icon

KET - máj 2021

reginaf
6. máj 2021

Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰

weja07
7. máj 2021

@bagiro ja až 17. 05. Určite vynde 🙏

weja07
7. máj 2021

@siska266 ahoj ja som na pn od začatia stimulácie. Robím na 3 smeny v obuvnickej firme (fyzicky aj psychicky) veľmi namáhavá práca a môj gynekológ ma vypísal hneď ked vedel ze začíname.. Keďže je to moje 2.ivf a tretí vklad s mojimi diagnozami mi nakazal len kludovy režim. Tak som domka a oddychujem 🙂

weja07
7. máj 2021

@siska266 do prace jednoducho posles pnku a keď sa Ťa budú pýtať tak im povedz len "mam zdravotné problémy." nikoho nemá čo zaujímať Tvoj zdravot. stav.

michaela55555
8. máj 2021

Ahojte dievcata, aj ja sa pridam do vasej skupinky 😚 mna ket este len caka, zatial som po odbere, mala som krarky protokol a podarilo sa 17 vajicok 🙏 za to som velmi vdacna. Teraz uz len pockat na vklad. Vsetkym vam drzim palceky 😘🤰🤱👼

bagiro
8. máj 2021

@adkaaaaa ja mam vysoke hodnoty cytokinov, chodim na reprodukcnu imuno, endokrinologia...dva roky toto uz absolvujeme.

bagiro
8. máj 2021

@michaela55555 ahoj,tak drzim palce🙂 pis co a ako.

siska266
8. máj 2021

@weja07 Tak to áno máš ťažkú robotu a smeny sú zabijak. A v robote to neriešili alevo vedia prečo si PN?

weja07
8. máj 2021

@siska266 je to des 😲 no z roboty mi písala majsterka aj vedúca ze ci je také dôležité aby som bola pn a ja som len odpísala ze áno. Pre mna je môj zdravotný stav veľmi dôležitý.. Kolegyne určite tušia lebo pred 2 rokmi ked som sa vrátila zo 6 mesačnej pn videli ze niečo nieje v poriadku a ze som sa uzavrela, tak mojim najbližšim kolegyniam som o tom povedala, čiže po všetkom vedeli o mojom tehu a následne zheuba okolo toho, takže určite aj teraz tušia ze riešime tieto záležitosti.. Minulý rok sme behali po doktoroch ako genetika a repro-imuno a musela som si brat priepustky takže aj majsterka tuší ze riešime toto.. A ked budú chcieť nech sa ma na rovinu opýtaju. Len ony vedia ze to je zložitá a dlhá cesta, takže ma nechajú v kľude doma 🙃

reginaf
autor
8. máj 2021

@bagiro aj mne znizovali cytokiny pred vkladom..stale berem medrol na ich udrzanie na vhodnej urovni..

bagiro
8. máj 2021

@reginaf ja beriem medrol vyse roka, k tomu infuzne intralipidy pravidelne a euthyrox z endokrinologie.

siska266
8. máj 2021

@weja07 Ja budem v tejto novej práci rok ešte len a tu riešia všetci všetko a sme cca 35 kolegýň, hrozne.... A v kancli som s dvoma kolegyňami ale nechcem ani im nič povedať a s inými dvoma mam lepší vzťah, ale aj tak im to nepoviem. Chcú ma dat aj na iné miesto, lebo kolegyňa sa chystá do dôchodku, ale ja tam v žiadnom prípade nechcem ísť. Keby to teraz hneď vyšlo bolo by to úplne Top a vyriešilo to aj moje pracovné problémy. Ak sa to nepodarí na 1x ani druhý, a mňa dajú na to miesto dám výpoveď...

reginaf
autor
8. máj 2021

@bagiro fuha..a intralipidy tiez z reproimuno skrz tie cytokiny? Ja mam este z hematologie fraxiparin.
Kolko ti znizovali tie cytokiny? Ja som bola tvrdohlava a chcela som ist firmou injekcii, nie cez medrol. No tie mi neznizili cytokiny, az medrol. Hm a v juni bude rok co mi ich zacali znizovat. ChvalaBohu znasam vsetko v poriadku.

