KET - máj 2021
Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰
@zivana pravdepodobne si mala nejaku alergicku reakciu na liecivo.mala som podobne ale z Dipherelinu -to by malo byt to iste. Vzdy po vpichu sa mi okolo miesta toho urobil 5cm zacervenaly kruh.vzdy za 20min.mi to zmizlo
Ahojte,no ako?ktora ma najblizsie krv?🙂
@bagiro ja az 19.5. Este sa nacakam 🤣
@bagiro ja este len cakam na vklad 😒 a aj to sa mi zda nekonecne 🤣 neviem co budem robit potom 😅
@marticka85po juuj,to dlhe cakanie🙂
@michaela55555 cakat cakat na pozitivne spravy🙂
Ja mam dnes 5.den od vkladu a nejaka uzkost na mna ide, obava..tak velmi by som uz chcela, aby to vyslo..testovat nechcem, moje telo vzdy da vedet vysledok este pred krvickou..ale zas ked bude dlhy vikend, tak mozno vytiahnem testik..vy ako? Ako to zvladate? Veru cakanie je to priserne a udrzat sa v klude velmi tazke 😊
@reginaf ty mas pocit ze mas uzkost a ja zas ze niekto mi vymenil telo.🤣 Cela som horuca,krize bolia, a prva migrena dnes za mnou 🙄🙄 takto zle som sa uz davno necitila a mam pocit ze kazdym dnom je to horsie.
@marticka85po ufff..chudatenko..vydrzime🥰
@reginaf ja som tiež 5dpt no už sa poznáme že to nevyšlo aj som si poplakala som už asi stará no keď ja tak veľmi túžim mať s mužom spoločné dieťa a to dnes máme druhé výročie sobáša .
@marticka85po ale aspoň ti to telo dáva najavo že sa niečo dej že si tehu. Držím palce
@butterfly333 dakujem ale vies ze je este skoro.nechcem sa este tesit.este stale sa to moze pokazit. A vsetko najlepsie k vyrociu 💐❤
@marticka85po ďakujem 😘
@butterfly333 ako vies,ze nevyslo?;( este je skoro po 5 dni ci?
Ach dievčatá, ja stimulujem 8 deň a bola som na kontrole a oni ma prestimulovali mam 26 fokikulov a v sobotu mi dali až výber, ale podľa mňa ET odložila, lebo isto mi bude hroziť hyper. syndróm. Som nešťastná a naštvana, nechápem ako to nemohli trafiť dobre.
@bagiro áno 5dpt ja neviem mám taký pocit.
@butterfly333 cosiii,to je skoro, ja som sa testovala az 8den cca, dovtedy som mala tale bolesti ze az lieky som brala a horelo mi dva dni brucho doslovne.
A doma atmosfera ani nepisem...prve tri dni najstresovejsie za posledne mesiace...velke nepokoje proste, triasla som sa z nervov asi tyzden dokopy.
A aj tak vysiel pozitivny test a to som si tento vklad ozaj nedavala ani 1 perc,ze vyjdu || na teste.
Ostatne vklady predtym bola doma pohoda,relax, vela oddychu a nula velka zalazdym bola na teste.
Preto fakt nevzdavaj po takom kratkom case nadej;)
@bagiro lenže ja nemám ani žiaden príznaky ako ty napríklad alebo druhé baby žiadne. No počkám aj tak mám ešte čas.
@butterfly333 my mame prve vyrocie sobasa v nedelu..
..to je asi ten 5.den kriticky, mna dnes dost lincoval a to viem sa rychlo zrovnat dychanim a spritomnovanim sa v danom okamihu..ja vybehla s kolegynami von do parku a uz som sa trosku ukludnila..ty tiez si sprav nieco pekne pre seba..ono nemusis mat ziadne priznaky, vela zien bolo takych..cize zatial nic nenaznacuje tomu, ze by to nevyslo..bojujeme teraz len so psychikou ❤
@bagiro No dali mi pichať gonal 200.Mam 31 rokov ovulujem aj bez stimul, všetko v poriadku, hormóny aj zásobu vajíčok, nám príčinu s manželom nenašli a oni mi dajú takú davku. A ja max jeden KET a možno niečo za mrazené by som si nechala pre budúcnosť. Nechcem už viac podstupovat ifv. A odber mi dali až na sobotu, ved dovtedy budem mat co 40 vajíčok? A po vybere už vydim ako mi bude zle a hyper syndróm ako sviňa. Už teraz ma boli brucho a aj chrbát... A to chodím do Brna, ze sú tam oproti SR odborníci s Top... Akože neviem ma sklamali...

@zivana uz si to asi pichas dlhsie a az teraz je takato reakcia? Pockaj ci neodzneje za urcity cas..