KET - máj 2021
Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰
@marticka85po Ďakujem moja si zlatá. Ja uz fakt neviem kde je problém keď mám všetko v poriadku porobené aj hysteroskopiu. Keď to teraz nevyšlo neviem či pôjdeme na tretí vklad či to má vôbec zmysel neviem nemám na to už ani náladu aj keď jediné po čom túžim je dieťa s manželom.
Ahojte žienky. Nedávno sme došli domkov 🙂🙂Nariadili prísny kludovy režim tak som si dala spršku a hneď ľahla.. Hodnota nám stúpla tak sme šťastní 🍀🙏 v pondelok bola 68 a dnes 180 🙏💞🍀🎁
V pondelok idem k svojmu ženskému na kontrolu aj s prepúšťaciou správou.. Špinim stále, tak musím oddychovať. Držte nám palce 🙏💞🍀 takisto aj ja Vám držím palce 🙏🍀👊
@butterfly333 verim ti,ta tuzba je silna u kazdej z nas. Ak to tentokrat nevyjde tak mozno do tretice ❤
@butterfly333 a kolko et a ket mas za sebou?
@bagiro teraz druhý ket
@butterfly333 ja mam za sebou 2 et a 3 ket, takze neboj,este to das🙂
Jemine baby nestiham citat, tolko super sprav. Gratulujem vsetkym. A @butterfly333, my sa drzime a uvidime. Ja nist teraz necitim. V noci bolesti, ale to mavam aj ked ude menzes..no dufam v pozitivnejsie spravy II 🙏
@bagiro pekne ciselko 🙏
No ja sa k vám pridávam tiež ma čaká o týždeň vklad už sa neviem dočkať. V marci úspešný ket s neúspešným koncom tak som v strese veľkom 😢
@niikoletka vitaj, mame podobne zazitky. Verme v uspech teraz 🙏
@marticka85po dakujem/)
@reginaf Aj ty si po potrate? Ako to zvládaš?
@bagiro len ja už nie som najmladšia budem mať 42r v lete.
@bagiro super krásne hcg držím palčeky nech všetko dobre dopadne 😘
@niikoletka tak bolo to davnejsie, 2 roky..nebolo to uplne ze potrat, ale po par tyzdnoch sa plod nevyvijal, HCG klesalo az kleslo na 0. Ono tie vykyvy, ze tesis sa neskutocne a potom buch, zas nic. Od vtedy mi zistili vysoke cytokiny, na hematologii leidenov syndrom (zrazanlivost krvi), tak teraz vraj som max pripravena a uz nevedia v com by to bolo. Cize dufam ze to vyjde 🙏
@butterfly333 ja som mala teraz 41 🤣 ale stale si hovorim, aj starsie porodili. Kamoska mala hadam 10 neuspesnych a az v 42rokoch sa jej konecne podarilo. Treba skusat pokial nam to zdravicko umoznuje 🥰
@reginaf aj zdravie aj financie sme si dnes s mužom povedali keď to teraz nevyšlo tak dosetrime a skúsime na jeseň posledný tretí vklad a končím.
@butterfly333 ano, mas pravdu. Aj financie. Nie je to lacne a hlavne vcul po 39r uz platis vsetko, poistovna nic nepreplati. Aj ten progesteron mi riadne nauctovali 🤣 som sa pytala v lekarni ze preco, ved nikdy som tolko zan neplatila. Odpoved: ste samoplatca. 🤷♀️
My mame este 3 mrazaciky, ale zda sa mi, ze toto bola najkrajsia hatchovana blastocysta, ostatne su slabsie. No zas mozu sa vydarit aj tie. Dufam, ze sa to teraz vydari fnuk
@reginaf ja za utrogestan 10e za krabicku no ale čo nerobíme všetko je drahé no nechápem prečo nemôže niečo preplatiť žene aj po 40 r.ved čo sme my iné?
@butterfly333 mne to tiez nie je jasne, ved ak by sme to nerobili, nemali by dalsich poistencov predsa 🤷♀️

@butterfly333 dakujem a uvidis ze to nakoniec dobre dopadne. Stale myslim na Teba.keby som mohla tak ti dam svoje zamrazene embryjko 😔