KET - máj 2022
Ahojte, budem rada ak sa pripojíte a budeme sa podporovať ☺️
Som v stimulácií, o pár dní idem na OPU.
Čerstvý vklad mi neodporúčajú takže ma bude čakať KET v máji.
@sirillkamafi myslím; že po odbere je to normálny pocit - nič si nenahovaraj 🤭
Budem na teba myslieť nech Vám to v stredu dopadne čo najlepšie
@marinecka95 ďakujem, si zlata ❤️
Ja verím, že prežijú všetky 4, alebo aspoň jedno..
držím palce aj ja vám 🙂
@sirillkamafi určite, musíš tomu veriť.
Ja som zvedavá na utorkový telefonát ako sa im darí. V utorok alebo v stredu by sme mali mraziť. Verím taktiež, že to naši bojovníci vydržia 🙏
@marinecka95 určite to vydržia 🥰
@sirillkamafi potom sa ozvi ako pokračujete 🙏
@marinecka95 jasne, aj ty 🙂
@sirillkamafi áno ja sa ozvem v utorok ráno po telefonáte 🙏
@sirillkamafi ahoj.
Ja už mám info z piateho dňa kultivacie -
4 embryjká dnes mrazia, sú vraj nádherné.
Zvyšných 6 je tiež stále živých ale sú pomalšie - nechávajú do zajtra kultivovať a zajtra povedia koľko z pomalších budeme mraziť 🙏 teším sa
@marinecka95 ahoj, juuuuj super, to sa teším s tebou ❤️❤️
Mne zatiaľ nikto nevolal, ťuk ťuk.. dúfam, že jediný telefonat bude dnes z recepcie, že keby mám zajtra prísť 🙂
@sirillkamafi ďakujem a tebe držím palce aby to dopadlo tak ako si praješ ❤️
@marinecka95 ahoooj, tak zajtra 12:30 mám vklad ❤️❤️
@sirillkamafi no super, budem držať palce 🙏
Chcem sa vás opýtat partner bol na halosperm, po pol hodine mu povedali že sa halosperm nedá urobiť, a keď sa pýtal ďalej tak mu povedali že všetko mu vysvetlí doktorka ale tam ideme az o dva týždne, mal niekto takýto istý problém ?? Čím to bolo spôsobené?? Som z toho celá nervózna 😔
@sirillkamafi ahoj, no ako? Už si testovala ?
@diaj ahoj, no ako si na tom? Ja už mám aj po menštruácií. 13.5 idem na kontorlu pred vkladom 🙏
@marinecka95 ahoj, netestovala.. zajtra idem na krv.. láka ma to ale počkám.. ale myslím si že nič z toho.. špinim, take slabohnede.. pár dievčat mi tu písalo, že to môže byt dobre znamenie, že to tiež tak mali..
Ale neviem, prestali ma bolieť prsia, bolia ma krize.. takze asi nič z toho.. :(
@sirillkamafi príznaky nemusíš mať žiadne, špinenie môže byť naozaj uhniezďovanie 🙏 kým nie je krv je všetko okey. Ozvi sa potom. Veľmi ti držím palce 😘
@marinecka95 hej uhniezdovanie, ale dnes je to 9DPT.. preto si myslím, že nič z toho.. uvidím
Ďakujem ❤️
@marinecka95 ahoj. Tak ja som práve 2 deň čo som dostala menštruáciu a rozmýšľam či mám ísť na kontrolu 13.5.alebo 16.5.🤔. Dnes som sa aj objednala na infúziu intralipidov a začala som užívať sprej lenzetto.. Poznáš ho? Keď bude všetko ok tak od 19.5.-21.5. by mohol byť vklad.. Uvidíme.🙏.
@sirillkamafi no uvidíš zajtra, budem čakať na pozitívne správy ❤️
Musíš veriť ❤️
@diaj ja som volala do centra - ms som dostala 1.5. A objednali ma na 13.5.
Nie s tým sprejom nemám skúsenosti.
@marinecka95 no ja mám v protokole napísané, že nemusím sa objednávať a stačí prísť na kontrolu od 10 do 14 dňa MC...
@diaj aha no tak to ti neporadím. V rozmedzí týchto dní by som išla 🙂 13.5 budeš ktorý deň cyklu?
@marinecka95 To je 10 deň cyklu..
@diaj tak by som šla 16.5. To budeš 13 DC. Na 13ty deň objednali aj mňa.
@marinecka95 asi máš pravdu.. Tým pádom sa musím aj preobjednat na infúziu intralupidov.. Tam som objednaná 16 teho.. Nuž uvidím či sa ti bude ešte dať.. Ďakujem ti za radu.. Lebo 13 teho možno ešte bude moc skoro.. Hmm..
@diaj no ja si myslím, že 13.5 bude ešte skoro. No skús zavolať a uvidíš čo povediac
@sirillkamafi ahoj, no ako si dopadla ?
Ahojte, pripojim sa keď nevadí 🙂 . Taketo fora mam velmi rada, zrychlia cakanie 😁. Ja idem na krv pondelok a podla vysledkov na KET 17 alebo 18.5 . Mám dcerku z ET, teraz skusame surodenca. Zacali sme to riesit v Septembri, a furt nieco bolo 🙈. Tak nakoniec som v reali absolvova len jeden neuspesny vklad. A rovno sa vas opytam, kolko Vam odporucaju v centre vypit vody hodinu pred vkladom?

@marinecka95 ja picham fraxiparin, 3x2 estrofem a 3x1 progestenalle.. haluze mám, či nemám nábeh na OHSS.. akože na wc normálne chodím, zle mi neni.. len v oblasti pupku mám take citlivé brucho.. neni som ani nafúknutá.. :D
Niekde som čítala, že táto kombinácia liekov nafukuje, niekde zasa že je to OHSS :D
Ja som chcela ET