icon

KET - máj 2021

reginaf
6. máj 2021

Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰

weja07
22. jún 2021

@reginaf ahoj, aj Vás púšťajú dom, či ešte budete pod dozorom? Krvácanie ustupilo po inj a inf.? Ako sa cítiš? Držím palce nech ste cym skôr domka v kľude 🙏❤️

reginaf
autor
22. jún 2021

@weja07 zajtra je velka vizita, uvidim co povie prednosta. Ano infuzie a injekcie som dostavala.

reginaf
autor
23. jún 2021

Nechavaju si ma tu este..

mischel123
23. jún 2021

@reginaf fuuuuu tak snad uz nie dlho, drzim silno palce! ❤️ Aj ti povedali dokedy? Alebo preco este? Ci este krvacas?

reginaf
autor
23. jún 2021

@mischel123 este stale spinim..henatom asi stale je pritomny na sone..ze ak nebudem spinit 2-3 dni, pojdem domov..

reginaf
autor
23. jún 2021

Baby ale poviem vam ze som si zacala pomahat homeopatikami na ten hematom. Krvacala som min tyzden uz 4x za tehotenstvo a to vam poviem, ze velmi, to nebolo spinenie, nevedela som sa z wc pohnut 20min co to zo mna slo a takto aj viac krat. Verim v medicinu ale nasla som aj homeopatikum, co na to vraj zabera. Aj baby tu na konikovi pisali o nom. Arnica Montana 9CH.

reginaf
autor
25. jún 2021

Ahojte babulky, ako sa dnes mate? Ja este ostavam v nemocnici, ze v pondelok rozhodnu co a ako..dnesna noc bola z pohladu teplot najhorsia. Do 2hej sa listok nepohol. Ale uz je lepsie. Aj nizsia teplota ma byt.

mischel123
25. jún 2021

@reginaf ahojky 🙂 tak drzim palce aby ta uz v pondelok pustili domko🙏❤️ Ja som uz zufala co sa tyka horúčav, vobec nemozem spat a to sa mi chce spat aj cez den ale kvoli tymto teplotám sa mi neda zaspat 🥵 ale inac pretrvávajú nevoľnosti, niekedy je to horsie a niekedy zase lepsie, ale vydržíme a bude dobre 🙏❤️ V stredu som bola na ultrazvuku, tak uz mala fazulka 1,87 cm a dobehla to tak ze bola v tu stredu podla Sona na 8+3tt a podla MS som bola 8+2tt, tak sa tesim 🙂 a teraz idem na najbližšiu poradňu 30.6 tak som zvedava 🙂

weja07
25. jún 2021

@reginaf ahojky, tak si ešte víkend polezis tam a domka budeš tiež poctivo ležať 🙏❤️ presne ako my❤️ ja celkom OK, budúci týždeň idem do poradne, tak sa teším na náš Magnum ako sa má a som aj zvedavá čo s tym hematom.. Tak sa držkajte 🙏 cmuk

reginaf
autor
25. jún 2021

@weja07 a si bez spinenia? 🙏 hadam sa vstrebal..
Ja mam v nemocke odpoved na sone, ze 'neviem aky bol predtym'. Tak vobec neviem co sa s nim deje. Len subjektivne viem, ze sa citim lepsie.

weja07
25. jún 2021

@reginaf vždy keď odpoviem na túto otázku, tak to začne 😬 vždy si to asi privolám.. 🤔 No klop klop 🙏 momentálne nie. Od minulého víkendu ok 🙏 dúfam ze to tak bude už stále 🙏 som zvedavá. Dúfam ze áno 🙏 a Ty stále špinis? Ja v nemocke po 3 dňoch ok, tak ma 5 deň pustili. Dávali mi injekcie do ritki a tabletky. Ty máš tiež?

reginaf
autor
25. jún 2021

@weja07 tak klop klop, radsej sa uz nebudem pytat nech je to ok. Ja som tu dnes 11.den. A to este povedali ze uvidime, ci v pondelok ma pustia. Rano spinim, no uz tak bledo. Podla primara ma pustia ked nebude spinit vobec.

