KET - máj 2021
Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰
@butterfly333 je mi to luto. Skuste este posetrit € a chodte este na jeden vklad. Skuste to. Musis verit a nastavit sa pozitivne. Coho sa clovek boji,to si zvycajne privola. Cize chod do toho s tym ze sa to musi podarit. Budem na Teba mysliet ❤ a prajem ti vela stastia
@bagiro z Pezinka som 🙂 a ty?
@bagiro ja som ivf som nemala žiadne mali sme darované embryo. 2x
@marticka85po áno chceme to ešte skúsiť no asi až koncom leta.
@butterfly333 ozvi sa potom ako to dopadlo ❤🍀
@bagiro ved ja nechcem aby to vyzeralo tak ze to niekomu neprajem. Len ked si uvedomim ze tu su zeny ktorym som drzala palce lebo to mali tazke a mali za sebou rozne metody a nic a teraz si pozriem ich profil a vidim ze maju dve deti a ja som stale bez dietata tak mi je smutno na srdci velmi. Ja som sa tiez na konci marca tesila z tehotenstva, zo srdiecka mojho milovaneho babatka a z nicoho nic velmi rychlo prisiel koniec a bolo po radosti. Teraz som 2 den po kete a velmi sa modlim a dufam ze tentokrat to konecne vyjde ale strasne sa bojim. Miesaju sa vo mne rozne pocity. Bojim sa ci to vyslo, ci si tam stavia domcek moja laska, ci ked to vyjde skonci sa to zase potratom alebo to bude v poriadku, ci by som mala dobre tehotenstvo.. je toho vela co mam na dusi a vobec to nie je jednoduche velmi smutim a hnevam sa uz na cely svet preco ja stale nic .. proste toto cele ivfka vklady nadej smutok.. je to tak tazke pre cloveka :(
@butterfly333 ja viem ja ta sledujem tiez dlhsiu dobu v skupine ivf. Moc ti drzim palce aby ti to vyslo aj teraz som cakala co napises po vklade ci to bolo uspesne. Je hrozne ako moze mat taky jednoduchy ciel tak trnistu cestu :(
@butterfly333 mala som to rovnako, snazili sme sa dlho a sme po viacerych neuspesnych pokusoch. V tomto obdobi nenajdem slova utechy ktorymi by som ta vedela prepnut, aby si nebola smutna. My zeny sme ale silne a vzdy nakoniec ak je este nejaka sanca, po case znova to vyskusame. A tak budes aj ty..nevesaj hlavu, je nas tu vela takych co sme dlho cakali..❤ ..na teba to tiez pride a budes tehu ❤
@niikoletka tak ty este len cakas..neklesat na duchu, prepinat sa ze bude pozitivny II vysledok, vsetko dobre dopadne..abrakadabra, bude to tak! 😘
@mischel123 Kosice
@butterfly333 cize 2 vklady si mala bez odberov ano?
@niikoletka ja mam za sebou 2xIUI, 2x et a 3xket plus 2 odbery...tiez som si dost vytrpela ver, ale nastastie to vyslo🙂 treba stale verit🙂
@niikoletka o injekciach ani nevravim,najprv som mala dlhy protokol...dlho som si musela 3x denne sama pichat injekcie do brucha,potom pri druhom odbere mi dali kratky protokol (nastastie trosku menej ihiel do brucha) ale zas mi pridali infuzie do zily vkuse...takze injekcie uz za tie 3 r ani neviem zratat🙂a tabletky ani nevravim🙂
Ale osobne si myslim,ze to kazdej skor ci neskor vyjde.
Niekto to ma ,,lahsie,, ci ,,rychlejsie,, ina zas zial musi vytrpiet viac... drzim palce,bude dobre👌🏻😉
@bagiro áno no mám za svoj život toho dosť za sebou je to na dlho no 6xMA 1x 22tt som rodila mŕtve bolo to síce dávno mala som 19r no mám dve deti z prvého manželstva no s terajším mužom sa nám vyše 3r nedarí 1x Ma 2x IUI 2x vklad s DE neúspešne.
@butterfly333 neboj, podla mna vam to vyjde,my sme 3r skusali a 2 ivf a az teraz vyslo,mas aj reproimuno vysetrenia?
@bagiro a koľko máš rokov ak sa smiem spýtať? Ja dúfam že sa to podarí nič iné si neprajem 🙏🙏🙏
@butterfly333 ja mam 37, ale az reprodukcna imuno si myslim mi osobne pomohla (tabl a infuzie)
Ako citite? Ja v pohode, zatial nic zvlastne.
A co tie co testikujete este?
@reginaf ja trosku citim podbrusko a mam rozne chute na vselico 😊 inak sa citim celkom dobre
Ahojte 😘 ja tiež chute zvláštne 🤣marshmalov a k tomu čučoriedky a potom mám hnačku 🤷♀️ z tých kombinácii 🤣a u mňa to špinenie po troške stále..
@weja07 ty mas aspon tu hnacku ale ja mam od ketu prisernu zapchu. 🤣🤣 snazim sa jest vela vlakniny,uz som aj saraticu pila a nic. Vraj je to z progesteronu
Ahojte baby 🙂 ja som testovala dnes zase a ciarka silnieeee 🙂 tesim sa velmi ❤️ Ale este tak opatrne, budem kludnejsie ked mi to potvrdia v centre 🙏 inac sa mam celkom fajn, len od vcera spim aj cez den cez dve hodiny 😅 to som mala aj pri malej ked som bola tehu, som prespala polku tehotenstva 😂 a podbrusko a brusko ma pobolieva nieco ako pred MS ale take trosku ine... Hm.. take aj pichanie alebo co... mate to aj vy? Posielam foto testikov horný vcera a dolný dnes ❤️🙏
@mischel123 pekne ti silnie ciarocka. Drzim palce.a to spanie poobedne mam aj ja.tam kde sadnem driemem.a veruze som si dnes schrupla na hodinku 😀
@marticka85po
@mischel123 pekne Ti tmavnú // koľajnice, držím palce silno 🙏🍀💞
A o tej únave som Vám akosi zabudla napísať. Tiež som dosť unavená a veru si aj poobede zdriemnem, aj dnes som na hodinku zaspala. Ani neviem kedy prišiel manžel z roboty domov..
@marticka85po hovoria ze býva zápcha v tehu, tak si ju schytala.. 🤷♀️🤫Ja som na wc aj za Teba 🤣
Ja som trosku taka otapeno unavena poobede, ale zatial nepotrebujem spinkat..asi to este len pride🤣

@niikoletka veď to ja už asi rezignujem mám už 41r nemám čas čakať vyše 3,5r sa nedarí keby mám 20r to je iné že veď dáme pauzu atď no žiaľ 20 uz nemám preto o to to je ťažšie len spravila som uz preto maximum neviem čo viac spraviť.