KET - máj 2021
Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰
@mischel123 neboj, ver lekarom..oni vedia kedy a ako rychlo je dobre vysadit..
Ahojte dievcata 🙂 ako sa mate? Co nove? Ako drobcekovia? 🙂 ja uz dovolenkujem v Chorvatsku, čuduj sa svete, odkedy sme prisli tak mi je ovela lepsie co sa tyka zaludka, asi ma ten morský vzduch nieco do seba 😅 v stredu hodinu pred odchodom na dofcu som bola na poradni, vsetko v poriadku, drobec rastie, je velky presne na den, 2,55 cm malo 😍 Dalsia poradňa 26.7.2021, dufam, ze to psychicky tak dlho vydrzim 😂
Ahojte💕🍀❤️ my sme dnes boli na privotrimestrialnom skríningu a naše milované bábätko vyzerá byt zdravé 🙏🙏 boli sme v Martine u pána MUDr. Grochala. Hneď sme sa objednali aj na ďalší morfologicky uzv v 20 tt a to nám vychádza na konci augusta. 🥰
Všetko nám krásne poukazoval, no naše bábätko je buď hamblivá alebo lenivý 🤣 takže som mala aj masáž bruška 😄 nebolo vidno pohlavie a aj tak musel pozerať zospodu 😘 Mali sme krásny zážitok s mužom a plakali sme od šťastia 🙏❤️🍀
Môj príbeh poznáte, takže presne viete ako sa cítim ❤️🍀 Ešte podľa sona je malinké o 2 dni väčšie, takže termín pôrodu sa zmenil zo 17.01.na 15.01 🙏 hlavne že sme zdravý 🙏🙏🙏🙏 moc moc dôležité 🍀 prajeme krásny horúci dnik 😘
@sanel ahoj, išlo o biochemické tehotenstvo. Embryo sa nachviľku uhniezdilo, ale žiaľ odišlo
@weja07 bože to je nádherné mooc sa teším a tebou to už v ktorom tt si? Ako to letí už aj ja som mohla mať také keby ten vklad vyšiel no čo už.
@butterfly333 je to neopísateľny pocit 💕🍀 neboj raz to príde 🙏 prajem Ti to veľmi 🙏🍀prebiehajúci 13tt 🙏
@niikoletka ešte mam jedno bola som darcovskych blachtocistach dúfam že to vide nam všetkym
@weja07 ďakujem dúfam že sa aj ja dockam.

@mischel123 ahoj, kedy mas ist na reproimunologiu ohladom medrolu? Ja teraz im pisala a su na dovolenke. Teraz som v pomykove do kedy sa ten medrol moze brat. Bo ked pridu spat z dovolenky ja budem v 15.tyzdni.
@reginaf ahojky 🙂 mne kazali prist na krv 12.-13.tt a rovno za tyzden odvtedy konzultácia a daju mi rozpis na vysádzania medrolu… tebe kedy kazali prist? Ako sa mas inac? 🙂
@mischel123 mne kazali 13.tyzden, co teraz prebieha, no oni maju dovcu este aj buduci tyzden. Netusim co robit, kedze sa neda ani s nikym skontaktovat..
Stale som v nemocnici. Vyzera to lepsie, ale pokym uplne neprestanem spinit, nepustia ma. Zacinam tu 5.tyzden 🙈
@reginaf a v nemocke neni reproimunologia? Pripadne ich niekto nezastupuje? Beries tiez 12mg denne MEDROLu?
Jooooj tak este si v nemocke… ale hlavne, ze je drobec v poriadku 🙏❤️ Snad ta teda co najskor uz pustia…
@mischel123 reproimunologia v tom rozsahu preco berem medrol je len sukromna si myslim..lebo mi hned povedali v nemocnici, ze s hematologiou vedia nieco spravit ale s reproimunologiou nie. Beriem 8mg denne mederolu. Beries k tomu aj nolpazu na ochranu zaludka?
@reginaf jasne, rozumiem… Hm… a nejaka ina sukromna klinika ich nezastupuje? Pripadne aspon na recepcii niesu? Ze by si skusila zavolat co mas robit… ja som brala nolpazu, ale len dovtedy kym mi nepotvrdili tehotenstvo (cca do 5 tt) potom mi ho na reproimunologii kazali uplne vysadit… tebe ho nechali?
@mischel123 nechali..ved to ze som citala aj tak aj tak..aj beru noplazu aj nie..no pozerala som si spravu a je to tam stale napisane, uz pocas tehu..od vcera si ju nedavam..ved ona neni potrebna na tie cytokiny, iba na ochranu zaludka..
Ahojte babulky, co mate nove? Ja stale v nemocnici, ale krvacanie a spinenie je prec 🙏 uz si ma chcu tento tyzden len odsledovat a hadam ma po 6 tyzdnoch aj pustia domov.

@weja07 ale kdezeeee..este tam ten hematom je, vcera som aj tmavo krvacala, ale ze to sa vyprazdnuje..mam pocit, ze sa z tadeto tak skoro nedostanem..babo prosperuje, rastie..tak uz len dufat, ze sa uz vstrebe 🙏