Baby ako berete progesteron? Ake davky? Ja mala skrz to spinenie 3x2 tabletky (200g/tabletka) a znizili mi to na 3x1 tabletka. Som trosku v pomykove. Lebo aj standardne bez spinenia som to mala 2x2 tabletky.

reginaf
autor
25. jún 2021

@weja07 tiez injekcie som mala 2 druhy, na zastavenie krvacania a na lepsie vstrebavanie progesteronu. A potom raz NACL infuziu a ked som krvacala a mala krce magnezium infuziu. Teraz uz nemam nic. Uz len cakaju aby som bola bez spinenia.

marticka85po
25. jún 2021

@reginaf ja mam 2x1 po 200g Progestanelle vkladam a ustne este Duphaston 2x1.

mischel123
25. jún 2021

@reginaf ja mam PROGESTERON 2x2tbl (200g/tabletka), vkladám a medrol mam a fraxiparin 0,3….

weja07
25. jún 2021

@reginaf nech ste už domka 🙏❤️ ja vkladám progesteron 200mg 2 krát denne 1 tbl., anopyrin 100mg - polku tbl večer a Clexane injekcie 0,6. A vitamíny femibion 1,železo a Devit 2000.

reginaf
autor
25. jún 2021

Dakujem vam..uz som kludnejsia..😘

siska266
25. jún 2021

@reginaf Ja mam 2x2 utrogestan. Lenže dnes som si mala vybrať balenie a nikde nemajú že aj v pondelok. A ja mam len 7 ks. Nasla som aj progestenale tabletky doma len neviem ci to môžem kombinovať a ako.

reginaf
autor
26. jún 2021

@siska266 mozes, mne prave dali utrogestan a mala som progestenale. Pisala som aj mojej gynekologicke a povedala, ze je to to iste len ina znacka.

siska266
26. jún 2021

@reginaf Super ďakujem. Ved to len na jeden deň. Ako sa máš? Ja som bola vo štvrtok na prvom ultrazvuku len 5 tt som bola a bolo vidno ešte len gestacny vak a ze zatiaľ v poriadku vsetko. Za dva týždne pôjdem znova dúfam, ze uz bude srdiečko.

reginaf
autor
27. jún 2021

@siska266 urcite bude to ok. Vidis ako nas pomalicky dohanas 🥰
Ja vcera a dnes sa nie moc dobre citim. Aj spinim viac, tak uz len kontrolujem ci je to len spinenie, aj ma pobolieva zospodu. Ale v nemocnici neni co robit, lezim a verim ze je vsetko ok. Mala by som ist na sono zajtra.

siska266
27. jún 2021

@reginaf Ja som zatiaľ nič nespinila ani krv, klop klop!!! Tu nemocnicu ti nezávidím veru, pevne nervy. Ja som na PN a nemôžem ísť nikam, ale aspoň som na dvore. Hádam už Vás pustia domkov konečne. 🏡 V kolkatom týždni ste? Máš aj tehu príznaky že ti je zle alebo tak?

mischel123
28. jún 2021

Babulky ahojte 🙂 tie co beriete MEDROL, uz vam zacali znižovať davku? Alebo kolko mg beriete? Dakujeeeem 🙂

weja07
29. jún 2021

Ahojte 🥰🥰 Hlásime sa z poradne ❤️ máme rúčky, nôžky a hlavičku ako ufonik ❤️❤️ 🙏🙏 stále tomu nemôžem uveriť 🤷‍♀️ taká som šťastná ale aj v strachu 😏 ten hematom ktorý tam bol, tam stále je a dokonca rastie 😒😬 mám byť v prísnom kľudovom režime viac ako doteraz 😐 no ale tešíme sa feeest a veríme, že bude všetko v poriadku 🙏🙏 🤰
Je to nádherný pocit, že vo mne rastie nový život 🤰, naše vytúžené, vybojované, vymodlené 🙏❤️ milujeme ho, náš Magnum ❤️🍀🙏 dnes 11+1 tt 🙏

siska266
29. jún 2021

@weja07 Naaadherneee, krásna fotecka, gratulujem moc 😘👍🤰len tak ďalej, pekne rastiete. Veľa veľa zdravíčka prajem 🍀🍀🍀

weja07
29. jún 2021

@siska266 ďakujeme veľmi pekne 🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️

reginaf
autor
29. jún 2021

@weja07 to je krasne ❤🙏 udrzuj sa v klude, bude dobre 🙏🙏🙏

reginaf
autor
29. jún 2021

@mischel123 to ti zacnu vysadzat asi az po 13tom tyzdni..

mischel123
29. jún 2021

@reginaf hej hej, mam ist na krv 12.-13.tt na imunologiu a potom mi povie ako to vysádzať… ale celkom sa toho bojim, predsa to chráni to babo, aby sa nieco nestalo…. Ani neviem ako to vysádzaju a ci su nejake nežiadúce účinky po vysadzovani resp po vysadení…

weja07
29. jún 2021

@reginaf pevne tomu verím 🙏❤️ ďakujeme veľmi pekne ❤️❤️❤️ a vy už domka? Všetko ok?