KET - máj 2021
Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰
@reginaf a slabo zacalo podbrusko pobolievat a krize uz menej bolia.chvalabohu sa uz mozem aj zohnut,lebo 3 dni som bola cela zablokovana.
@marticka85po puf, nic moc..este ze to polavilo..a papinkaj kolko ti chuti😊
@reginaf musim sa krotit 🙂
Ako dnes dievcence moje? Ako sa citite? Mna dnes menej boli brusko, niekedy ma tak boda vnutri. No to moze byt cokolvek aj tehu aj menzes🤷♀️ ..a uz zacinam spekulovat na testom, len ci v nedelu 10.den alebo pondelok 11.den ho robit🤣 prosto zvedava som 🤣
@reginaf ja si zrobim v nedelu kontrolny testik,ci to silnie. Mna brucho neboli vobec. To je asi prvykrat v zivote. Ja aj zle znasam umely progesteron. Asi je to tym ze mam endometriozu na pobrusnici. Ale tentokrat musim poklopkat ze brucho ani neviem.ze nejake mam. Trosku krize bolia a pretrvava pocit od vkladu ze mam teplotu navonok aj tu vnutornu.vela sa potim aj v noci aj cez den. Ale to je u mna bezna vec v poovulacnej faze 😃 ale zda sa mi ze parkrat za den ma trosku pichne v krcku.ale uplne slabucko
Ahojte, ja som dnes 14 dpt, bola s prepúšťaciou správou z nemocnice(3 dni hospitalizovana koli krvacaniu) u svojho ženského a sestrička mi zobrala krv. V pondelok budú výsledky.. 🙏
V nemocnici mi brali na 10 dpt (hodnota 68) a na 12 dpt (180).
Moj gyndos mi kázal vysadiť lieky (anopyrin aj Clexan) vraj som z nich mohla zakrvacat a aby vylúčili mimomaternicove keďže graviditu v nemocnici nesledovali z dôvodu zaciatkoveho týždňa tehotenstva.. (4+2tt). Nechal mi len progesteron vkladať 3 krát pokiaľ špinim. A kyselinu listovú brat. Akonáhle nejaká zmena (krvacanie, bolesti) utekať do nemocnice. 🤫Takže som teraz v zmätku a čakám co bude v pondelok 🤦♀️ a ze mysli pozitívne.. Dá sa to? Nedá 🤷♀️ kto nezažije nepochopí 🤫 držte palce 🙏 ak bude hodnota stúpať tak ako má, bude dobre 🙏🍀💞 v pondelok sa ozvem. Držte sa aj Vy a prajem veľa šťastia a úspechov 🙏🍀💞
@weja07 drzim palce nech ti to pozitivne stupa 🙏
@weja07 drzim palce 🤞🤞🤞
@marticka85po ja uzivam estrogen, progesteron, medrol a fraxiparin. A potom doplnky vitaminove.
Fuha, toto neviem v akom cykle. To mne nik nehovoril.
@reginaf no lebo ja beriem len progesteron. Viem ze sa zvykne brat aj estrogen aby sa vyblokovala ovulacia. Ja ho neberiem kvoli tomu ze som na ultrazvuku pred ketom nemala ziaden folikul,cize nebolo co blokovat. Medrol je dost silny steroid.kvoli comu ho beries?
@marticka85po estrogen som zacala brat od 1.dna menzesu, cize este nevedeli, aka bude ovulacia. Medrol koli vysokym cytokinom, ale uz len udrziavaciu davku 2tbl denne. Necitim sa po nom nejak zle. Inak sa mi cytokiny znizit nedali. Skusala som to injekciami, su setrnejsie a platila som ich v plnej miere, no s mojimi cytokinmi to nist nespravilo.
@reginaf no preto od 1dc si brala aby ti stihol zablokovat ovulaciu.u mna sa asi nebali lebo ja mam dlhe cykly.a ovulaciu mavam cca.na 30dc. Mozem sa este spytat co su to tie cytokiny? Je to nieco s imunitou?
@marticka85po predstavujem si to ako zvysenu odpoved imunitneho systemu. Po jednom vklade som dostala taku bolest hlavy, teplotu, ze som normalne citila ako telo bojovalo proti tomu co mi dali do maternice. Ono vzdy uhniezdovanie je pre telo, ze sa chce do organizmu dostat nieco cudzorode a ja s vysokymi cytokinmi, som proti tomu bojovala o dusu. Verim, ze teraz uz to bude ok, hlava nebolela, tak hadam to prinese II.
@marticka85po ja v ovulacnom,beriem progestanalle cipky z Car a anopyrin, z reproimuno medrol a untralipidy do zily.
Joj baby ale vam nezavidim,kolko toho musite brat. Ale verim ze s pomocou tych liekov to dopadne dobre 🙏
@reginaf len trosku ma vystrasilo co pises ze teplota a bolest hlavy.presne tak som sa citila ked som pisala o tom ze mam migrenu 3dni.uplne cervene lica,veruze som mala aj teplotu a pocit akoby som mala chripku,slabost celeho tela. Chvalabohu uz to preslo aj ked hlava sa sem tam ozyva ale uz je to ovela lepsie.dufam ze to bola len odpoved tela na hormony a ze teda nebudem aj ja mat problem s tymi cytokinmi
@marticka85po kazda sme ina, ber to tak..co u mna znamenala bolest hlavy a teplota, u teba moze uplne ine znamenat. Je to taky symptom, ktory moze byt cokolvek vratane pozitivneho. Ak dobre pamatam, tak tebe uz vyslo, ze si tehu, ci sa mi to pletie? Hlavne klud, to je teraz to naj, co vieme spravit.
Baby ako sa udrzujete v psychickej pohode pocas cakania? My s manzelom mame 4 mesacneho psa, amstafa. Ten ma trenuje kazdy den zabudat na to, ze cakam a plne sa jemu venovat. Dalej mam skvelych kamosov, vcera sme sa prechadzali po parku aj so psikmi, vzdy nieco vymyslia. A milujem citanie, citam vela a teraz som nasla skvelu knihu Etikoterapie, tak furt ma k nej taha. A co vy?
Dnes som uz zvazovala ze idem spravit baby test, no zatial ma nieco drzi, ze nechavam to na ten vyssi princip, co ma prist pride🙏
@reginaf ano je to pozitivne. Dnes som urobila zasa testik a silnie. 🍀 inak my tiez mame psika čivaviaka. Ma 8rockov. Manzel mi ho daroval na Valentina presne pred 8mymi rokmi aby som nebola smutna ked sa nam nedarilo mat babatko. Je to taky moj milacik aj ked obcas zlosti 🤣 aj ja rada citam. Ale poslednu dobu sa nemozem nejak sustredit. Takze teraz skor sledujem serialy,filmy. 😊
@marticka85po to uz je isteee🎊 gratulujeeeeem👌🏻
@bagiro dakujem
@marticka85po takze ja,weja a ty zatial mame dobre spravy tu v skupinke;) ci je este niekto s || ciarkami alebo uz rovno hcg po odbere?
@bagiro myslim ze my 3 zatial. 😊 ostatne sa dufam pridaju po nas 🍀

@reginaf vies co,dnes lepsie,uz ma presla aj migrena aj 3dnova nevolnost.a mam taku zravku. zjedla som cokoladovy donut aj oriesky v cokolade 🤣 a zmrzlinu