icon

KET - máj 2022

marinecka95
17. apr 2022

Ahojte, budem rada ak sa pripojíte a budeme sa podporovať ☺️
Som v stimulácií, o pár dní idem na OPU.
Čerstvý vklad mi neodporúčajú takže ma bude čakať KET v máji.

paradise93
14. máj 2022

@sassa15 no ja som hodinu a pol pred Ket vypila asi liter vody a ledva som vydržala vklad a po 10 minút som bežala na wc

diaj
18. máj 2022

@marinecka95 ahooj tak ako sa máš? Už si po KET? Mňa to čaká v sobotu..

marinecka95
autor
18. máj 2022

@diaj ahoj 🙂 mám sa dobre a neuveríš ale aj ja idem na KET v sobotu 🤭 o 11:00.
Budem na teba myslieť.
Tebe sa ako darí?
Berieš nejaké lieky, picháš injekcie?

diaj
18. máj 2022

@marinecka95 to vážne tiež máš KET v sobotu?Odpadnem.. Aká náhoda.. Tiež budem na teba myslieť.. Ja čas ešte neviem budú mi v piatok volať.. Áno picham si Clexane, utrogestan, a Lenzetto .. Do teraz som si dávala fraxiparin, ale žiaľ momentálne má výpadok tak dávam si clexane.. Mám s ním trocha problém, cítim že mi nevyhovuje, modriny mám riadne na bruchu.. Ach.. Ale tak snažím sa byť nad vecou..A v sobotu máme ísť na oslavu tak neviem či tam zvládnem ísť .. Je to všetko pre mňa 1x..

marinecka95
autor
18. máj 2022

@diaj áno v sobotu, budeme teda obe veriť, že nám to vyjde 🙂
Ja mám len progesterón 2x1 a estrofem 3x1. Clexan som pichala po odbere a v pohode ani modriny som nemala, tebe možno nepasuje.
No ja by som si asi oslavu rozmyslela 😉 a dala si oddychový deň, predsa nech sa bábo dobre uchytí. Aj keď je pravda, že ak sa má uchytiť tak sa uchytí a žiadna oslava ani nič podobné neuškodia 🙂
Myslím na teba a držím palce. V sobotu si teda píšeme - dojmy, pocity po vklade a tak 🥰

193169
19. máj 2022

Ahojte. Ja som mala KET dnes. Už teraz som veľmi zvedavá ako to dopadlo.

diaj
20. máj 2022

@193169 ahoj, a ako si sa cítila po KET? Mala si kľudový režim, alebo si fungovala ako v bežný deň..!?

marinecka95
autor
20. máj 2022

@193169 držím palce … my s @diaj ťa nasledujeme zajtra. Tiež ma zaujíma či si sa šetrila a ako si strávila deň, atď. Kedy plánuješ testovať?

193169
20. máj 2022

@marinecka95 @diaj hneď po KET som šla domov, najedla sa a pospala som si asi 3hod. Poobede som šla na prechádzku ale nič namáhavé som nerobila.a dnes som už normálne v práci.

marinecka95
autor
20. máj 2022

@193169 super 🙂 držím palce nech to dopadne tak ako si praješ 😘

marinecka95
autor
20. máj 2022

@193169 ešte mám na teba jednu otázočku 🙂
Pred KET si vkladala progesteron?
Ja idem na vklad zajtra o 11:00- bežne si však progesterón vkladám 10:00 doobeda. Mám ho vložiť ?

