
20. máj 2021

@reginaf pis pis,ked zavolaju,ja som bola rano na 7 a zavolali az o 15tej😄

bagiro
20. máj 2021

@mischel123 ja som tak mala ciarky a nakoniec bolo biochemicke z liekov:( ale testuj sa,porovnavaj intenzitu testu.
Ja beriem medrol, kys.listovu, eutyrox kvoli stit.zlaze a z CAR teraz po Ket len cipky progestanalle
Minuly ket som brala to co aj ty...estrofem plux clexane.
Drzim palce🙂

reginaf
autor
20. máj 2021

Babulky, volala sestricka, HCG je 898. To je krasne. Skoro som odpadla. Po tych rokoch a pokusoch je to ako zazrak. ❤

marticka85po
20. máj 2021

@reginaf blahozelam Ti ku krasnemu cislu. Vravela som ti ze ma tromfnes. 🤣 🙂

mischel123
20. máj 2021

@reginaf gratulujeeeeen perfektne!!!! ❤️❤️❤️

mischel123
20. máj 2021

@bagiro to je ake biochemické? Teraz si ma trosku znepokojila veru... takze myslis, ze to nemozem byt normalne tehu? Ked som bola s dcerou normalne prirodzene tehu tak mi ukazal test dve čiarky az ked mi meskala MS dva dni a potom co vysiel ten vklad ale potratotom to skoncilo mi ukazal test takuto slabú čiarku az na 9.den od vkladu.... ja som teraz 7.den od vkladu...

bagiro
20. máj 2021

@reginaf waaaaw! Vitaj v klube!!!!!!!🎉🎉🎉🎉

bagiro
20. máj 2021

@mischel123 moze byt jasne normalne,len si testuj s tymi istymi testami,ja som mala ciarky a isla som na krv, tam som mala hcg len 10 a nerastlo cislo,vysadila som lieky a dostala som kramy.
Niekedy lieky robia falosne ciarky,preto je naj odber krvi,len ta na 100 perc ukaze pravdu.
Ja som sa na odbere krvi pytala opatovne Dr,ktore lieky robia falosne testy-estrodem,pregnyl...

bagiro
20. máj 2021

@mischel123 este je skoro,vyckaj s pozitivnoz naladou do odberu krvi🙂 pripadne si kazdy den testuj tym istym testom a uvidis tmavnutie ciarok🙂

bagiro
20. máj 2021

@bagiro kazdy ma inz intenzitu ciarky,iny test,pripadbe aj inak rastie hcg🙂

mischel123
20. máj 2021

@bagiro a tebe netmavla ciarka? Ci?

bagiro
20. máj 2021

@reginaf na ktory den si bola na krv od ket?

bagiro
20. máj 2021

@mischel123 mne ano,ale ja neberiem ziadne lieky okrem cipkov,takze ja som uz vedela hned,ze tym padom to teraz vyjde,predtym som mala ciarku,brala lieky a nic:(

weja07
20. máj 2021

@reginaf jupiii krásna hodnota 🙏💞🥰 tešíme sa s Vami 💞💞

reginaf
autor
20. máj 2021

@marticka85po
@bagiro
@weja07
@mischel123
Dakujem vam babulky. Ked som zakladala skupinu rozmyslala som, ci ju zalozit. Nakoniec som si povedala, ze musime sa potiahnut aj ked by to skoncilo neuspechom. Vsetky sme v tom spolocne. Ci pozitivne alebo pozitivne v dalsom cykle❤

Najviac falosnych testov robi pregnyl, o estrogene som nepocula a hlavne ak ti @michel123 bude ciarka tmavnut, mohlo by to byt ok, tak sa tesinkaj z 2 II. No krvicka je to naj.

@bagiro dnes mam 14 den od vkladu, cize na 14.den.

butterfly333
20. máj 2021

Ja všade keď sa dam do nejakej skupiny všetky sú vždy tehu len ja nie asi je najväčší čas odísť z MK😔

mischel123
20. máj 2021

@reginaf Dakujem ti velmi pekne za podporu!!! Naozaj si to velmi vazim❤️❤️❤️ Bodaj by som bola tehu ❤️ Ja som vzdy brala estrofem a PROGESTERON ako teraz a nikdy mi to dve ciarky neukazalo a ten pregnyl som nikdy nebrala ani neberiem... no uvidime 🙂 budem si robit restiky kazde rano a uvidime ako to dopadne, na krvicku idem na 14.den od vkladu cize az za tyzden presne 😃 tak mam casu este dost 😃
Nevies prosim ta aky tehu test je najpresnejší resp najlepsi? Lebo tieto som si kupila este asi v decembry z nejakej stranky mali akciu tak som si nakupila, ale chcela by som si este urobit nejaky overený ked uz😃

bagiro
20. máj 2021

@reginaf ja som bola na krv na 11ty tyzden,kazde Car to ma asi inak🙂 buduci tyzden idem na uktrazvuk kvoli srdiecku❤️❤️ Konecne po 3,5 roku sa mi splni najvacsia tuzba🙏

bagiro
20. máj 2021

Kolko nas je tu uz potvrdenych tehu?🥰

bagiro
20. máj 2021

@mischel123 ano ano,este ti to pekne stmavne🙂 naisto🙂👌🏻

bagiro
20. máj 2021

@mischel123 mne z Car odporucili pasky Maybebaby...s nimi som testovala od cca 8.dna:)

mischel123
20. máj 2021

@bagiro a kde sa daju prosim kupit? Dakujem 🙂

bagiro
20. máj 2021

@mischel123 odkial si prosim? Mesto?

niikoletka
20. máj 2021

@butterfly333 mam rovnaký pocit 🙄

bagiro
20. máj 2021

@niikoletka hore hlavu, kazdej to verim raz skor ci neskor vyjde,ja 2 roky citam diskusie,nikdy som sa nezapojila,citala som,ze to niektorym vyslo uz IUI alebo prve ET.
Niektore si toho musia zial vytrpiet dlhsie a pri viacerych liekoch a injekciach. Isto sa zadari🙏

bagiro
20. máj 2021

@butterfly333 ja som mala podobne pocity 2 roky,ked som citala kade tade:( mala som hnev na cely svet, ver,ale vyjde to uvidis! Ktore mas teraz Ivf?ktory Ket?