KET - máj 2021
Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰
@siska266 ahoj ja som na pn od začatia stimulácie. Robím na 3 smeny v obuvnickej firme (fyzicky aj psychicky) veľmi namáhavá práca a môj gynekológ ma vypísal hneď ked vedel ze začíname.. Keďže je to moje 2.ivf a tretí vklad s mojimi diagnozami mi nakazal len kludovy režim. Tak som domka a oddychujem 🙂
Ahojte dievcata, aj ja sa pridam do vasej skupinky 😚 mna ket este len caka, zatial som po odbere, mala som krarky protokol a podarilo sa 17 vajicok 🙏 za to som velmi vdacna. Teraz uz len pockat na vklad. Vsetkym vam drzim palceky 😘🤰🤱👼
@michaela55555 ahoj,tak drzim palce🙂 pis co a ako.
@siska266 je to des 😲 no z roboty mi písala majsterka aj vedúca ze ci je také dôležité aby som bola pn a ja som len odpísala ze áno. Pre mna je môj zdravotný stav veľmi dôležitý.. Kolegyne určite tušia lebo pred 2 rokmi ked som sa vrátila zo 6 mesačnej pn videli ze niečo nieje v poriadku a ze som sa uzavrela, tak mojim najbližšim kolegyniam som o tom povedala, čiže po všetkom vedeli o mojom tehu a následne zheuba okolo toho, takže určite aj teraz tušia ze riešime tieto záležitosti.. Minulý rok sme behali po doktoroch ako genetika a repro-imuno a musela som si brat priepustky takže aj majsterka tuší ze riešime toto.. A ked budú chcieť nech sa ma na rovinu opýtaju. Len ony vedia ze to je zložitá a dlhá cesta, takže ma nechajú v kľude doma 🙃
@weja07 Ja budem v tejto novej práci rok ešte len a tu riešia všetci všetko a sme cca 35 kolegýň, hrozne.... A v kancli som s dvoma kolegyňami ale nechcem ani im nič povedať a s inými dvoma mam lepší vzťah, ale aj tak im to nepoviem. Chcú ma dat aj na iné miesto, lebo kolegyňa sa chystá do dôchodku, ale ja tam v žiadnom prípade nechcem ísť. Keby to teraz hneď vyšlo bolo by to úplne Top a vyriešilo to aj moje pracovné problémy. Ak sa to nepodarí na 1x ani druhý, a mňa dajú na to miesto dám výpoveď...
@bagiro fuha..a intralipidy tiez z reproimuno skrz tie cytokiny? Ja mam este z hematologie fraxiparin.
Kolko ti znizovali tie cytokiny? Ja som bola tvrdohlava a chcela som ist firmou injekcii, nie cez medrol. No tie mi neznizili cytokiny, az medrol. Hm a v juni bude rok co mi ich zacali znizovat. ChvalaBohu znasam vsetko v poriadku.
Akú dávku si pichate pri stimulke Gonalu? Ja 200
@michaela55555 Ahoj ja mam tiež krátky protokol, odber ma ešte len čaká. V pondelok idem na prvú folikumetriu. Ty si kedy išla na výber? To si mala pekný počet vajíčok. Ako si sa cítila pred odberom a po? Nám nenašli žiaden problém,všetky vyšetrenia v poriadku, ale uz je to 4,5 roka a nič...
@siska266 no to čisto ženský kolektív, to je grc 🤦♀️ navzájom jedna druhu poza chrbát osieraju, zoči voči ha ha hi hi a pchaju sa do zadku vedúcim.. Ja poviem vždy všetko na rovinu ale ohľadom svojho zdravia im nebudem vešať.. Nás je na páse 28 ks ale hneď vedľa ďalší pas, tam ďalšie ženy, sme tak na kopke skôr takže aj vzhľadom na túto koronu som išla marodit hneď od začiatku.. Krútilo sa nám to tam. 🤷♀️ Dobre by Ti to padlo vhod, keďže nechceš ísť na tu druhu pozíciu..
Snaž sa myslieť pozitívne a na robotu sa momentálne vykašli 🙏 zaobídu sa aj bez Teba, Tebe je prvoradé toto 🍀🥰
Baby ja som dnes 4dpt a na teste dusik. Vcera ma trochu boleli prsia ale dnes uz nic.ale zato krize bohovsky bolia
@marticka85po odpadavam, duch na teste? To je parada..
@siska266 odber som mala 13ty den cyklu. V den odberu som uz mala riadne brucho nafuknute a aj problem s pohybom, OPU v poriadku ale potom OHSS nastastie mierny, ale lezala som 2 dni po odbere, vsetko ma bolelo 😒 ET mi teda neodporucili a cakame na KET, hadam dobre dopadne 🍀 Vajicok dost, 13 z nich zrelych a 10 dni oplodnenych, teraz cakame v PK kolko bude mrazenych 🤞 My sa snazime 4 roky, tak hadam to uz vyjde. Drzim palce aj vam 😘

@bagiro ja až 17. 05. Určite vynde 🙏