193169
21. máj 2022

@marinecka95 áno aj ráno ho vlož a oni zvyšok čo sa nestihne vstrebať umyju

diaj
21. máj 2022

@marinecka95 ahoj, tak ja už mám po.. Som celkom ok, ale trošku unavená, otapena.. Ráno som mala užiť diazepan.. Aj utrogestan som mala tiež užiť ale orálne.. Normálne si ho vkladám.. Tak možno aj Progesteron..🤔Hmm

marinecka95
autor
21. máj 2022

@diaj ahoj 🙂 aj ja už mám po, už sme boli aj na dobrom obede za odmenu 😚
Cítim sa úplne ok, progesteron som nemala vkladať nakoniec som volala - vložila som až po zákroku.
Už len veriť že nám to obom dobre dopadne 🙂

marinecka95
autor
21. máj 2022

@diaj ešte ma napadlo - čo užívaš po KET?

diaj
21. máj 2022

@marinecka95 ahoj, ja užívam 3x1 Utrogestan, lenzetto sprej a clexane injekcie a ešte chodím na infúzie intralupidov.. Nuž dosť mám toho.. Občas to nestíham ani vnímať 😅 A ty?

marinecka95
autor
21. máj 2022

@diaj no ja už mám teraz po vklade pomenej, sa smejeme doma, že mi to začne aj chýbať 😃
Estrofem 3x1 a Progestanelle 3x1

marinecka95
autor
23. máj 2022

@diaj ako sa cítiš ?

diaj
24. máj 2022

@marinecka95 ahooj nuž cítim sa tak normálne.. 😅 Každý deň musím myslieť na všetky lieky aby som na nič nezabudla.. Ináč práve ležím na infuzii intralupidov.. A potom šup do práce.. Takže nenudím sa.. A ty sa ako cítiš? Dávaš si po vklade väčší pozor? Či pohoda, fungujes ako pred tým..🤔

marinecka95
autor
24. máj 2022

@diaj no to sa teším 🙂
Ja som fungovala pravdupovediac normálne, samozrejme nič som nepreháňala, nedvíhala ťažké atd.
Až ma včera prekvapilo špinenie 🤷‍♀️ Tak sa trošku šetrím už.

diaj
24. máj 2022

@marinecka95 aj ja som mala včera také zvláštne špinenie, až taký hlien.. Tak neviem či to tak má byť.. Hlavne nestresujem.. Bude ako má byť.. 🤗

marinecka95
autor
24. máj 2022

@diaj mne sa objavilo ráno po wc, potom počas dňa slabohnedé dva-tri fliačky o veľkosti asi 1€ mince.
Presne ako píšeš stresovať nám nepomôže, bude tak ako má byť ❤️🙏

marinecka95
autor
25. máj 2022

@diaj ako sa ti darí? Mne tu včera pár báb napísalo, že mali pozit testy už 4-5 deň a tak ma to neskutočne podnietilo k tomu aby som otestovala aj ja. Bola som v pohode - veď čiarka môže byť aj nemusí .. a aha ❤️ Hneď som to sem na MK pridala či mi náhodou nešibe 🤭

marinecka95
autor
25. máj 2022

@sirillkamafi ahoj 🙂 ako sa tebe darí ? Dlho si sa neozvala

diaj
25. máj 2022

@marinecka95 ahoooj, no veď ty máš na teste skoro už dve čiarky.. To sa ti bude ešte pekne zosilňovať.. Supeeer teším sa s tebou a gratulujem 😍
ja asi ešte nebudem testovať.. 😅 Aj keď láka ma to.🤔. Ale nechám sa prekvapiť.. Nič mi neujde.. Veď budúci týždeň možno už v piatok pôjdem na krv.. 😉

marinecka95
autor
26. máj 2022

@diaj dnešné testy 🤭 ja som tiež nemala v úmysle testovať takto skoro ale to špinenie ma dohnalo - a špiním stále 🤷‍♀️ Dr povedala že pokiaľ je špinenie slabé je všetko v poriadku

motylik273
29. máj 2022

Ahojte zeny ako ste dopadli? Mna zaujima ze co ste mali aj vy nejake vedlajsie ucinky picham si věfolu a mam crevne tazkosti

193169
29. máj 2022

Ja som dnes 10 deň po KET. Zatiaľ som netestovala, vo štvrtok idem na krv.

motylik273
29. máj 2022

@193169 mozem ti napisat mam paru otazok

193169
29. máj 2022

@motylik273 kľudne napis