icon

KET - máj 2021

reginaf
6. máj 2021

Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰

reginaf
autor
10. máj 2021

@zivana uz si to asi pichas dlhsie a az teraz je takato reakcia? Pockaj ci neodzneje za urcity cas..

zivana
10. máj 2021

@reginaf dnes som druhý deň stimulky, včera mi pichol muž a všetko v pohode a dnes ja sama a toto .... ja len či ste sa s tým nestretli.

reginaf
autor
10. máj 2021

@zivana ja som take nemala, ale nemusi to byt tym ze by si nieco zle spravila. Skus zajtra zavolat do centra, tam ti asi povedia najfundovanejsiu odpoved. 😊

zivana
10. máj 2021

@reginaf ďakujem, tak aj urobím.

marticka85po
11. máj 2021

@zivana pravdepodobne si mala nejaku alergicku reakciu na liecivo.mala som podobne ale z Dipherelinu -to by malo byt to iste. Vzdy po vpichu sa mi okolo miesta toho urobil 5cm zacervenaly kruh.vzdy za 20min.mi to zmizlo

bagiro
11. máj 2021

Ahojte,no ako?ktora ma najblizsie krv?🙂

marticka85po
11. máj 2021

@bagiro ja az 19.5. Este sa nacakam 🤣

weja07
11. máj 2021

@bagiro ja čakám v nemocke na zajtrajší kontrolný odber..

michaela55555
11. máj 2021

@bagiro ja este len cakam na vklad 😒 a aj to sa mi zda nekonecne 🤣 neviem co budem robit potom 😅

bagiro
11. máj 2021

@marticka85po juuj,to dlhe cakanie🙂

bagiro
11. máj 2021

@michaela55555 cakat cakat na pozitivne spravy🙂

bagiro
11. máj 2021

@weja07 ja mam zajtra rano kontrolny🙂 a ako sa citis?lepsie?

weja07
11. máj 2021

@bagiro držím Ti palce 🙏💞 cítim sa ok, krvácanie ustupilo, špinim ale stále. Injekcie mi dávajú do ritki. Zajtra uvidíme 🙏

reginaf
autor
11. máj 2021

Ja mam dnes 5.den od vkladu a nejaka uzkost na mna ide, obava..tak velmi by som uz chcela, aby to vyslo..testovat nechcem, moje telo vzdy da vedet vysledok este pred krvickou..ale zas ked bude dlhy vikend, tak mozno vytiahnem testik..vy ako? Ako to zvladate? Veru cakanie je to priserne a udrzat sa v klude velmi tazke 😊

marticka85po
11. máj 2021

@reginaf ty mas pocit ze mas uzkost a ja zas ze niekto mi vymenil telo.🤣 Cela som horuca,krize bolia, a prva migrena dnes za mnou 🙄🙄 takto zle som sa uz davno necitila a mam pocit ze kazdym dnom je to horsie.

reginaf
autor
11. máj 2021

@marticka85po ufff..chudatenko..vydrzime🥰

bagiro
11. máj 2021

@reginaf ja som nevydrzala napr,ale pri dvoch vkladoch som sa netestovala popravde. Teraz napr ano a nastastie pozitivny || test🙂

bagiro
11. máj 2021

@weja07 juuuj,drz sa veru,ja lietam,fungujem ostosest,na setrenie a relax casu nie je. Zajtra si piseme;)

butterfly333
11. máj 2021

@reginaf ja som tiež 5dpt no už sa poznáme že to nevyšlo aj som si poplakala som už asi stará no keď ja tak veľmi túžim mať s mužom spoločné dieťa a to dnes máme druhé výročie sobáša .

butterfly333
11. máj 2021

@marticka85po ale aspoň ti to telo dáva najavo že sa niečo dej že si tehu. Držím palce

marticka85po
11. máj 2021

@butterfly333 dakujem ale vies ze je este skoro.nechcem sa este tesit.este stale sa to moze pokazit. A vsetko najlepsie k vyrociu 💐❤

butterfly333
11. máj 2021

@marticka85po ďakujem 😘

bagiro
11. máj 2021

@butterfly333 ako vies,ze nevyslo?;( este je skoro po 5 dni ci?

siska266
11. máj 2021

Ach dievčatá, ja stimulujem 8 deň a bola som na kontrole a oni ma prestimulovali mam 26 fokikulov a v sobotu mi dali až výber, ale podľa mňa ET odložila, lebo isto mi bude hroziť hyper. syndróm. Som nešťastná a naštvana, nechápem ako to nemohli trafiť dobre.

butterfly333
11. máj 2021

@bagiro áno 5dpt ja neviem mám taký pocit.

bagiro
11. máj 2021

@butterfly333 cosiii,to je skoro, ja som sa testovala az 8den cca, dovtedy som mala tale bolesti ze az lieky som brala a horelo mi dva dni brucho doslovne.

A doma atmosfera ani nepisem...prve tri dni najstresovejsie za posledne mesiace...velke nepokoje proste, triasla som sa z nervov asi tyzden dokopy.
A aj tak vysiel pozitivny test a to som si tento vklad ozaj nedavala ani 1 perc,ze vyjdu || na teste.

Ostatne vklady predtym bola doma pohoda,relax, vela oddychu a nula velka zalazdym bola na teste.

Preto fakt nevzdavaj po takom kratkom case nadej;)

bagiro
11. máj 2021

@siska266 uf,to mas dost... to ako pises si az prestimulovana:( ale zas ti vyjde dost mrazacikov. Kazdy to ma inak, niekto ma po stimulacii a odbere len trebars 5-6 a boji sa,ze maaalo;)

butterfly333
11. máj 2021

@bagiro lenže ja nemám ani žiaden príznaky ako ty napríklad alebo druhé baby žiadne. No počkám aj tak mám ešte čas.

reginaf
autor
11. máj 2021

@butterfly333 my mame prve vyrocie sobasa v nedelu..
..to je asi ten 5.den kriticky, mna dnes dost lincoval a to viem sa rychlo zrovnat dychanim a spritomnovanim sa v danom okamihu..ja vybehla s kolegynami von do parku a uz som sa trosku ukludnila..ty tiez si sprav nieco pekne pre seba..ono nemusis mat ziadne priznaky, vela zien bolo takych..cize zatial nic nenaznacuje tomu, ze by to nevyslo..bojujeme teraz len so psychikou ❤

siska266
11. máj 2021

@bagiro No dali mi pichať gonal 200.Mam 31 rokov ovulujem aj bez stimul, všetko v poriadku, hormóny aj zásobu vajíčok, nám príčinu s manželom nenašli a oni mi dajú takú davku. A ja max jeden KET a možno niečo za mrazené by som si nechala pre budúcnosť. Nechcem už viac podstupovat ifv. A odber mi dali až na sobotu, ved dovtedy budem mat co 40 vajíčok? A po vybere už vydim ako mi bude zle a hyper syndróm ako sviňa. Už teraz ma boli brucho a aj chrbát... A to chodím do Brna, ze sú tam oproti SR odborníci s Top... Akože neviem ma sklamali...