icon

KET - máj 2022

marinecka95
17. apr 2022

Ahojte, budem rada ak sa pripojíte a budeme sa podporovať ☺️
Som v stimulácií, o pár dní idem na OPU.
Čerstvý vklad mi neodporúčajú takže ma bude čakať KET v máji.

Strana
z5
marinecka95
autor
30. máj 2022

Baby 9DPT - hcg 101.11 🙏❤️ dúfam, že už bude všetko v poriadku

193169
30. máj 2022

@marinecka95 gratulujeme ❤️ a čo tak skoro si bola na krv? Väčšinou až na 14ty deň sa chodi

motylik273
30. máj 2022

@marinecka95 ❤️❤️

marinecka95
autor
30. máj 2022

@193169 pre komplikácie cez víkend - v sobotu som ľahko krvacala s tým že som mala pekne pozitívne testy… volala som do centra a kazali mi prísť

diaj
30. máj 2022

@marinecka95 ahooj.. nuž aj ja už mám kŕče ako pred MS.. Dnes aj jemné špinenie.. Trošku sa bojím či je všetko ok. 🙆‍♀️Test som ešte nerobila.. Počkám si na krv... 💪Či? 🤔

marinecka95
autor
30. máj 2022

@diaj no ja byť tebou tak testujem 🤭
Špinenie je dobrý znak 😘
Kedy ideš na krv?

diaj
30. máj 2022

@marinecka95 buď pôjdem v piatok alebo pondelok.. Ale skôr to vidím na pondelok lebo mám toho veľa... 🙆‍♀️Ešte uvidím ako budem na tom.. 🤔

marinecka95
autor
10. júl 2022

@diaj ahoj ako sa máš? Ako sa darí? Si 🤰?

marinecka95
autor
10. júl 2022

@sirillkamafi ahoj, ako sa máš? Ako pokračuješ ?

diaj
11. júl 2022

@marinecka95 žiaľ nevyšlo nám to... 😢 Bola som na tom dosť zle psychicky tak až teraz odpisujem.. Dúfam že aspoň tebe sa to podarilo.. A si tehotná.. Ja sa už idem na všetko vykašľať dávala som IVF poslednú nádej.. 5 rokov je na mňa už veľa stále dokola toto riešiť..nevládzem tak sa snažím teraz nájsť zmysel života aj bez detí.. Hmm taký je život.. Musím ísť ďalej a musím prijať túto skutočnosť. Prajem ti aby ti vyšlo všetko tak ako ty chceš.. 😊 Ja som už skončila a nechávam sa unášať životom.. 🙏

marinecka95
autor
12. júl 2022

@diaj och to ma mrzí, úprimne 🥲
Nám to vyšlo ale žiaľ nakoniec sa to neskončilo dobre.
Na ďalšom vklade som bola v júni - ten vyzerá zatiaľ, že vyšiel ❤️ Hcg stúpa, testy silnejú, kontrola v piatok.
Možno si oddýchneš a pustíte sa do ďalšieho boja 🙂 si silná

Strana
z5