KET - máj 2021
Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰
@bagiro ja zatiaľ len 3dpt takže testovať neviem bojím sa
@butterfly333 ano ano,skoro isto,ja som zacala az cca na 7-8den
Ja neviem, ci budem testovat. Moje telo mi povie ci to vyslo a ci nie. Pominule razy som zacala krvacat ked to nevyslo a raz ked to vyslo(no bohuzial potom sa to zdarne neskoncilo) som nekrvacala..ale uvidim aka budem zvedava, mam 1 testik v sufliku 😆
@weja07 drahá nádherný testík verím že ťa budeme nasledovať
@weja07 gratulujem a drzim palceky 🤞🤞🤞
@reginaf
@butterfly333
@michaela55555
Žienky ďakujem Vám 🙏🍀💝
Úprimne si prajem aj od Vás takéto správičky 🙏🍀💞 silno veľmi silnoo držím palce každej 👊🙏🍀 💞 čaká nás ešte veľmi dlhá cesta, budem rada keď sa budeme navzájom podporovať 🙏 kedy idete na krvicku? Ja až 17.v pondelok. Dovtedy budem vystresovana brutálne 🤦♀️ poznáte to..
Babyyy dnes večer krv na papieri 😥😪😭 uvidíme čo do rána, budem volať svojmu ženskému aj do car... Držte palce, veľmi sa bojím 😭 toto som už zažila s nepríjemným výsledkom v 7 tt 😭 och 😥
Ahojte.. Tak nadránom som začala viac krvácať tak sme išli na pohotovosť.. Nechali si ma tu, držte palce 🙏🙏🙏
@marticka85po ty si nedockavec 😃 ..ale je fakt krasna..prajem nech len silnie II
@reginaf dakujem. Bolo mi zle celu noc tak som vyskusala 😃 ale ja som mala ciarku uz vcera
..zeny ved vy vsetky testujete pozitivne, uplne ze ziram..zeby ten spravny mesiac sme sa na to dali?
@marticka85po nechcem prorokovat, iba 1 ti vkladali? Bo ozaj rychlo sa ti to rozbieha 😊
@marticka85po super,vyzera to ozaj velmi dobre🙂
@reginaf vkladali mi jednu 5dnovu blastocystu.a mam teda obavy ze co ak sa rozdelila
@bagiro dakujem 😊
@marticka85po aj mne vkladali 5 dnovu blastocystu🙂
@bagiro dnes mas krv?

Prosim,ako ste na tom s testovanim teraz po Ket?🙂