bagiro
8. máj 2021

@reginaf ano intralipidy infuzne viac krat, medrol uz vyse roky, 2roky euthyrox, clexane a potom uz tie injekcie a tabl pri odbere ci vklade... za rok som pribrala 8kg, vlasy nonstop vypadane🙂 je to nekonecny kolotoc zatial

siska266
8. máj 2021

Akú dávku si pichate pri stimulke Gonalu? Ja 200

siska266
8. máj 2021

@michaela55555 Ahoj ja mam tiež krátky protokol, odber ma ešte len čaká. V pondelok idem na prvú folikumetriu. Ty si kedy išla na výber? To si mala pekný počet vajíčok. Ako si sa cítila pred odberom a po? Nám nenašli žiaden problém,všetky vyšetrenia v poriadku, ale uz je to 4,5 roka a nič...

weja07
8. máj 2021

@siska266 no to čisto ženský kolektív, to je grc 🤦‍♀️ navzájom jedna druhu poza chrbát osieraju, zoči voči ha ha hi hi a pchaju sa do zadku vedúcim.. Ja poviem vždy všetko na rovinu ale ohľadom svojho zdravia im nebudem vešať.. Nás je na páse 28 ks ale hneď vedľa ďalší pas, tam ďalšie ženy, sme tak na kopke skôr takže aj vzhľadom na túto koronu som išla marodit hneď od začiatku.. Krútilo sa nám to tam. 🤷‍♀️ Dobre by Ti to padlo vhod, keďže nechceš ísť na tu druhu pozíciu..
Snaž sa myslieť pozitívne a na robotu sa momentálne vykašli 🙏 zaobídu sa aj bez Teba, Tebe je prvoradé toto 🍀🥰

reginaf
autor
9. máj 2021

@bagiro treba len verit, ze teraz pride ten ocakavany vysledok, ked sme tolku cestu uz presli. Aj ja som pribrala, priblizne tak ako ty. Vlasy tiez pozorujem, ze dost padaju..

reginaf
autor
9. máj 2021

@bagiro a co testiky? Silneju? 🙏

bagiro
9. máj 2021

@reginaf nepozorujem na sebe ziadne tehu priznaky, raz ma boleli prsia a aj to preslo...beriem len cipky progestanalle 2x denne. Menstruaciu nemam. Ale takyto priebeh som uz mala aj predtym a nic. Ty si ako na tom?

bagiro
9. máj 2021

@reginaf od vcera rano nesilneju :( krv mam zajtra rano.

reginaf
autor
9. máj 2021

@bagiro ja beriem okrem progesteronu aj estrogeny..dufam som ich dobre pochopila😆 bola som na vklade vo stvrtok, necitim sa nijak specialne. Prsia mozno viac citim, ale to je aj z liekov. Uvidis zajtra z krvicky. Velmi ti drzim paste, nech to vyjde..🙏

butterfly333
Autor odpoveď zmazal
bagiro
9. máj 2021

@reginaf ja som bola na vklade predminuly stvrtok, zajtra to bude 11ty den po Ket🙂

marticka85po
9. máj 2021

Baby ja som dnes 4dpt a na teste dusik. Vcera ma trochu boleli prsia ale dnes uz nic.ale zato krize bohovsky bolia

reginaf
autor
9. máj 2021

@marticka85po odpadavam, duch na teste? To je parada..

reginaf
autor
9. máj 2021

@bagiro ja mam ist az na 14den na krvicku..21.5 to vychadza..zajtra ti drzim paste, nech to tam je🥰

bagiro
9. máj 2021

@reginaf dakujem;) ty si mala et?

reginaf
autor
9. máj 2021

@bagiro nie, ja mala KET. Ty ET?

bagiro
9. máj 2021

@reginaf ja Ket,ale u nas sa chodi na krv na 10/11ty den po Ket, nie az 14ty

michaela55555
9. máj 2021

@siska266 odber som mala 13ty den cyklu. V den odberu som uz mala riadne brucho nafuknute a aj problem s pohybom, OPU v poriadku ale potom OHSS nastastie mierny, ale lezala som 2 dni po odbere, vsetko ma bolelo 😒 ET mi teda neodporucili a cakame na KET, hadam dobre dopadne 🍀 Vajicok dost, 13 z nich zrelych a 10 dni oplodnenych, teraz cakame v PK kolko bude mrazenych 🤞 My sa snazime 4 roky, tak hadam to uz vyjde. Drzim palce aj vam 😘