KET - máj 2022
Ahojte, budem rada ak sa pripojíte a budeme sa podporovať ☺️
Som v stimulácií, o pár dní idem na OPU.
Čerstvý vklad mi neodporúčajú takže ma bude čakať KET v máji.
@marinecka95 och.. to ma veľmi mrzí.. Ale neboj myslím, že po 5 dňoch karantény ťa zoberú..Hlavne aby si bola ok.. Mne vyšiel PCR negatívny tak zajtra idem na to.. Drž sa.. 🙏
@diaj zoberú ma našťastie aj ako covid pozitívnu 🙏
Dnes mám zistiť ešte hodnotu CP z pcr testu - podľa toho povedia či idem na odber do MT alebo ma presunu do Brna. Vyplakala som sa riadne
@marinecka95 och joj to sú nervy...Cítim s tebou.. Ale tak super že ťa zoberú..🙏 Chválabohu..Drž sa
@diaj si predstav, že hodnotu CP som mala 37 - čo vraj značí covid pred mesiacom - dvomi
@marinecka95 no pekne...Ale aj tak super že ťa zoberú.. Čiže budeš v MT alebo musíš ísť do Brna?
@diaj nakoniec idem na odber do BB.
Máš strach? Ja tam mám byť 7:30. Vôbec sa nebojím, som naladená ako na bežný deň 🙈
Tak chápete baby, že teraz mi prišiel výsledok z pcr testu čo som bola ako samoplatca dnes ráno aby som mala hodnoty CT/CP a test NEGATÍVNY 🤣 mne je smiešno z toho celého
@marinecka95 že naladená ako bežný deň.. 😅 tak ty si riadne silná žena.. Si mi hneď vyčarila úsmev..😉 Práve čakám v čakárni a ideme na to.. A to že máš PCR negatívny.. Pomoc tak ti zažívaš riadnu komédiu.. Potom môžeš napísať o tom knihu.. Drž sa..💪🙏 Potom píšeme ako sme na tom.. Zatiaľ pá 🤗
@diaj komédia naozaj :D a ako vravíš je to na knihu. Naozaj som sa tak naladila, že sa aj na sále smiali zo mňa 🤣
Už som prebratá po zákroku, cítim sa veľmi dobre. Chvíľu sa mi motalo v hlave ale už som úplne ok.
Ty ako ? Zvládla si?
@marinecka95 ahoooj...No práve som sa zobudila. Keď sme prišli domov musela som si hneď ľahnúť.. cítim sa dosť uboleno.. Mala som 22 vajíčok a mám nábeh na hyperstimulačný syndróm.. Tak aj vklad sa odkladá.. 🤷♀️
@diaj ja som si tiež ľahla ale nie som nejaká ubolená. Nábeh mám aj ja, mala som 17 vajíčok.
Vklad odkladáme aj my, čiže nás čaká KET orientačne v polovici mája.
Baby drzim palce nech sa vam vsetko oplodni a ohss nech nepride.
Mne v polovici stopli stimulku.
@soraya004 och to ma mrzí. Ideš do druhého kola?
@marinecka95 ťažko povedať momentálne.
Stopli mi to lebo neprišla ms tak ako mala, zrobili krv, hcg 30.
Len ja teda moc neverím tomu, že sa udrží, takže momentálne ostáva len čakať. V pondelok idem na ďalšiu krv, či hcg rastie, alebo to bol planý poplach..
@diaj tak mne už volali z centra - zo 17 odobratých vajíčok som mala 11 zrelých a z toho sa oplodnilo 10 🙏
@marinecka95 ahooj tak to máš krásny výsledok..🙏 Teším sa s tebou.. U mňa 22 vajíčok z toho 8 zrelých 9 nezrelych a na ostatné sa ešte čaká.. Dnes o 12 tej máme volať.. A uvidí sa.. Len momentálne ma trápi ako sa cítim..Asi mám OHSS.. Čudné je že ma bolí na hrudi ale len tak na dotyk, dýcha sa mi zatiaľ chválabohu dobre ale mám aj jemné špinenie..V centre mi povedali že špinenie je v poriadku len nesmie stúpať.. A ešte ma aj občas pichne v podbrušku.. Ach..
Ty sa dobre cítiš?
@diaj ozvi sa potom ako postupujete, my telefonujeme zas v nedeľu 🙏
Och to fakt? To ma mrzí
Ja som úplne ok, cítim sa ako keby som ani na žiadnom zákroku nebola - špinenie nemám to sa čudujem lebo ja špiním “stále” 😅… trošku nafúknuté bruško zostalo ale bolestivé nie je .. drž sa a oddychuj - veľa vody a veeela bielkovín
@marinecka95 ahooj, tak nakoniec z toho veľkého množstva máme iba 3 oplodnené vajíčka.. Nuž lepšie ako nič.. Myslím pozitívne.. V pondelok idem na kontrolu tak uvidíme čo a ako.. Ale aspoň sa už cítim lepšie..
@diaj to naozaj? Riadne vám to číslo kleslo ale verím a budem držať palce, že práve tie tri sú tie víťazné 🥰 budem na vás myslieť.
Kedy budeš mať ďalšiu informáciu o bojovníkoch?
@diaj ahoj 🙂 ako pokračujete?
My z 10 oplodnených máme na tretí deň kultivacie 7 ukážkových a ostatné tri sú tiež správne oplodnené ale sú vraj pomalšie - zostávajú ešte tiež v kultivácií.
Takže výsledok je dobrý 🙂 7x ukážkové, 3x pomalšie ale majú ešte šancu 🥰
@sirillkamafi ahoj, no ako pokračujete? Bola si na tom OPU?
@marinecka95 ahoj, no bola som, ale nakoniec som OPU mala piatok.. celkovo 12 folikulov z toho 8 vajíčok a oplodnili sa len 4.. štvrtok by mal byt vklad a strašne sa bojím či aspoň jedno prezije :(
@marinecka95 ty ako??
@sirillkamafi mne odobrali 17 oocytov z toho bolo 11 zrelých. Desať z nich sa oplodnilo správne. Dnes na tretí deň kultivácie ich je 7 ukážkových, zvyšné tri sú tiež správne oplodnené ale sú vraj trošku pozadu ale stále majú potenciál 🤷♀️.
Držím palce nech aspoň jeden vydrží do vkladu 🙏🙏
Ideš teda na ET?
@marinecka95 včera mi volala z gyncare, informovala ma.. a povedala, že pokial sa viac neozve, tak je všetko Ok a vklad bude stredu.. tak sa modlim aby to tak bolo.. ty máš tiež ET?
@sirillkamafi fakt? To ťa obdivujem …
My sme dostali harmonogram kedy telefonovať do centra až do posledného dňa kultivácie.
Nie mi pôjdeme až na KET
@marinecka95 tiež som si myslela, že budem informovaná každý deň, ale nevadí.. čo sa ma stat, to sa stane, ak sú silne, tak vydržia.. nechcela si ET? Každopádne, držím palce..
aj berieš lieky teraz??
@sirillkamafi áno bude tak ako má byť … ak majú vydržať tak vydržia aj bez telefonátov 😙 držím palce.
Nám ET hneď na prvej konzultácii neodporúčali 🤷♀️ Vraj KET má väčšiu úspešnosť 🤷♀️
Teraz si pichám len clexan. Keď dostanem ms mám sa objednať na krv a sono a dajú mi lieky pred KET.

Baby tak ja PCR test pozitívny 😰 soplík mám a test pozitívny